פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים למה שהוא יעבוד עליי ? המחשב ממש לא ישן מאיפה אתה יודע שהוא ישן אם לא ראית אותו ?המחשב גם שקוף כזה ויש לו אורות כחולים כאלה וכשיש חושך בחדר אז המחשב זוהר כזה וזה יפה ואני לא חושב שזה היה פעם .. תמליצו לי על משחקים חדשים א, עם זו מתיחה אז מתיחה חלשה.ב, עבדו עלייך החומרה עצמה ישנה מיצרים אותה היום אבל שהיא יצאה לאור זה היה ליפני מיספר שנים טובות כמו שנתיים לפחות.המחשב הזה לא יריץ לך אפילו סאן אנדרס על הגדרות גבוהות עם רזולוצייה גבוהה.תנסה להריץ סתם נגיד Crysis תיראה שעל המחשב שבנו פה בפורום המשחק יעבוד סבבה על הגדרות נמוכות, ובמחשב שאתה קנית על פחות מ-5 FPSשמע אחי אין לי מה להגיד לך חוץ מתיתחדש.
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים :lol: יאללה אפשר לנעול . מה אתה רציני ? פתחת תרד כזה בשביל ''מתיחה '' כזאת ? מה אתה נואש
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים טוב, לפחות אפשר פה לחסום משתמשים... משתמש לא משתמשים אני לא קשור לאידיוט הזה, תראה מה עשית, עוד מאשימים אותי
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים מה יש פה קודם אחד פותח ת'ארד בשביל מחשב ב-50K שקל ועכשיו מחשב עלוב כזה.. ושניהם סתם עשו את זה! מה יש לכולם היום??
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים BIGmaMA, זכית באזהרה ראשונה על ספאם. באזהרה השלישית תורחק מהפורום לצמיתות.קרא את חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0ננעל.
פורסם 2007 בדצמבר 1917 שנים פותח הדיון זכה ביומיים השתקה להבין שעצם זה שעוזרים לאנשים כאן לא נותן את הזכות לבזבז להם את הזמן על שטויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.