עבור לתוכן

חוות דעת סופית על מפרט ב6K כולל OC ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

אני אזמין את המפרט מחר מTMS, אני לא זקוק לשום ציוד היקפי יש לי את הכל, אני מתכנן OC למעבד ל3.0 ואוברקלוק לכרטיס מסך שיהיה בדיוק כמו הגירסת אוברקלוק של אסוס, אפשרי שאני אבקש את שני הOC האלה מTMS והם יעשו את זה אבל תשאר האחריות? אני יודע שהם עושים במסגרת האחריות אבל אני רוצה להיות בטוח.

המפרט :

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1

מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤ 457 1

קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1

ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 600 1

קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 48 2

זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1

כרטיסי מסך Asus 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1540 1

צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1

הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1

משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 5 1

מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 5976

במידה ובעתיד אני ארצה לעשות גיבוי לכל ה500G יהיה לי עדיף עכשיו לקחת לוח אם 035-DS3 ולעשות RAID0 או לעשות גיבוי חיצוני עם דיסק קשיח חיצוני?

פורסם

לגבי המפרט:

קירור תחליף לטוניק. מה שאומר עוד מינוס של 130 שקלים חדשים..

לגבי השאלה:

רייד0 זה עבודה במקביל עם 2 דיסקים קשיחים זהים כדי לשפר את הביצועים (מהירות) של המחשב. כאשר אתה עובד בשיטה זו הסיכוי שהמערכת שלך תיקרוס בגלל דיסקים קשיחים היא כפולה וזה המינוס הגדול לעומת הפלוס הגדול של מהירות.

אי לכך ובהתאם לזאת אין כמו לבצע גיבוי עם דיסק קשיח חיצוני.

פורסם

היתי מוסיף זכרון ל4 שלא תיצתרך לשדרג בעתיד

פורסם

אני אזמין את המפרט מחר מTMS, אני לא זקוק לשום ציוד היקפי יש לי את הכל, אני מתכנן OC למעבד ל3.0 ואוברקלוק לכרטיס מסך שיהיה בדיוק כמו הגירסת אוברקלוק של אסוס, אפשרי שאני אבקש את שני הOC האלה מTMS והם יעשו את זה אבל תשאר האחריות? אני יודע שהם עושים במסגרת האחריות אבל אני רוצה להיות בטוח.

אין לנו שום בעיה לעשות לך OC למעבד ל 3GHZ במסגרת האחריות, אך אנחנו לא עושים OC לכרטיס המסך.

ובקשר למפרט שלך - מה הם השימושים של המחשב?

אם המחשב מיועד למשחקים, אז המפרט הוא דיי מאוזן, רק כמו שנאמר לפני מומלץ לקחת קירור טוב יותר אם אתה רוצה OC.

הטיוניק קירור דיי רועש, ולכן הייתי מציע לקחת את הביג טייפון/ V1 של Thermaltake.

ירידה בספק לקורסאייר 450W תאפשר לך לקחת קירור טוב יותר, וגם כרטיס מסך עם OC מהמפעל במידה ותרצה.

פורסם

אין לנו שום בעיה לעשות לך OC למעבד ל 3GHZ במסגרת האחריות, אך אנחנו לא עושים OC לכרטיס המסך.

ובקשר למפרט שלך - מה הם השימושים של המחשב?

אם המחשב מיועד למשחקים, אז המפרט הוא דיי מאוזן, רק כמו שנאמר לפני מומלץ לקחת קירור טוב יותר אם אתה רוצה OC.

הטיוניק קירור דיי רועש, ולכן הייתי מציע לקחת את הביג טייפון/ V1 של Thermaltake.

ירידה בספק לקורסאייר 450W תאפשר לך לקחת קירור טוב יותר, וגם כרטיס מסך עם OC מהמפעל במידה ותרצה.

הטוניק לא עד כדי כך רועש כמו שאתה מתאר. הוא עדיף ומשתלם על כל מעבד אחר בתקציב הזה וזה כולל את הV1 הלא משתלם בכלל, את הביג טייפון ואת האינפניטי. וזאת לא מעט אתרים אובייקטיבים שעשו בדיקות פירסמו.

פורסם
  • מחבר

איך אני שמח לראות תגובה של נציג! (:

אם אני כבר אקח ביג טייפון או את הטוניק אני אבקש ל3.6 ראיתי שמישהו כבר הגיע ל3.6 עם הביג טייפון אז את מי מהם לקחת?, תודה שאתה אומר לי שלכרטיסי מסך אתם לא עושים.

המחשב הוא ל5+ שנים ולמשחקים הכי כבדים שיש היום לדוגמא קרייסיס, אני עוד שנה מתגייס אז הוא לשלוש שנים משחקים ואחרי זה בטח משחקים והוא יעבור למשרד.

תודה על התגובה בקשר לרייד אני אשאל עם הלוח אם הזה, בעוד שנה הזכרונות יעלו פחות ואני אוכל לקחת אותה גירסא בפחות כסף או אפילו בעוד חצי שנה ואפילו להגדיל תזיכרונות ל6 או 8 במידה ואני אשדרג לויסטה.

ביג גאי אשמח לדעת מה אתה חושב על המפרט עכשיו אם הוא יתאים לי אחרי התגובה הזאת שלי וגם שתתייחס להודעה הפרטית ששלחתי לך תודה (: .

עריכה :

חשוב לי מאוד מאוד לציין שהשקט מהמחשב והקור של המחשב מאוד חשוב לי, אולי אני בחדר גדול ישן אבל עדיין אני רוצה שאני לא אשמע את המחשב וגם שהמחשב לא יתחמם אפילו אם אני יגרום לו להתאמץ למרות שלא נראה לי שאני אצליח חוץ ממתי שאני אשחק במשחקים כבדים.

פורסם

הטוניק לא עד כדי כך רועש כמו שאתה מתאר. הוא עדיף ומשתלם על כל מעבד אחר בתקציב הזה וזה כולל את הV1 הלא משתלם בכלל, את הביג טייפון ואת האינפניטי. וזאת לא מעט אתרים אובייקטיבים שעשו בדיקות פירסמו.

יצא לך לשמוע את הטיוניק בפעולה? כשהוא על מהירות נמוכה, אפשר להגיד שהרעש הוא סביר.

מבחינת ביצועים אין לי ספק שהוא קירור מצוין, אבל השקט הוא פקטור שצריך להתחשב בו גם כן.

איך אני שמח לראות תגובה של נציג! (:

אם אני כבר אקח ביג טייפון או את הטוניק אני אבקש ל3.6 ראיתי שמישהו כבר הגיע ל3.6 עם הביג טייפון אז את מי מהם לקחת?, תודה שאתה אומר לי שלכרטיסי מסך אתם לא עושים.

המחשב הוא ל5+ שנים ולמשחקים הכי כבדים שיש היום לדוגמא קרייסיס, אני עוד שנה מתגייס אז הוא לשלוש שנים משחקים ואחרי זה בטח משחקים והוא יעבור למשרד.

תודה על התגובה בקשר לרייד אני אשאל עם הלוח אם הזה, בעוד שנה הזכרונות יעלו פחות ואני אוכל לקחת אותה גירסא בפחות כסף או אפילו בעוד חצי שנה ואפילו להגדיל תזיכרונות ל6 או 8 במידה ואני אשדרג לויסטה.

ביג גאי אשמח לדעת מה אתה חושב על המפרט עכשיו אם הוא יתאים לי אחרי התגובה הזאת שלי וגם שתתייחס להודעה הפרטית ששלחתי לך תודה (: .

ה OC שאנחנו מבצעים הוא OC מתון.

גם אם תיקח קירור טוב יותר, אני מאמין שהתדר המקסימלי שנעלה אליו את המעבד הוא 3.1-3.2GHZ, אם תרצה OC קיצוני יותר, אתה מוזמן "להמשיך" את עבודתנו בעצמך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני אסתפק בכם (: אבל האחריות תישאר 3 שנים על המעבד נכון?

בשביל להגיע ל3.1 או ל3.2 מה אתם אומרים יותר טוב עדיף מבחינת שקט? כי אני יודע ששניהם יחזיקו ויהיו קרירים, ביג טייפון או טוניק? אני מעדיף ביג טייפון כי הוא יותר שקט אבל פחות קריר למרות ששניהם יהיו קרירים מה אתם ממליצים?

פורסם

כן.

בקשר לקירור,

מבחינת ביצועים - שניהם מצוינים.

מבחינת שקט - הטיוניק עדיף.

פורסם
  • מחבר

אז לפני שאני נסגר על עצמי אחרי חודשיים אפשר אישור בנוסף לאישור של גיא? (:

הטוניק עדיף על הביג טייפון?

פורסם

Categories Products Price Qty

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1425 1

לוחות אם Abit IP35-E ¤559 1

מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤457 1

קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Xtreme ¤310 1

ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤600 1

קירור למארז Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM ¤27 4

זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 ¤409 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤443 1

כרטיסי מסך Forca 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1482 1

צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤179 1

Total Price : ¤5972

זה המפרט הכי טוב שהוצע פה.. הוא כולל קירור האוויר הכי טוב בשוק שהוא גם שקט מאוד! (בגלל ששמתי עליו מאווררים שקטים)

שני מאוררים תשים על גג של המארז ושניים על הקירור...

ודווקא נציג TMS אני מתפלא עלייך שאתה מציע לבן אדם כרטיס מסך עם גירסת OC אפסית ותוספת של 300 שקל במחיר

פורסם
  • מחבר

תודה kaki על המפרט אבל :

אני מעוניין בלוח אם של ג'יגהבייט ובדקתי כבר תאופציה של הלוח אם שהבאת אבל תודה.

המאוררים של זלמן עדיפים כבר בדקתי תאופציה של EZCOOL ואני לא רוצה שיהיו כל כך הרבה מאוררים אני סך הכל רוצה 2 ולמקם את שניהם בטופ.

הCL לאוברקלוק ל3.2 בכלל לא משנה, אפשר להגיע אפילו ליותר מ3.2 עם זכרונות כמו שהבאתי חבל על ה48 שקל.

אני מעוניין ב500G ולא ב320G של HD.

לכרטיס מסך אין 3 שנים אחריות.

בדקתי כבר תאופציה של להשים תקירור הזה עם מאוררים עליו אבל עם האוברקלוק שאני עושה אין בו שום צורך וחבל על הכסף.

לא שמת הרכבה ומשלוח אבל זה בקטנה.

תודה על ההצעה אבל היא לא רלוונטית לגבי במיוחד אחרי שאני יושב על המפרט שהצגתי פה כבר חודשיים והוא כמעט נגמר אז בשביל לגמור אותו :

טוניק או ביג טייפון בשביל השקט?

פורסם

ציינתי שבמידה והוא מעוניין, יכנס לו בתקציב גם כרטיס של BFG שמגיע עם OC מהמפעל, ועולה 59 שקלים יותר מהכרטיס של ASUS, או 26 שקלים לכרטיס של PALIT.

פורסם
  • מחבר

אז אם כבר ענית לו גיא, הכ.מסך של BFG בשני גירסאות האוברקלוק מגיע עם קירור הסטוק של הכרטיס או שהם החליפו לו קירור?

טוניק או ביג טייפון בשביל השקט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים