עבור לתוכן

מהו לדעתכם משחק האסטרטגיה הטוב בזמנים?

Featured Replies

פורסם

מי לא מכיר, 1 ו2 היו טובים, מים FTW... מי מכיר את KKND או את Warzone? :)

KKND... 8) אחד מחיקויי C&C היותר מוצלחים שיצאו (השוק היה מוצף בכאלה בסביבות 1996-97).

מישהו זוכר את Z? בזמנו נראה לי כמו סתם איזה משחקון לא מושקע...אבל לא מזמן שיחקתי בו שוב והופתעתי לגלות המון אלמנטים שהפכו עם הזמן לMUST בכל משחק אסטרטגיה שמכבד את עצמו.

• תגובות 64
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

RA2 ו YR

אני מכיר אחד שחורש מאז שזה יצא חחח מי יכול עליו

עוד משחק טוב זה GENERLAS ZH

פורסם

שכחתם את החיכוי המוצלך של heroes

desiples2

פורסם

שכחתם את החיכוי המוצלך של heroes

desiples2

כן הוא באמת היה "חיקוי" מוצלח :|

גם 1 היה משחק טוב, מהנה מאוד...

השלישי צריך לצאת עוד מספר חודשים ואני מצפה שהוא יהיה יותר טוב מHEROES5 =]

פורסם

סדרת MECHCOMMANDER היא סדרת משחקי האסטרטגיה הטקטיים האהובה עלי, גם חשיבה וגם לא מזניחים את האקשן.

ואם כבר משחקי פנטזיה בתורות שדומים להירוס, אז מלבד דיסייפלס לדעתי המשחק הכי בולט הוא AOW 2 (גם הראשון היה טוב).

יש גם את WARLORDS IV שלא היה טוב במיוחד אבל גם לא רע וגם את FANTASY WARS שיצא לאחרונה.

וגם את סדרת ETHERLORDS.

פורסם

איך שחכתם (כמעט רובכם חוץ מ-1) את סדרת total war המדהימה- יש בה את רוב העומק של civ (לפי דעתי רק בחדש- נראה לי 4, שיחקתי ברצינות וגם לא חרשתי ולא התעמקתי, יש מקום לתקן אותי ) מבחינת תכנון ערים ומצד שני יש המון סוגי יחידות שונות והמון אלמנטים טקטים/אסטרטגיים במהלך הקרבות (אני אישית לא סובל את הקרבות אלא רק את הניהול השוטף) אישית בסדרה הכי אהבתי את שוגון ודווקא ברומא פחות שיחקתי וגם המידאויל 2 בהחלט מעולה...

ובנוסף לפי דעתי RA1 יותר טוב מ-2...

וכמובן יש את כל השאר שהוזכרו (את sc נראה לי סיימתי ועד היום לא הבנתי ממה ההתלהבות מהמשחק- שואל ברצינות!) שפשוט נראים לי רגילים

פורסם

איך שחכתם (כמעט רובכם חוץ מ-1) את סדרת total war המדהימה- יש בה את רוב העומק של civ (לפי דעתי רק בחדש- נראה לי 4, שיחקתי ברצינות וגם לא חרשתי ולא התעמקתי, יש מקום לתקן אותי ) מבחינת תכנון ערים ומצד שני יש המון סוגי יחידות שונות והמון אלמנטים טקטים/אסטרטגיים במהלך הקרבות (אני אישית לא סובל את הקרבות אלא רק את הניהול השוטף) אישית בסדרה הכי אהבתי את שוגון ודווקא ברומא פחות שיחקתי וגם המידאויל 2 בהחלט מעולה...

ובנוסף לפי דעתי RA1 יותר טוב מ-2...

וכמובן יש את כל השאר שהוזכרו (את sc נראה לי סיימתי ועד היום לא הבנתי ממה ההתלהבות מהמשחק- שואל ברצינות!) שפשוט נראים לי רגילים

אם תקרא את ההודעה שלי -בעמוד הקודם (שכבר ירדו על האורך שלה משום מה.... ) נראה לי אנחנו באותו הראש מבחינת אהבת משחקים... :)

פורסם

שכחתם את warcraft 2

c&c וכל הכותרים תחתיו

וגם starrcraft עם ההרחבה

פורסם

Heroesעם כל הכבוד הוא לא PURE ASTRAGEDY הוא משחק אסטרג/פעולה בתורות

זה משו אחר שונה לגמרי

המשחק הכי טוב לפי דעתי זה ללא ספק WARCRAFT III וההרחבה שלו

משחקיות פשוטה מעולה עם אינסוף טקטיקות וגרפיקה מעולה יחסית לזמן שבו הוא יצא ועדיין הגרפיקה שלו מצליחה להתעלות על משחקים שיוצאים בימינו

יש גם את STARCRAFT אבל אני לא ירשום אותו בגלל שהם לא יצאו באותה תקופת זמן ואני עדיין אהבתי יותר את WC

עוד משו לשלוח מסות של יחידות על מסות של יחידות כמו שקורה בTOTAL ANNHILATION זה לא כיף ואין בזה טקטיקה בכלל

פורסם

אני אישית הכי התמכרתי לmaster of orion 2....

אבל תכלס הכי משפיעים ופורצי דרך בז'אנר הם אכן civilization ו dune2,טוב נו אולי גם heroes of might and magic שהעתיק את עצמו שוב ושוב כל גרסא והשתפר.

תכלס לדעתי כל שאר המשחקים,טובים ככל שיהיו הם רק שיפורים קוסמטיים.

פורסם

RA2 ו YR

אני מכיר אחד שחורש מאז שזה יצא חחח מי יכול עליו

עוד משחק טוב זה GENERLAS ZH

מחזק, עד היום אני משחק בזה פה ושם ולפעמים יש תקופות אני לא יכול להתנתק מזה, זה אחד ההוכחות שלמרות גילו המופלג של המשחק, המשחקיות מסיימת עליונה על כל משחק אסטרטגיה שיצא בשנים האחרונות.

פורסם

Mega-Lo-Mania

אם מישהו מסוגל להיזכר כ"כ רחוק לעבר האלף הקודם

פורסם

עוד משו לשלוח מסות של יחידות על מסות של יחידות כמו שקורה בTOTAL ANNHILATION זה לא כיף ואין בזה טקטיקה בכלל

אם ככה שיחקת אז פספסת את כל הפואנטה של המשחק- אם כבר אז בC&C החדש זה לשלוח מסות ש יחידות גל אחרי גל- ובזה אין שום טקטיקה (בכלל לא הבנתי מה התלהבו ממנו- פשוט משחק רדוד)

בTOTAL (ולאחריו גם בSUPREME COMMANDER) - אכן אתה מתעסק במסות של יחידות כי המשחק מדמה קרבות ענק- אבל אתה ממש אבל מ-מ-ש לא שולח אותם גל אחרי גל (כאילו אתה יכול אבל מהר מאוד אתה תראה שזה יגמור אותך,בין אם זה כספית ובין אם זה לחסום לך מעברים צרים כי פשוט נוצרו שם הרים של גרוטאות).

יש שם טאקטיקה ברמה של מאקרו- תחשוב שזה כאילו במקום לשלוח חייל /2 לאגף, אז אתה שולח מחלקה/פלוגה לאגף(זו הייתה סתם דוגמא לפעולה כביכול טקטית). בנוסף עוד לא ראיתי משחק (עם כל הכבוד לWC3 וחבריו) עם דגש כל כך חזק להפרשי גובה ... יש שם המון טקטיקה- פשוט סגנון ההתנהלות שם שונה משאר הRTSים - וזה האנשים שלא התחברו אליו לא קלטו- בגלל זה גם לרוב הקהל מתחלק לשניים- או כאלה שמאוד אהבו את המשחקים האלה- או כאלה שלא התחברו לחלוטין (כי הם שיחקו בו כמו שהם משחקים WC או SC או C&C- וככה הם פשוט פספסו את כל הפואנטה).

פורסם

cnc: tiberian sun.. לפי דעתי משחק האסטרטגיה הכי טוב שיצא...

הירוס כמובן .. לילות שלמים בלי שינה..

פורסם

מממ.... קצת קשה לענות על זה עם משחק אחד אז אני יציין את הטובים בהם:

dune 2 - פורץ גבולות, בלעדיו לא היה הזאנר הזה... חוצמזה הוא משחק מדהים!

master of orion 1 - פשוט מעולה! מאוזן וטוב

סדרת civ - אין מה לעשות, זה המשחק שמספר השעות העולמי שבוזבז עליו לא מתקרב לשום משחק אחר, כמו שנאמר "רק...עוד....תור....אחד...."

company of heroes - אם שמים אותי בפינה - זה המשחק הכי טוב שיש, ברמה כול כך גבוהה מהשאר שפשוט אין מה לדבר, משחק אסטרטגיה כמו שצריך להיות ולא mindless clicking כמו סדרת c&c (שהיה נחמד לשחק בה ב2-3 המשחקים הראשונים אבל הם פשוט לא תרמו כולם!)

RISE OF NATIONS משחק מעולה, סופסוף שילוב בין civ (מבחינת חשיבות הכלכלה למשחק) עם c&c (מבחינת כמות היחידות והקרבות המהירים)

shogun total war - חזק ביותר! קרבות אפים בreal time עם חשיבות לתנאי השטח ואיזו יחידה מול איזו יחידה, היה נחמד מאוד להעביר את הצבא עם המשחק הזה

אני מקווה שלא שכחתי איזה משחק חשוב (לא, starcraft חוץ מלהביא רעיון טוב עד הסוף - 3 צבאות שונים ל-ג-מ-ר-י לא עשה לי משהו בלב, גם לא סדרת warcraft למרות שwc1 היה מהנה מאוד מכיוון שלא היה משהו אחר באותה תקופה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים