עבור לתוכן

מהו לדעתכם משחק האסטרטגיה הטוב בזמנים?

Featured Replies

פורסם

המשחק total annihilation היה מדהים כמות היחידות שהייתה שם, מכל הצבאות הייתה מטורפת, ולכל אחד היה ת'יתרון והחיסרון שלו, אם בסך הכל מסכמים, לכל חיל היו מעל 50 סוגי יחידות שונות!!! (ואני לא מדבר על כמות שאפשר לבנות אלא על סוגים שונים של יחידות!)

קיצר אחד המשחקים הטובים

לא צריך להגזים. משחק נחמד בסה"כ אבל AI נוראי ושני הצבאות כמעט זהים מכל בחינה.

הקול שלי הולך לCompany of Heroes. :xyxthumbs:

• תגובות 64
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WC3,STARCRAFT,RA2.

אלה שלושת הגדולים שלי לאסטרטגיה.. :)

פורסם

בכל הזמנים...

שח?

פורסם

אני לא מעריץ את הז'אנר הזה של המשחקים אבל מאוד נהנתי לשחק ב:

AOE2

RA2

פורסם

SC + ההרחבה שלו.

סדרת WC.

ואם נוציא את בליזרד מהתמונה, AOE 2 והרחבותיו.

ד"א משחק בWC3 כבר 6 שנים ברצף.

פורסם

WORLD IN CONFLICT

מי שחושב אחרת פשוט לא שיחק בזה

פורסם

war craft 2 הכי טוב הרבה יותר טוב מ WARCRAFT3.

גם שגמרתי את המשחק שחקתי בו שוב ושוב...

פורסם

company of heroes

פורסם

איזה קטע,

בדיוק לפני 4 שעות קיבלתי התקף נוסטלגיה חריף, התקנתי starcraft, וחרשתי עליו כמו מטורף.

אז אתם מנחשים את הבחירה שלי?:)

שר הטבעות 2??

פורסם

WARCRAFT III

TOTAL ANNIHILATION

RED ALERT 2

AGE OF EMPIRES 2

RISE OF NATIONS

אף אחד כאן לא מכיר את DARK REIGN המעולה ?

פורסם

מי לא מכיר, 1 ו2 היו טובים, מים FTW... מי מכיר את KKND או את Warzone? :)

פורסם

קראתי עליו קצת, די נקטל בביקורות על חוסר מקוריות ומיעוט תוכן (מלבד AVAULT שדווקא אהבו אותו), לי הוא דווקא נראה מסקרן והייתי רוצה לשחק בו (בגרסת האקסטרים לפחות הוסיפו לו סקירמיש).

השני יצא עוד יותר גרוע.

WARZONE הוא אחד מה - RTSים התלת מימדיים הראשונים, ממה שקראתי עליו הוא מזכיר קצת את EARTH 2150 החביב עלי.

פורסם

המממ...משחקי אסטרטגיה .. . ובכן הנה ההעדפות השנויות במחלוקת שלי:

*DUNE 2 - שם הכל התחיל

* WARCRAFT 1 - שם הכל טופח

*WARCRAFT 2 - שם הכל הגיע לשלמות (יחסית לתקופה

* HEROES 2,3 - פשוט העבירו שנה של HOTSEAT עם החברים

* KKND- משחק עלום כיום, אבל אני זוכר שחרשנו עליו לא מעט

*C&C וRED ALERT 1 , שאר המשחקים בסדרה לטעמי היו מצוינים אבל לא סנסציוניים

* TOTAL ANNIHILATION - המשחק הראשון מבחינתי שבו הרגשתי התנגשות של מתכת עם מתכת בקרבות, פשוט הרגישו שם הרס... תענוג של משחק, בנוסף לאינספור היחידות והמפות שהיה ניתן להשיג לאחר מכן, מה שיפה זה שהתחילו לבנות יחידות סופר חזקות, אבל זה שמר על איזון כי בנו גם אמצעים סופר חזקים לעמוד מולם- פשוט תענוג של משחק.

* ROME TOTAL WAR - המשחק הראשון שהראה שמחשב כן יכול להראות אלפי יחידות בו זמנית ולא למות מזה, ובכלל משחק כל כך מקיף (אני מניח שיש משחקי HARDCORE יותר מקיפים , אבל הוא מבחינתי שמר על האיזון העדין בשבילי)- שנה חרשתי עליו.

* COMPANY OF HEROES - פשוט יצירת אומנות- מכל הבחינות.<---- מבחינתי משחק הRTS הטוב ביותר שנוצר .נקודה. -תלונה אחת יש לי כלפי המשחק הזה... שאחרי ששיחקתי בו -שאר משחקי האסטרטגיה פשוט נראו לי לא ברמה, כך שהיה לי קשה למצוא RTS שאהנה ממנו...(עד שהגיע WIC)- עד היום הרף שהוצב הוא כל כך גבוה שתשימו לב שRTS די נעלמו מהתודעה למרות שפעם היו מאוד בMAINSTREAM של PC (עד כדי כך שזה היה הקלף שלהם נגד הקונסולות, למרות שיצאו RTS לקונסולות אני מניח, אבל אין כמו לשבת עם עכבר...ומקלדת... )

*WORLD IN CONFLICT - משחק מעולה שבזמן ששיחקתי עוד תהיתי אם יתפוס בעיניי את מקומו של COH , אך העובדה שהיום אני לא נוגע בו (למרות שהוא מעולה) - וCOH אחרי שנתיים עדיין אני נוגע פה ושם אומרת מבחינתי הכל. מאוד הציקה לי הקמצנות ביחידות, ואל תגידו לי זה בשביל לשמור על איזון מקסימלי- וואלה יכלו לבנות עוד סוגי יחידות ועדיין לשמור על איזון.

המממ..... זהו נראה לי ....

אגב WC3, SC , URI'S REVENGE , CIV, ושאר הדינוזאורים המיתולוגיים מבחינתי היו אחלה משחקים אבל הם לא בפנתיאון שלי , לא יודע למה, נהנתי מהם מאוד אבל מאחרים נהנתי יותר. (ותחסכו את הודעות ה"אתה לא יודע על מה אתה מדבר" ...זה טעמי והוא מבוסס על לא מעט שנים של גיקיות :).

אחלה ת'רד.

פורסם

אני לא חושב שהדעה שלי יכולה לקבוע כי ברוב משחקי האסטרטגיה שיחקתי עד גיל ממש מוקדם ובשנים האחרונות שיחקתי בממש מעט משחקי אסטרטגיה.

המשחק שהכי נהנתי בו היה WARCRAFT 3 ללא ספק. חודשים של הנאה. אבל אני לא חושב שהוא הטוב ביותר. אני בטוח שיש טובים יותר.

לגבי COH ו WIC וCNC3 - שיחקתי בשלושתם וכולם די שעממו אותי מהר. כנראה שזה בגלל ההתרגלות לWC3.

בSC אף פעם לא שיחקתי =\ (כנראה כי לא היה צורך)

כשהייתי קטן שיחקתי בAOE, AOE2. בהחלט משחקים מעולים! (גנגיס קאן שולט)

שיחקתי גם בHEROES 3+4... אבל הם לא היו ה-משחקים מבחינתי. משחקים טובים הלוואי ויצאו עוד בסגנון כזה - פנטזיה בתורות.

פורסם

המממ...משחקי אסטרטגיה .. . ובכן הנה ההעדפות השנויות במחלוקת שלי:

*DUNE 2 - שם הכל התחיל

* WARCRAFT 1 - שם הכל טופח

*WARCRAFT 2 - שם הכל הגיע לשלמות (יחסית לתקופה

* HEROES 2,3 - פשוט העבירו שנה של HOTSEAT עם החברים

* KKND- משחק עלום כיום, אבל אני זוכר שחרשנו עליו לא מעט

*C&C וRED ALERT 1 , שאר המשחקים בסדרה לטעמי היו מצוינים אבל לא סנסציוניים

* TOTAL ANNIHILATION - המשחק הראשון מבחינתי שבו הרגשתי התנגשות של מתכת עם מתכת בקרבות, פשוט הרגישו שם הרס... תענוג של משחק, בנוסף לאינספור היחידות והמפות שהיה ניתן להשיג לאחר מכן, מה שיפה זה שהתחילו לבנות יחידות סופר חזקות, אבל זה שמר על איזון כי בנו גם אמצעים סופר חזקים לעמוד מולם- פשוט תענוג של משחק.

* ROME TOTAL WAR - המשחק הראשון שהראה שמחשב כן יכול להראות אלפי יחידות בו זמנית ולא למות מזה, ובכלל משחק כל כך מקיף (אני מניח שיש משחקי HARDCORE יותר מקיפים , אבל הוא מבחינתי שמר על האיזון העדין בשבילי)- שנה חרשתי עליו.

* COMPANY OF HEROES - פשוט יצירת אומנות- מכל הבחינות.<---- מבחינתי משחק הRTS הטוב ביותר שנוצר .נקודה. -תלונה אחת יש לי כלפי המשחק הזה... שאחרי ששיחקתי בו -שאר משחקי האסטרטגיה פשוט נראו לי לא ברמה, כך שהיה לי קשה למצוא RTS שאהנה ממנו...(עד שהגיע WIC)- עד היום הרף שהוצב הוא כל כך גבוה שתשימו לב שRTS די נעלמו מהתודעה למרות שפעם היו מאוד בMAINSTREAM של PC (עד כדי כך שזה היה הקלף שלהם נגד הקונסולות, למרות שיצאו RTS לקונסולות אני מניח, אבל אין כמו לשבת עם עכבר...ומקלדת... )

*WORLD IN CONFLICT - משחק מעולה שבזמן ששיחקתי עוד תהיתי אם יתפוס בעיניי את מקומו של COH , אך העובדה שהיום אני לא נוגע בו (למרות שהוא מעולה) - וCOH אחרי שנתיים עדיין אני נוגע פה ושם אומרת מבחינתי הכל. מאוד הציקה לי הקמצנות ביחידות, ואל תגידו לי זה בשביל לשמור על איזון מקסימלי- וואלה יכלו לבנות עוד סוגי יחידות ועדיין לשמור על איזון.

המממ..... זהו נראה לי ....

אגב WC3, SC , URI'S REVENGE , CIV, ושאר הדינוזאורים המיתולוגיים מבחינתי היו אחלה משחקים אבל הם לא בפנתיאון שלי , לא יודע למה, נהנתי מהם מאוד אבל מאחרים נהנתי יותר. (ותחסכו את הודעות ה"אתה לא יודע על מה אתה מדבר" ...זה טעמי והוא מבוסס על לא מעט שנים של גיקיות :).

אחלה ת'רד.

TLDN כמה זמן לקח לך לרשום את זה :|

אני חייב להתלבט בין WARCRAFT 3 האגדי ששיחקתי בו אינסוף שעות לבין HEROES3 הקצת פחות אגדי אך מספיק אגדי כדי שלייזיבורגר האגדי יזכיר אותו עם חיוך של אגדה :) (הירוז 5 סאקס)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים