עבור לתוכן

מחשב ב6 אלף שקל למשחקים ואוברקלוק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא יהיה הבדל משמעותי בטמפרטורות עם הקירור המעולה הזה , אני לא חושב שאתה צריך לשים את כל ה - 7 מאווררים לי יש CM690 עם 4 והוא מקורר נפלא גם ככה. הם יכולים לעשות לך OC אבל בשביל קירור כזה אתה חייב מאוורר, כמו כן תבדוק שאין בעיה עם חיבורי הספק ללוח אם כי יש מספר אנשים שהייתה להם בעיה שהכבלים לא היו ארוכים מספיק כי הספק ב CM 690 הוא למטה (אני לא מכיר את הלוחות של Abit) ...

כן אבל המחיר של כל מאוורר (27) לא מהווה בעיה. השאלה היא אם כדאי להוסיף אותם או שהם יעשו יותר מדיי רעש?

כן אני מוסיף מאוורר על הגוף קירור של הטרמלייט - Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM

תודה אני אשאל אותם :)

לCM אתה צריך רק 2 מאווררים בגג תוספת זהו

אני שם 3 בשביל הקירור למעבד..

אני לא יודע מה ההבדל אבל גם ההבדל בין הTR לטוניק לא גדול אז אם אתה באמת לא מצליח לקחת את האקסטרמי קח את הטוניק טאוור

דיי ענית על השאלה שלי למעלה, אבל בכל זאת באמת אין טעם להוסיף עוד מאווררים אם אני מגיע לאוברקלוק של 3.2?

סבבה אני אבדוק אותו

• תגובות 34
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא מכיר את המאווררים של EZCOOL אבל לפי המחיר לא נראה שהם הכי איכותיים לפי דעתי עדיף לקנות 2 מאווררים טובים שעולים 64 כל אחד ולשים את שניהם בגג או להחליף את המאוורר של הדלת (הוא קצת יותר רועש מהשאר) 5 מאווררים זה די והותר וחוץ מזה הפיזור של החום מהמעבד שתבצע בו OC יבוצע ע"י גוף הקירור ללא קשר למאווררים, המאווררים אחראים על הסרקולציה במארז...

אני שמתי Schyte S-Flex הם עולים באזור ה 75 ש"ח אבל נראה לי ש Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM אחלה מאוורר ...

פורסם
  • מחבר

שמתי בסוף 2 מאווררים של Zalman F3 120MM Case Fan

עכשיו מה יותר עדיף מבחינת קירור ושקט הטוניק טאוור או מה ULTRA 120 עם הScythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM? (לא מבחינת מחיר)

פורסם

שקט וטיוניק לא נכנסים ביחד באותו המשפט.

פורסם
  • מחבר

חחח אהבתי...

הממ שמעתי עכשיו ששני הארד דיסקים יותר טובים מהארד דיסק אחד בביצועים, מה אתם אומרים על זה?

ואגב, הארד דיסק 400 ג'יגה מול הארד דיסקים יותר קטנים יכול להשפיע על הביצועים לרעה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים