עבור לתוכן

FALLOUT 3 הולך להיות אחד המשחקים הטובים של 2008 :

Featured Replies

פורסם

מצאתי איזה קישור להורדה של ה TECH DEMO לא יודע מזה העם מישהו ניסה אותו ?

הנה קישור :http://www.gamershell.com/download_18983.shtml

FALLOUT3 הולך להיות משחק התפקידים הכי טוב של 2008 לדעתי ,וואי כמה זמןם עבר מ 2 חחח :smile1:

אין עדיין תאריך יציאה רשמי אז מה שנשאר זה לחכות באסה .(מתישהו ב 2008 ) :xyxthumbs:

הנה אתר הרשמי של המשחק :

http://fallout.bethsoft.com/eng/home/home.php

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לכך שזה לא Fallout 3? יותר נכון זו הגרסה של ש-interplay הספיקו לפתח לפני פשיטת רגל. זכויות היוצרים נמכרו למפתחי Oblivion והם מפתחים את Fallout 3 על המנוע הגרפי המשופר של Oblivion.

פורסם

לפי מה שקראתי זה הולך להיות משחק real time with pause כמו סדרת UFO :after . אני מעדיף turn based אבל נראה איך זה יעבוד....

אני כרגע עושה השלמות על 1+2 + tactics . קניתי איזה קולקציה שלהם בebay כי בארץ לא מצאתי במחיר סביר .

פורסם

לפי מה שקראתי זה הולך להיות משחק real time with pause כמו סדרת UFO :after . אני מעדיף turn based אבל נראה איך זה יעבוד....

אני כרגע עושה השלמות על 1+2 + tactics . קניתי איזה קולקציה שלהם בebay כי בארץ לא מצאתי במחיר סביר .

מה זה real time with pause ??

אני לא מבין איך אתה יכול לשחק עכשיו ב2. השגתי אותו התחלתי ופשוט לא יכולתי להתחבר אליו ף אולי זה כי הוא מ98 אבל הוא פשוט לא הצליח למשוך אותי גם לשלוט בו לא ממש הצלחתי.

דווקא לדעתי הוא לא יהיה משהו: OBLIVION עם שיפור מסויים ועלילה אחרת = די חלש יחסית לציפיה שיש ממנו.

פורסם
  • מחבר

ראיתי סרטון של המשחק ב YOUTUBE ,את המשחקתיות עצמה נשארה כמו שהיא לפי טורות וזה מה חשוב ,לא להרוס את הבסיס גם בניית הדמות נשארה אותו דבר

לדעתי המשחק הולך להיות פשוט מעולה ,ראיתי נשקים חדשים וכו ,בסהכ שיפור ,כן אני יודע בקשר להתפחות לגבי החברה ,ראיתי גם הגרפיקה השתפרה פלאים ,

מקווה לטוב ,וגם עוד מעט STAR-CRAFT 2 אמור לצאת שזה בכלל שני המשחקים הללו הולכים להיות להיט :xyxthumbs::smile1:

פורסם

מה זה real time with pause ??

זה משחק אסטרטגיה בזמן אמת או RTS שאפשר לעצור את המשחק ולתת פקודות לחיילים שלך . זה התחיל בערך בxcom3 apocalypse

אני לא מבין איך אתה יכול לשחק עכשיו ב2. השגתי אותו התחלתי ופשוט לא יכולתי להתחבר אליו ף אולי זה כי הוא מ98 אבל הוא פשוט לא הצליח למשוך אותי גם לשלוט בו לא ממש הצלחתי.

אני אוהב משחקי אסטרטגיה בתורות וגרפיקה לא מזיזה לי . אני גיימר כבר 25 שנה ;) .

פורסם

ראיתי סרטון של המשחק ב YOUTUBE ,את המשחקתיות עצמה נשארה כמו שהיא לפי טורות וזה מה חשוב ,לא להרוס את הבסיס גם בניית הדמות נשארה אותו דבר

לדעתי המשחק הולך להיות פשוט מעולה ,ראיתי נשקים חדשים וכו ,בסהכ שיפור ,כן אני יודע בקשר להתפחות לגבי החברה ,ראיתי גם הגרפיקה השתפרה פלאים ,

מקווה לטוב ,וגם עוד מעט STAR-CRAFT 2 אמור לצאת שזה בכלל שני המשחקים הללו הולכים להיות להיט :xyxthumbs::smile1:

לא ראית שום סרטון, כי שום סרטון לא פורסם. אלא אם כן התבלבלת עם סרטון של משחק אחר(כמו VAN BUREN או משחק פוסט אפוקליפטי שטרוייקה פיתחו בזמנו).

בכל מקרה, המשחק הולך להיות כנראה זוועתי, בדיוק כמו אובליביון, רק עם נשקים.

לבחור שניסה לשחק בFALLOUT, אני מבין שהגרפיקה הבהילה אותך, אבל אם תהיה לך סבלנות, ותתרגל קצת לגרפיקה ולממשק, אתה תזכה לשחק באחד המשחקים הטובים אי פעם(לדעתי הטוב ביותר)

פורסם

לאור כשלונות של משחקים שיצאו בתקופה האחרונה בעיקבות ההייפ שיוצרים סביבם...

ניראה לי שגם המשחק הזה הולך ליהיות אכזבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים