עבור לתוכן

Blizzard's next gen MMO רעיונות? :)

Featured Replies

פורסם

בעע

lets hope for warcraft IV

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לזה יש סיכוי רק אחרי שיסיימו את SC2 (בתנאי שלא יעשו לו חבילת הרחבה).

אני גם מקווה לזה.

אז ה - MMO הזה הוא בעצם "פרוייקט הידרה" ?

פורסם

בעע

lets hope for warcraft IV

Massive Multiplayer Online Real Time Strategy? :S

מת לראות איך יצא להם :)

אז ה - MMO הזה הוא בעצם "פרוייקט הידרה" ?

מה? על איזה פרוייקט הידרה אתה מדבר?

פורסם

לדעתי, מבחינה עסקית, זה די ברור...

הם יצרו עולם עשיר ומרתק סביב וורקרפט - ואז, כשהיה להם מספיק קהל עם זיקה חזקה לזה, הם שיחררו את WOW...

אותו דבר לדעתי יהיה בהקשר של סטארקרפט - הם מוציאים משחק חדש כדי להחיות את הסאגה, ואז "עוקצים" עם WOS...

אני רק מקווה שהם ימשיכו להוציא משחקי יחיד, אולי רק בשביל לחזק את הסאגה, כי לצערי אחרת אין לזה הצדקה עסקית...

פורסם

אני מקווה שלא יעשו את המשחק ה MMO הבא בעולם של דיאבלו כי אני רוצה להנות ממשחק המשך כמו המשחקים המקוריים בסדרה, או מקסימום שברשת זה יהיה MM (כלומר שרתים מרכזיים של blizzard ולא חדרים פרטיים של אנשים עם מלא לאג), אבל לא בתשלום חודשי.

לדעתי הכי טוב שהם יצרו עולם חדש למשחק. מעניין איך הוא יהיה - פנטזיה? מודרני? שילוב של שניהם?

פורסם

אני דווקא רוצה לראות MMO חדש מבית בליזארד.

אחרי שנים של משחק ב WOW אני חושב שאני מוכן למשהו חדש מבית בליז.

ואני מאוד רוצה תשלום חודשי!!! זה נותן לך כל כך המון יותר אופזיות, נתחיל בפיתוח מלוטש יותר ועד לתמיכה בין אם במשחק ובין אם מחוצה לו.

אין מה לעשות בליזארד זאת חברה עם מטרה להרויח כסף, וכל אותם אלה שמתלוננים בפורומים על זה שיש תשלום חודשי לא קונים את המשחקים בכל מקרה אז זה אומר שלבליזארד אין אפשרות להרוויח כסף.

מסקנה תתחילו לקנות משחקים ותראו שהתשלום ל WOW ל 3 חודשים לא עולה יותר מאשר יציאת יום שישי אחת, אבל אני לא שומע אנשים פה מתלוננים שמועדונים זה יקר, או כוס בירה בפאב עולה 28 ש"ח.

זאת דעתי האישית, אתם יכולים לצרוח ולרדת עלייה כמה שאתם רוצים.

פורסם

אני מנחש שהMMO יהיה קשור לסטארקראפט...

אחרי הביטול של GHOST הם כנראה החליטו כן להוציא משהו דומה בסוף (מה שבעצם יביא את המשחק למשהו שדומה ל tabula rasa

פורסם
ין מה לעשות בליזארד זאת חברה עם מטרה להרויח כסף, וכל אותם אלה שמתלוננים בפורומים על זה שיש תשלום חודשי לא קונים את המשחקים בכל מקרה אז זה אומר שלבליזארד אין אפשרות להרוויח כסף.

זה לא נכון, יש סיכוי טוב שהייתי קונה את WOW אם הוא היה עולה 200 ש"ח חד פעמית, עובדה שקניתי את Guild Wars הראשון (שאגב, למרות שיש בו הרבה פחות שחקנים מפעם, לפעמים כשאני מתחבר אני רואה כל מיני חידושים קטנים, ותמיד יש אירועים ל XMAS וכו'..).

אתה צודק בזה שהתשלומים החודשיים מאפשרים לחברה לתמוך במשחק בצורה הרבה יותר נרחבת, אבל אני לא טיפוס של תשלומים חודשיים ואני מאוד לא אשמח אם דיאבלו יהיה כזה משחק..

שלא תבין לא נכון, אני לא מתנגד לזה שבליזארד תוציא MMO, אולי אני אפילו אנסה אותו, אבל אני פשוט לא הייתי רוצה שיפתחו אותו על גבי אחת מהסדרות הקיימות.

פורסם

אין מה להשוות בכלל WOW ו GUILDWARS אין לך בכלל מה להשוות בין השתיים!!! שיחקתי בשנייהם ו WOW לא רואה אף משחק כרגע.

אני מחכה עכשיו לראות מה יצא מ 2 פרוייקטים שאולי יוכלו להתחרות ב WOW אבל יקח עוד הרבה זמן עד שזה יקרה. בליזארד הציבו רף מאוד מאוד גבוהה לכל החברות.

מצד אחד אני חושב שזה יהיה יותר כיף לראות איזה משהו חדש, קומצפט חדש,עלילה חדשה ובמיוחד מבליזארד בעלי נסיון רחב בתחום משחקי משחב מעולים ומשחק רשת הכי טוב ששיחקתי אי פעם!!! ואני משחק משחקי רשת כבר למעלה מ8 שנים.

אבל עוד פעם אנחנו מדברים על מודל עיסקי, אני חושב שיהיה נכון מבחינת בליזארד להוציא משהו שיש לו כבר קהל מאשר לירות בחשכה.

משחק רשת זה לא משהו כל כך פשוט להוציא, וזה עולה כל כך הרבה כסף שיהיה חבל לראות את בליזארד נופלת חזק עם אחד כזה, אני מאמין שהם דווקא ילכו עם קונצפט קיים במקרה הזה, אבל כמו שכבר ראינו משחק רשת של סידרה לא מפריע לסידרה להתפתח, warcraft 3 יצא אחרי wow והיה מעולה!!! (אבל WOW טוב יותר ;D)

בקיצור לא משנה לי אישית אם הם ילכו על רעיון חדש או סידרה קיימת אני חושב שזה יהיה מעולה רק בגלל שזה בליזארד.

פורסם

warcraft 3 יצא אחרי wow והיה מעולה!!! (אבל WOW טוב יותר ;D)

אין לי מושג מה עישנת

אבל גם אני רוצה כי כנראה זה חומר חזק במיוחד

פורסם

צודק סליחה התכוונתי להרחבה

פורסם

אתה רציני ממשיך עם זה?

אני מציע להתרחק מהחומר

לא עושה לך טוב

ציר זמנים

2002-W3

2004-TFT

2006-WOW

פורסם

לא WOW סיים את הבטא ב11 לנוב' 04 בארה"ב ויצא באירופה בפבר' 05.

TFT יצא ב2 לספט' 05.

אבל יכול להיות שאני טועה בקשר ל TFT אין לי כח לבדוק את זה.

אני רק יודע ש WOW בח יצא ב 04

פורסם

TFT יצא ב - 1/7/2003.

WOW יצא בארה"ב ב - 23/11/2004.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים