עבור לתוכן

הארד דיסק- מזוהה ב-Device Manager אך לא ב-My Computer

Featured Replies

פורסם

שלום

התקנתי הארד דיסק (SATA) בנוסף ל-ATA הקיים.

יש זיהוי ב-Device Manager - ההתקן מזוהה ועובד טוב אך משום מה אינני רואה את ההארד דיסק ב-My Computer? (רק את הישן)

מישהו יודע את הסיבה?

תודה

פורסם

כן!

אתה צריך לפרמט אותו ולהגדיר אותו!

לך ל"מחשב שלי" קליק ימני

ניהול

אמצעי אחסון

תפרמט אותו ותתן לו אות או שם

פורסם

כנס לניהול הרד דיסקים ותבדוק איך הוא מופיע שם

סתכל בתמונה שצירפתי

[attachment deleted by admin]

פורסם

כמו שOFEKY אמר תפרמט , תחלק למחיצות (אם אתה רוצה) ותהנה!

פורסם
  • מחבר

תודה, זה עבד!! :yelclap:

פורסם

אני אשאל פה כי השאלה שלי דומה:

יש לי אותה בעיה, רק שאני לא רוצה לפרמט את הדיסק.

(בעיקרון אמורים להיות עליו דברים חשובים, אבל נראה לי שהם נעלמו כבר...אבל אני לא רוצה להסתכן בכך שהם שם עדיין)

פורסם

אני אשאל פה כי השאלה שלי דומה:

יש לי אותה בעיה, רק שאני לא רוצה לפרמט את הדיסק.

(בעיקרון אמורים להיות עליו דברים חשובים, אבל נראה לי שהם נעלמו כבר...אבל אני לא רוצה להסתכן בכך שהם שם עדיין)

"בעיות" עם דיסק כמו אלה שהיו לפותח הדיון יכולות להיות רק במצב של דיסק לא מוגדר/לא מפורמט ללא מערכת קבצים. אם המצב אצלך זהה לזה של פותח הדיון הרי שללא מערכת קבצים לא יכול להיות שום מידע על הדיסק.

פורסם

"בעיות" עם דיסק כמו אלה שהיו לפותח הדיון יכולות להיות רק במצב של דיסק לא מוגדר/לא מפורמט ללא מערכת קבצים. אם המצב אצלך זהה לזה של פותח הדיון הרי שללא מערכת קבצים לא יכול להיות שום מידע על הדיסק.

בלי קשר לבעיה שלי - אתה טועה. המערכת הפעלה יכולה להיות על HD אחר. לא חייבת להיות מערכת הפעלה על כל HD.

ובחזרה לבעיה שלי(אגב, אם מנהל יגיד לי לפתוח דיון חדש - אז אני אעשה זאת, עד אז - פה)

אני מסוגל לראות את הדיסק אם אני עושה את מה שאמרו לזה ששאל פה ת'שאלה במקור, אבל אני לא רוצה "לאתחל" את הדיסק. אני לא רוצה לאבד את כל המידע שאמור להיות בו(אלא אם כן נמחק).

ישנה אפשרות כזאת?

פורסם

בלי קשר לבעיה שלי - אתה טועה. המערכת הפעלה יכולה להיות על HD אחר. לא חייבת להיות מערכת הפעלה על כל HD.

ובחזרה לבעיה שלי(אגב, אם מנהל יגיד לי לפתוח דיון חדש - אז אני אעשה זאת, עד אז - פה)

אני מסוגל לראות את הדיסק אם אני עושה את מה שאמרו לזה ששאל פה ת'שאלה במקור, אבל אני לא רוצה "לאתחל" את הדיסק. אני לא רוצה לאבד את כל המידע שאמור להיות בו(אלא אם כן נמחק).

ישנה אפשרות כזאת?

לא חמוד, אתה טועה. שים לב, לא אמרתי מערכת הפעלה (xp, vista, 98) אמרתי מערכת קבצים.

(FAT,FAT16,FAT32,NTFS). לכן תשובתי הקודמת עדיין בתוקף. כונן ללא מערכת קבצים מוגדרת לא יכול להכיל מידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים