פורסם 2007 בדצמבר 1418 שנים התקנתי צורב אסוס בחיבור sata בנוסף לצורב dvd שקיים במחשב בחיבור ideמה צריך לעשות על מנת שהאסוס יזוהה ע"י המחשב
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים איפה הוא לא מזוהה? האם גם בביוס?אני מניח ששאלה על המתח מיותרת וחיברת גם כבל מתח אחד בנוסף לכבל נתונים (SATA).
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים מחבר חיברתי כבל מתח +כבל נתונים sata אדוםאיך ניתן לבדוק אם הוא מוגדר בביוס או לא ומה אפשר לעשות
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים תחבר אותו מחדש (גם מתח וגם DATA) - אם לא עוזר, תנסה כבל SATA אחר, אם גם זה לא עוזר, תנסה חיבור SATA אחר בלוח, אם גם זה לא עוזר, תנסה לחבר לחיבור SATA אחר בספק כוח, אם כל אלה לא עוזרים, חוששני שהצורב תקול.
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים נסה פורט SATA אחר בלוח.בנוסף - בהגדרות הביוס, וודא שהגדרות בקר ה SATA מוגדרות כ "IDE/NATIVE". במידה והצורב כרגע מחובר לבקר SATA של חברת צד שלישי המובנה בלוח האם, וודא שהוא מאופשר גם כן ברמת הביוס.במידה וקיים מחשב נוסף, שווה לנסות גם עליו.
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים מחבר האם אתה יכול להסביר לי בדיוק איך בודקים זאת בביוס שלב אחר שלב כי אני לא רוצה לשחק עם הביוסבמסך הראשי של הביוס להיכן להיכנס ומה הלאה באמת אני מודה לך על העזרה
פורסם 2007 בדצמבר 1518 שנים מיקום ההגדרות בביוס משתנה בין לוחות האם.ההגדרות האלה אמורות להימצא בד"כ תחת התפריטים : Integrated Peripherals / Advanced Bios Features.
פורסם 2007 בדצמבר 1617 שנים מחבר לכל החברים שלום הבעיה נפתרה בלוח האם שיש לי יש 8 כניסות sata ארבעה צהובים וארבעה אדומיםיש איזה דרייבר שנקרא sata raid 5 או sil3114 שלא היה מותקן במחשב אחרי 3 שעות של חיפוש הבעיה נפתרהאם מישהו יוכי להסביר את המשמעות של שני המושגים האלו אודה מאוד sata raid 5 או sil3114
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.