עבור לתוכן

מהו לדעתכם משחק האסטרטגיה הטוב בזמנים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בכל הזמנים...

שח?

תקשיב... אם זאת דעתך זה בסדר... אבל נראה לי שהבנת שלא לזה הכוונה. בכל מקרה תיקון טעות: משחק האסטרטגיה למחשב הטוב בזמנים.

• תגובות 64
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם ככה שיחקת אז פספסת את כל הפואנטה של המשחק- אם כבר אז בC&C החדש זה לשלוח מסות ש יחידות גל אחרי גל- ובזה אין שום טקטיקה (בכלל לא הבנתי מה התלהבו ממנו- פשוט משחק רדוד)

בTOTAL (ולאחריו גם בSUPREME COMMANDER) - אכן אתה מתעסק במסות של יחידות כי המשחק מדמה קרבות ענק- אבל אתה ממש אבל מ-מ-ש לא שולח אותם גל אחרי גל (כאילו אתה יכול אבל מהר מאוד אתה תראה שזה יגמור אותך,בין אם זה כספית ובין אם זה לחסום לך מעברים צרים כי פשוט נוצרו שם הרים של גרוטאות).

יש שם טאקטיקה ברמה של מאקרו- תחשוב שזה כאילו במקום לשלוח חייל /2 לאגף, אז אתה שולח מחלקה/פלוגה לאגף(זו הייתה סתם דוגמא לפעולה כביכול טקטית). בנוסף עוד לא ראיתי משחק (עם כל הכבוד לWC3 וחבריו) עם דגש כל כך חזק להפרשי גובה ... יש שם המון טקטיקה- פשוט סגנון ההתנהלות שם שונה משאר הRTSים - וזה האנשים שלא התחברו אליו לא קלטו- בגלל זה גם לרוב הקהל מתחלק לשניים- או כאלה שמאוד אהבו את המשחקים האלה- או כאלה שלא התחברו לחלוטין (כי הם שיחקו בו כמו שהם משחקים WC או SC או C&C- וככה הם פשוט פספסו את כל הפואנטה).

מסכים איתך במאה אחוז.

אגב, אני זוכר שהיה טלאי למשחק שביטל את הגבלת היחידות המעצבנת (גם מבנים נחשבו יחידות) שהיתה בו, אתה יודע איפה אפשר להוריד אותו ? (יש לי עדיין את המשחק המקורי)

פורסם

מסכים איתך ב -מאה אחוז.

אגב, אני זוכר שהיה טלאי למשחק שביטל את הגבלת היחידות המעצבנת (גם מבנים נחשבו יחידות) שהיתה בו, אתה יודע איפה אפשר להוריד אותו ? (יש לי עדיין את המשחק המקורי)

ביטול הגבלת היחידות נראה לי היה בין הקבצים הכי מורדים למשחק הזה .... נראה לי שהכי נפוץ היה פשוט הגבלה של 500 יחידות.

לשאלתך- אני מניח ש"גיגול" יפתור את הבעיה- תנסה למצוא FANSITES - אם עדיין קיימים, בהם יש מדורי הורדות ושם זה בטח מהדברים האשונים שמפורסמים.

פורסם

יש לי AOE1 עם הרחבת הROME מקורי, משחק אדיר, שיחקתי בו המון ועדיין משחק מדי פעם :cool2:

פורסם

שולה המוקשים! :yelclap: רק חסר MULTIPLAYER

אמממ... שולה דגלי המוקשים? :silly:

פורסם

אני יודע שזה ספאם אבל זה מתבקש פה כול כך -

אם מישהו עוד לא ראה את זה

http://www.collegehumor.com/video:1770138

(בהקשר להודעה מעלי)

פורסם

אני יודע שזה ספאם אבל זה מתבקש פה כול כך -

אם מישהו עוד לא ראה את זה

http://www.collegehumor.com/video:1770138

(בהקשר להודעה מעלי)

גדול !!! LoL

פורסם

מישהו שיחק אי פעם במשחק הנדיר Praetorians ? משחק אסטרטגיה מדהים, המתעלם מאיסוף משאבים ומתרכז באקשן מלא בטקטיקות .

אני עדיין זוכר את האפשרות להתחבא בשדות , וכמובן כל המצבים השונים של היחידות. ואיך אפשר לשכוח השתלטות על מבצר? אחת החוויות!

http://www.icsm.it/world/war/img/praetorians.jpg. לא יכול להכניס תמונה כי הפורום הדפוק הזה עושה בעיות עם firefox.

פורסם

starcraft

starcraft :bw

פורסם

Heroes 3!!!

Rome Total war!!!!!!!

וכמובן כל הקלאסיקות שציינו AOM, AOE וgenerals...

פורסם

לפי דעתי rome total war

ואחריו: company of heros

פורסם

AOE 2 ממש חרשתי בזמנו ו CNC 3 באמת אחלה משחק!

פורסם

Starcraft!

פורסם

אני משחק עכשיו ב UNIVERSE AT WAR

מחברת PETROGLYPH שרוב המפתחים שלה פליטים של חברות אחרות.

יש שם הרבה מהצוות המקורי של C&C ו RED ALERT הראשונים לפני שנקנו ע"י EA.

המשחק נראה מדהים, הקמפיין שלו ממש מגניב ויש בוא הרבה חידושים מעניינים שווה לכם לבדוק אותו.

פורסם

ללא ספק dune 2!

לא הייתי זז מהמחשב ימים שלמים בילדות...המשחק שגרם לי לאהוב משחקי אסטרטגייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים