עבור לתוכן

אבונטו מסריח (לא הצלחתי להתקין ב2 הפצות שונות בשתי מחשבים שונים )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תיראה פעם היה לי יותר זמן ליתעסק בדברים כאלו

היום הרבה פחות

אני מנסה תוכנות חינמיות עד גבול מסוים

אם FF\GIMP\אופן אופיס\ועוד לא היתה לי בעיה

לפני כמה שנים הבעיה שלי אם מנדריק היתה שהוא לא היה ידידותי מספיק למשתמשי WIN

אבל היום בעידן שיש התקנות אוטומטיות מהרשת במקום RPM ודברים בסגנון

ושתוכנות חינמיות קוד פתוח ישתפרו -אז חשבתי לנסות עוד פעם ואבונטו נחשבת קלה למשתמשים המתחילים

אם מערכת עושה בעיות בהתקנה אז קלה למשתמשים הביתים היא לא

לעקוף תבעיה אני בטוח שאפשר

אבל תחשוב מזווית של משתמש פשוט שכולה רוצה להתקין מערכת הפעלה דרך ממשק גרפי בלי סיבוכים

פורסם

פשוט עזוב את לינוקס וזהו.

תחזור לווינדוס, לבילי גילי.

אם בגלל בעיה קטנה של תצוגה, או שלא, אי אפשר ממש להבין ממך מה הבעיה מרוב זיוני שכל שאתה חייב למלא כל הודעה שלך בהן,

אתה קורא להפצה ולמערכת שלמה זבל, ו"שבורה", אז עדיף באמת שלא תתעסק.

במקום להשמיץ, ולנתח ניתוחים חסרי כל משמעות את לינוקס, אלטרנטיבות, ווינדוס ועוד בלה בלה שאתה מתעסק בו,

אולי תנסה לענות לשאלות ששואלים אותך, ולספק מידע אינפורמטבי כדי שיעזרו לך לפתור את הבעיה?

פורסם
  • מחבר

אמרתי מה הבעיה ובעיה קטנה זה לא

ההתקנה ניתקעת בלי הודעת טעות ובלי כלום פשוט ניתקעת

זה לא מגיע לממשק הגרפי להתחיל תהתקנה

זה מריץ כמה דברים שאין לי מושג בהם אם OK אחרי כל משפט ואז ניתקע בלי לזוז

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעקש ולא מנסה את מה שאמרתי לך

קרה לי שהדיסק שהורדתי כביכול ממקור "אמין" השתבש בדרך וצרבתי פעמיים את אותו ה IMAGE כדי לוודא באמת שמדובר בקובץ הורדה שלא ירד טוב

אז בבקשה תנסה לבדוק שמה אם זה לא דיסק פגום , ואם אתה אפילו לא מצליח להגיע לשם אז אני בטוח שהוא פגום

נ.ב. ההתקנה של ההפצה הזאת מאוד קלה ומאוד פשוטה אני לא רואה איך אפשר להסתבך מילא חוץ מהמחיצות

פורסם

היי תיRגעו, מדובר בהפצה שעד לפני כמה חודשים הדרך היחידה להתקין אותה על מחשב עם לוח אם בעל צ'יפסט 965P עם בקר של Jmicron (הרבה לוחות אם פופולרים של ASUS ו- GIGABYTE) היה פשוט כמו לנסות לגרד בתחת דרך האוזן של השכן.

אני יודע, ניסיתי, זה נפתר ב- 7.04 . :nixweiss:

פורסם

ניסית להתקין KUBUNTU? היא גם ידידודית למשתמש החדש יחסית

פורסם
  • מחבר
ניסית להתקין KUBUNTU?

לא אבל שיהיה לי כח אני ינסה

פורסם

היי תיRגעו, מדובר בהפצה שעד לפני כמה חודשים הדרך היחידה להתקין אותה על מחשב עם לוח אם בעל צ'יפסט 965P עם בקר של Jmicron (הרבה לוחות אם פופולרים של ASUS ו- GIGABYTE) היה פשוט כמו לנסות לגרד בתחת דרך האוזן של השכן.

אני יודע, ניסיתי, זה נפתר ב- 7.04 . :nixweiss:

כי זה לפי הקרנל, כל גרסא מוסיפים את הדריברים האחרונים, הגרסא הבאה יצאה עם קרנל חדש יותר והבעיה נפתרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים