פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים מחפש ראוטר טוב שיעמוד בעומס כאשר מפעילים תוכנות שיתוף עם הרבה חיבורים ושלא יתקע את הראוטר ויאט את הגלישההערה מאחר ואיני מעוניין בקרינה של הראוטר בחדר אעדיף ראוטר שאיננו אלחוטי או אם קיים אחד שיש אפשרות לכבות את השידור האלחוטי שלותקציב עד 350 ש"ח אלא אם יש משהו מאוד מומלץ ששווה את החריגהכרגע אני משתמש ברואטר של DLINK-524 מה דעתכם עליו???
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים מחבר כן יש לי אבל מכיוון שהוא אלחוטי ואחי מעדיף אחד שלא בגלל הקרינה אז אני אמכור אותווגם בנוסף על כך אינני יודע אם זה נובע מהקו 3MB או מהראוטר ברג שמפעילים תוכנת שיתוף קבצים עם הרבה משתמשים הגלישה נהפכת איטית הרבה ממה שהיא צריכה להיות יש לי העלאה של 512 ואני לא משתמש אפילו בחצי וזה חונק לי את הגלישה ההורדה היא בסביבות ה100-200K....האם זה תקין או שהראוטר צולע ולא סוחב???
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים כל הראוטרים הם ככה במידה זו או אחרת. הנורמליים ישרדו בהחלט עומס סביר של שיתוף קבצים, אבל לא יצליחו להתמודד עם עשרות קבצים ואלפי חיבורים.
פורסם 2007 בדצמבר 1818 שנים אני ממליץ לך על LINKSYS WRT54GL!!הוא אלחוטי אבל אפשר לכבות את האנטנות ולחבר אליו 4 מחשבים על ידי חוטיםאני משתמש איתו עם 2 מחשבים על אינטרנט 4M ואני מאוד מרוצהקניתי אותו מכאן:http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=10173&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HEאתה יכול למצות אותו בזול יותר בזאפ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.