עבור לתוכן

חוות על מחשב של DELL בתקציב של עד 5000 שקל. לעבודה משרדית.

Featured Replies

פורסם

זה הדגם ‏Dell Inspiron 1520 IN-RD09-2008‎.

Model Name IN-RD09-2008

CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache

Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024MB) Upto 4GB

HD 160GB 5400 rpm

Display 15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800)

GPU Intel Integrated GMA X3100 128MB Shared

Sound 7.1 channel stereo sound with speakers

Optical Device DVD Multi Burner

Wireless Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card

Card Reader 8-in-1 Memory Card Reader

Bluetooth Yes

Webcam 2.0mp Camera

S-Video Out Yes

USB 4XUSB 2.0

RJ-11 Yes

RJ-45 Yes

IR No

FireWire IEEE1394a

OS Free Dos

Weight 2.89 kg (6.6 lbs)

Battery 6-cell 53WHr Li-ION

Warranty 3 years

איך זה לדעתכם?? מחכה לתגובות :xyxthumbs:

פורסם

לעבודה משרדית זה די ואפילו יותר.ההבדל במעבד בין T7250 לT7300 הוא שה1 בא עם 2 מגה קאש והשני עם 4 מגה קאש.הבדל לא משמעותי.

שים לב שהוא מגיע ללא מע' הפעלה.

חוץ מזה,זה מחשב שמיועד למשתמש הביתי ולא כ"כ עסקי,תחפש את סדרת D של של דל.

פורסם
  • מחבר

באומרי עסקי כוונתי היא לשימוש באופיס פתיחה מרובה של דפי אנטרנט. וכמובן צפייה בקליפים מידי פעם וסרטים.

אז אתה אומר למשתמש הביתי ולצרכים שלי זה יספק אותי? איך הארגונומיה שלו? יש לך מושג אולי?

פורסם

יספיק בהחלט.לכל השימושים,חוץ ממשחקים שגם כך זה לא משנה לך.

מבחינה ארגונומית מחשב ביתי שונה ממחשב עסקי ברמת איכות החומרים ועמידות בפני זעזועים..

קח עצה,יש חנות מצויינת בפ"ת(אם אתה גר באזור,או שסתם בא לך לקפוץ)שמתמחה במחשבים של דל עם תצוגה מלאה עד 10 בערב.אם אתה לא רוצה לקנות מחשב רק על סמך המלצות של אחרים מבלי לראות אותו - אחלה,אם אתה רוצה להרגיש אותו מקרוב,קפוץ לחנות.

www.notebookclub.co.il

פורסם
  • מחבר

קניתי משם את המסך שלי DELL2007FP. אבל עד שהגעתי לשמה יצאה לי הנשמה... וגם יש לחנות עוד שם לא??

אז המחשב שציינתי כאן מבחינת הארגונומיה שלו הוא נחשב לביתי נכון? ועם זאת הוא פחות ארגונומי מעסקי. אני צודק?

פורסם

לא מכיר אותה בשם אחר.

שווה להשקיע,מקסימום תגיע,תראה,תתרשם לטובה,תקנה ויכול להיות שיהיה 1 במלאי ותגיע הביתה עם מחשב חדש באמתחתך.

מבחינה ארגונומית סדרת אינספירון של דל מיועדת למשתמש הביתי במקביל לסדרת פביליון של HP לדוגמא.והוא פחות ארגונמי מעסקי,השאלה האם זה מה שיפריע לך.לכן שווה לראות את המחשבים בעיניים.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר אולי חנות אחרת מאזור נתניה שאפשר לראות שם בתצוגה את המחשב הזה?

רוב הזמן המחשב יהיה בבית... ככה שאני אחבר אליו עכבר ומקלדת שיש לי. ובחוץ נראה לי זה יספיק.

ראיתי כבר בעיניים מחשבים של HP כמו שציינת מקודם ובשבילי הם הספיקו לגמרי...

תודה לך בכל אופן. עזרת לי מאוד :xyxthumbs:

פורסם

קפוץ לBIG פולג.יש שם את אופיס דיפו,באג,וחנויות חשמל..באופיס דיפו בוודאות ראיתי תצוגה של ניידים - אבל לא שמתי לב בזמנו אם הדגם המבוקש שלך נמצא שם.חוץ מזה,יש כל מיני חנויות חשמל שם עם תצוגה.

אין ספק שHP מספיקים...יש לי אחד כזה.

בבקשה.

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה אחי. אני עובד קרוב לשמה. אני אקפוץ לראות אם יש להם את הדגם שאני מחפש.

מוכרים שם גם תיקים לניידים נכון? כי אני לא בטוח שאקבל מהחנות ממנה אני קונה את המחשב תיק לנייד.

פורסם

הייתי ממליץ על תיק גב.אחרי כשנה עם תיק צד של בלקין,אין כמו תיק גב.חשוב שתהיה לו איזשהיא תמיכה לגב,ושלפחות יהיה לו בד דוחה מים(יורד כרגע גשם בארצנו)שזה בה בד"כ ברוב התיקים,הWATERPROOF למיניהם כבר יותר יקרים משמעותית.

יש באופיס דיפו תיקים של SWISS\VICTORNIX.חוץ מזה יש באזור גם תיקים נחמדים של OUTDOOR בקרביץ.

אני אישית קניתי לא מזמן מחנות "למטייל" שנמצאת מאחורי ביג פולג,ליד הטיב טעם,תיק של NORTH FACE שמוגדר כתיק יום עם מערכת גב חביבה וכל מיני שטויות אחרות במחיר סביר לתיק גב איכותי.

מנסיון אל תקנה סתם תיק,תבוא עם הלפטופ וכל האביזרים הנלווים שאתה רוצה איתך ותבדוק במקום בתוך תיק..תמדוד אותו,תראה איך יושב עליך וכו'.

את הטעות הזו עשיתי עם התיק צד של בלקין וסבלתי שנה. :kopfpatsch:

לDICOTA יש גם תיקים נחמדים ומומלצים.

אין צורך להוציא סכומים מטורפים של 600-700 שקל על תיק גב כמו התיקים של CRUMPLER.

פורסם

כאחד שיש לו Inspiron 1520 ותיק גב, אני יכול להגיד לך שזה לא פחות מחובה. תיק צד זה אחלה למחשבים עד 14" ששוקלים עד 2.1 ק"ג, או לכל מחשב כל עוד זה לסחוב אותו מבניין לבניין.

אם אתה הולך להיות עם זה רבע שעה או יותר עליך- תיק גב בלבד.

לא מזמן ההורים שלי היו בתאילנד והביאו לי תיק גב של סמסונייט ב 160 שקל.

אותו תיק בארץ עולה 600 שקל, שראיתי אותו התפחלצתי במקום.

בארץ אני יכול להמליץ לך על תיקים של Swiss army/outdoor. מחיר שפוי, תיקים טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים