פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים איזה מחשב כדאי לי לקנות עד לסכום של 7000 שקל ששימושו יהיה עבודה עם פוטושופ וגרפיקההאם כדאי לי לקנות את R61 של IBM עם כרטיס מסך של nvidia 128mb
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים ברצינות אין לי מושג מאיפה נתקע לאנשים הרעיון בראש שפוטושופ זה משהו שדורש כרטיס מסך על רמה מסוימת, או שפוטושופ זה "גרפיקה".אם עובדים על PSD גדול, פוטושופ דורש די הרבה כוח מעבד, ורצוי שיהיה ג'יגה של זכרון במחשב.חוץ מזה- כלום. גם עם GMA950 הוא יסתדר נפלא.גם מדובר בתוכנות אחרות, אז בבקשה פרט פה. בשביל פוטושופ או תוכנות עריכת תמונה אחרות, באמת שאין טעם להוציא סתם 7000 שקל.
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים למטרות פרנסה?אזי אתה צריך מסך נורמלי, S-IPS למשל יתאים, וזה כמובן אין בניידים.
פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים ברצינות אין לי מושג מאיפה נתקע לאנשים הרעיון בראש שפוטושופ זה משהו שדורש כרטיס מסך על רמה מסוימת, או שפוטושופ זה "גרפיקה".אם עובדים על PSD גדול, פוטושופ דורש די הרבה כוח מעבד, ורצוי שיהיה ג'יגה של זכרון במחשב.חוץ מזה- כלום. גם עם GMA950 הוא יסתדר נפלא.גם מדובר בתוכנות אחרות, אז בבקשה פרט פה. בשביל פוטושופ או תוכנות עריכת תמונה אחרות, באמת שאין טעם להוציא סתם 7000 שקל.אם כבר אנחנו בנושא, האם גם מאטלאב דורש כרטיס מסך על רמה מסויימת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.