פורסם 2002 בינואר 3023 שנים רק מוכיח מה שקורה לבנים שמבלים יותר מדי זמן עם מחשבים.... מה קורה לבנות שמבלות יותר מידי זמן עם מחשבים? :-*
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים אין דבר העומד בפני האהבה/מקדחה!פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dתתפלא , אבל מתכת עבה מאוד אני לא יכול לחתוך .למתכת רכה(יחסית) יש מקדחים רגיליםלמתכות קשות יותר יש מקדחי ווידיה(אגב הם מיוצרים בארץ בגוש תפן)לברים עוד יותר קשים יש מקדחי יהלום!
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים רק מוכיח מה שקורה לבנים שמבלים יותר מדי זמן עם מחשבים.... מה קורה לבנות שמבלות יותר מידי זמן עם מחשבים? :-* בנות לא מושפעות... עובדה - אין לי שום משיכה למחשב שלי, לחלקיו או לכל עצם חשמלי אחר....
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים אנשים מה אני קורה פה :אנשים עושים דברים עם ידיים\תמונות של צופיםצאו תפגשו תבלו עם בחורות בשר ודם גידים וורידים*ואל תשכחו את הלפטופ והמצלמה הדיגיטלית לתעד את הרגע ;D ;D
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים אני מבין שלכל גיק צריכה להיות מערכת יחסים עם המחשב על מנת להבין אותו כמו שצריך, אבל מכאן ועד סקס איתו יש מרחק גדול.
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מי שמדבר - אני עוד מעט בת 17...אתה רק בן 16.... חוץ מזה גם הגובה...צוחקת...
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים רק מוכיח מה שקורה לבנים שמבלים יותר מדי זמן עם מחשבים.... מה קורה לבנות שמבלות יותר מידי זמן עם מחשבים? :-* בנות לא מושפעות... עובדה - אין לי שום משיכה למחשב שלי, לחלקיו או לכל עצם חשמלי אחר.... אההמ...אני מאוהבת במחשב שלי קשות...אבל מצד שני אני לא בדיוק מוגדרת כבת...
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים רק מוכיח מה שקורה לבנים שמבלים יותר מדי זמן עם מחשבים.... מה קורה לבנות שמבלות יותר מידי זמן עם מחשבים? :-* בנות לא מושפעות... עובדה - אין לי שום משיכה למחשב שלי, לחלקיו או לכל עצם חשמלי אחר.... אההמ...אני מאוהבת במחשב שלי קשות...אבל מצד שני אני לא בדיוק מוגדרת כבת... גם לי אין שום משיכה למחשב שלי... אבל לשיר... :smoke:
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים אני לא רוצה להשמע פלצן אבל לכל אחד יש משיכה למחשב שלוגם אם לא משתמשים ככל שמתקרבים המשיכה מתחזקת עד שופכים אחד (על פי ניוטון המשיכה שווה למכפלת המסות ב G חלקי המרחק בריבוע)
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים חרצן יש לי 6 שעות פיזיקה שבועיות אני לא רוצה לשמוע על זה גם כן ונאף את כן מאוהבת במחשב שלך (רצית להפוך את הישן למנדרייק סרבר) ומצטער על אתמול אפילו שכבר דיברנו היום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.