עבור לתוכן

בעייה בעליית המחשב אחרי קניית מחשב חדש-הסתדר

Featured Replies

פורסם

טוב

קניתי מחשב חדש עם לוח עם abit ip35-e חיברתי הכל טוב ויפה בא להדליק, נדלק אבל לא מראה כלום

אחרי כמה בדיקות הוצאתי את הג'מפר של הלוח אם איפסתי את הלוח ואז המחשב התחיל לפעול

שמח ומאושר אני מתחיל להתיקן את הוינדוס מגיע לשלב שהוא צריך לעשות restart ראשון הוא שוב נתקע בboot

שוב פעם איפסתי שוב פעם עבד, הצלחתי ככה פעם אחרי פעם לעשות את זה ולהגיע לוינדוס עם אינטרנט בשביל לשאול

למישהו יש מושג למה המחשב לא מצליח לעשות לעצמו ריסטרנט או יותר נכון למה הוא נתקע בבוט אחרי הראשון?

בנוסף המחשב גם מתחיל מוזר, בהתחלה הוא מתחיל לכמה שניות מתכבה וכמה שניות ושוב מדליק את עצמו (קורה גם במקרים שהוא עולה בסוף וגם באלה שהוא לא )

אני ממש צריך ומבקש שמישהו ינסה לעזור לי כי זה ממש מעצבן אותי כל הקטע הזה והורס לי את כל הכיף ממחשב חדש

פורסם

ראשית תשנה את הכותרת שלך לכותרת אינפורמטיבית כגון: בעייה בעליית המחשב אחרי קניית מחשב חדש

דבר שני זה אם קנית את המחשב אז יש אחריות עליו, יכול להיות שיש איזהשהי בעייה בלוח, תשלח את המחשב בחזרה למקום ממנו קנית

ושישברו את הראש שלהם.

חבל שתאבד אחריות סתם

פורסם

בנוסף המחשב גם מתחיל מוזר, בהתחלה הוא מתחיל לכמה שניות מתכבה וכמה שניות ושוב מדליק את עצמו (קורה גם במקרים שהוא עולה בסוף וגם באלה שהוא לא )

גם אצלי זה ככה , יש לי ASUS P5K-E.

חפרתי לגבי הנושא הזה באינטרנט ומצאתי שזה בסדר גמור , ככה זה אמור להיות , זאת ה"התנהגות" של הצ'יפים החדשים ... ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה ..

(גם אצלי בעבודה כל ה-ICH9 עובדים ככה)

לגבי הבעיה שלך , כמה זיכרון RAM יש לך? כמה סטיקים?

תנסה להעלות את המתח של הזיכרונות .. (אני מדבר מניסיון .. )

פורסם

לי יש Asus Blitz Formula והלוח שלי לא מתנהג ככה בכלל.

הדבר היחידי זה שהוא עולה ומתכבה ושוב עולה זה רק אחרי שינוי בביוס או Overclock שנעשה ונכשל...

פורסם
  • מחבר

גם אצלי זה ככה , יש לי ASUS P5K-E.

חפרתי לגבי הנושא הזה באינטרנט ומצאתי שזה בסדר גמור , ככה זה אמור להיות , זאת ה"התנהגות" של הצ'יפים החדשים ... ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה ..

(גם אצלי בעבודה כל ה-ICH9 עובדים ככה)

לגבי הבעיה שלך , כמה זיכרון RAM יש לך? כמה סטיקים?

תנסה להעלות את המתח של הזיכרונות .. (אני מדבר מניסיון .. )

יש לי שני סטיקים של ג'יגה

וזה מחשב שהרכבתי מחלקים אז אני לא ריכול לתת את זה למעבדה שישברו את הראש

עזוב את העובדה שעכשיו שישי ואני מרותק לבית(עקב ניתוח) וממש צריך את המחשב שיעביר לי את הזמן

בנוסף כבר עידכנתי ביוס וזה לא עזר , אני פשוט לא מצליח לחשוב מה יגרום למחשב לעבוד אחרי שאיפסו את הביוס אבל בהפעלה שנייה או אחרי ריסטרט הוא לא מוכן לפעול

פורסם

קודם כל תרגיש טוב,

אחר כך, תעבור על הביוס ותראה שכל ההגדרות תקינות, שהזכרונות מקבלים את המתח שהם דורשים (תבדוק לפי הדגם המדוייק באתר היצרן).

תבדוק שהטמפ' תקינות.

אם יש לך יותר מסטיק זיכרון אחד תחבר כל פעם אחר.

תריץ S&M לבדוק את יציבות המערכת בעומס.

פורסם

בשביל S&M צריך WINDOWS - והבנתי שהוא לא הצליח להתקין אחד בגלל הבעיות. מומלץ שיריץ MEMTEST עם סטיק זיכרון אחד בכל פעם:

אם יש שגיאות באחד ובשני לא - האחד הזה דפוק.

אם יש שגיאות בשניהם - הייתי בודק עם זיכרון חדש לגמרי, אם יש גם איתו בעיות, הבעיה היא בלוח ולא בזכרונות.

פורסם
... הצלחתי ככה פעם אחרי פעם לעשות את זה ולהגיע לוינדוס עם אינטרנט בשביל לשאול ...

בכל אופן, פותח התארד עדכן את הכותרת שהבעיה הסתדרה,

אשמח אם יעדכן איך.

פורסם
  • מחבר

שעה שאני מנסה לתת תגובה ולהגיד שזה היה הזיכרון פשוט המערכת לא נתנה לי

אז כן העלתי את המתח ל2.0V וזה הסתדר

תודה

עכשיו יהיה פחות דאגות יותר משחק!

פורסם

איזה זיכרונות אלה?

פורסם

לי יש OCZ , 4 סטיקים של 1gb כ"א ..

4x1gb OCZ2P800R22GK 4-4-4-15 .

אבל הגיוני שצריך להעלות מתח , לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים