עבור לתוכן

חלק תחתון בהיר, חלק עליון כהה - LG 1953TR.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לצערי לא עשיתי סקר שוק ולא הייתי מודע לעניין הפאנלים טרם הרכישה.

בכל-אופן אני חש שהבדל הצבעים/בהירות במסך שלי גס ביותר ואני משוכנע שלא שמתי לב אליו במסך הקודם.

אני אעדכן כשאממש את האחריות.

פורסם

בהצלחה עם מימוש האחריות. :xyxthumbs:

פורסם

אחרי שקניתי מסך LCD מסוג 1900TR שהיה גרוע ביותר (התבלבלתי בכתבה), כאבו לי העיניים ודמעתי לאחר 20 דקות של קריאת טקסט.

בכל מקרה גם אצלי היו בעיות בו והחלפתי אותי, למזלי החליפו לי אותו, והם היו מאוד אדיבים, לאחר מכן בגלל שלא היה

להם אותו מסך, קניתי את ה1960TR לפי הכתבה פה באתר, שבאתי הוא היה איכותי בכמה רמות, אך משום מה בלתי אפשרי

היה להחליף אצלי רזולוציה, התעצבנתי על כך, וחזרתי לCRT, (בחנות זה החליף והם החליטו שהכרטיס מסך שלי דפוק,

יום למחרת קיבלתי CRT הרבה פחות איכותי מהישן שנשרף, ובו כן הצלחתי להחליף רזולציות, מסקנה?)

למרות שהם ניסו להגיד לי שCRT פחות איכותי מLCD, הרי שהצלחתי להסביר

להם שהיתרון של CRT הוא כל פיקסל בפני עצמו ולא תמונה אחת, ואז הם שלפו את הטכנולוגיית OLED, שלמעשה כל קשר בינה

לבין LCD הוא מקרי בהחלט (למעט העובי).

בכל מקרה, אם אין לך בעיית מקום, אל תעשה טעות ואם אין לך 1800 ש"ח למסך מבוסס פאנל אחר (לא TN), אל תקנה LCD.

בנוסף, המצב קורה בעיקר בגלל שהמסך אינו רחב, שים לב שכאשר אתה מסתכל על על חלק המסך שבאותו גובה, אתה תקבל תמונה איכותית מאוד

בעוד שבקצה נדפקת מהניגודיות, מסקנה LCD היה ונשאר מסך זבל, וLCD איכותי נשאר צעצוע יקר לאנשים עשירים.

בכל מקרה חכה כמה שנים, שמחירי הפנאלים ירדו ו/או טכנולוגיית הOLED תיכנס לשוק.

פורסם

לא חייבים להשקיע 1800 ש"ח. אפשר לרכוש גם בכ-1400 ש"ח מסך LCD כגון Philips 200W6CS שעדיין בשל פנל VA , למרות מחירו הזול, יותר טוב מכל LCD מבוסס פאנל TN. בפיליפס בזכות זוויות צפייה רחבות ואחידות תאורה טובה ניתן לקבל במבט ישיר אחידות רקע טובה מספיק לכל שימוש.

פורסם
  • מחבר

החלפתי את המסך ואני לא מבחין בהבדל. לא השתפר.

אפשר המלצה למסך עם פאנל איכותי יותר?

פורסם

תצטרך להוסיף תקציב לפאנל איכותי ב-19" רגיל:

Viewsonic VP930

Samsung 971P

שניהם עולים החל מכ-1700 ש"ח.

מביניהם הייתי מעדיף למטרות שלא כוללות משחקי FPS מאוד מהירים את הסמסונג בגלל פאנל אחיד יותר עם סיכוי יותר נמוך לזליגות אור בנוסף לכך שאיכות התצוגה שלו משובחת יותר.

תוכל למצוא בנעוץ ביקורת השוואתית שלהם.

פורסם

החלפתי את המסך ואני לא מבחין בהבדל. לא השתפר.

בכל זאת יפה שהחנות הייתה מוכנה לספוג את תהליך הלמידה שלך והחליפה לך מסך שלא היה בו שום פגם. זה שירות טוב. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

החנות בהחלט אמינה.

אני מנסה להתעסק עם הקליברציה של המסך, אך בינתיים ללא הועיל.

אני פשוט שוקל להחזיר את המסך הזה, להוסיף את הכסף הנדרש ולרכוש Samsung 226WB.

רוצה מסך שאני יכול להנות ממנו ולא להתפשר. לצערי בחנות לא מוכרים Viewsonic, במקרה הזה הייתי רוכש את ה VP930.

דעתכם?

פורסם

אני פשוט שוקל להחזיר את המסך הזה, להוסיף את הכסף הנדרש ולרכוש Samsung 226WB.

ונראה לך שאם תחליף מסך TN אחד במסך TN אחר פתאום תהיה מרוצה? אחרי שעשית כאן כזה סיפור בדיוק מאותן מגבלות שאופייניות לכל מסך TN?

תעשה טובה לחנות ולפני שאתה קונה מהם עוד מסך שאח"כ לא תהיה מרוצה ממנו ותרצה להחזיר, תבדוק את המסך הזה באופיס דיפו או משהו כזה שמחזיק אותו בתצוגה, ותחליט.

בעיקרון אם אתה קונה משהו תקין ומתחרט פשוט כי הוא לא מספק את הדרישות שלך, זו אינה אשמת החנות. נכון שיש חוק שמאפשר להחזיר מוצר בלי הסברים תוך שבועיים (שאגב לא כולם מכבדים אותו), אבל אין צורך לעשות בו שימוש לרעה, אם יש אפשרות לעשות סקר שוק ומחקר נורמלי לפני הקנייה (היות שעכשיו אתה בהחלט מודע לתכונות של הפאנלים ולזה שלא כל המסכים אותו דבר).

פורסם
  • מחבר

אם כך, מה הפאנל הכי טוב עבורי?

אני באמת מנסה להבין.

עזוב את הכסף שכביכול "בוזבז" על המסך הנוכחי...

פורסם

VA, IPS.

המסכים שהומלצו ע"י man of orleans טובים.

גם ה-PHILIPS 2006WCS - מסך VA רחב 20" הנמכר כרגע במחירי זנות של 1400-1300 ש"ח.

בתקציב גבוה יותר של 2200~ יש לך S-IPS בצורת DELL 2007FP/WFP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים