עבור לתוכן

Blizzard's next gen MMO רעיונות? :)

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה.

אני מניח שחלקכם שמע על זה שblizzard מעסיקים אנשים לפיתוח איזה שהוא משחק "top secret" ומחפשים אנשים ל next gen MMO.

נשמע נחמד... מקווה שלא יזנחו את WoW או משהו כזה...

אז יש לכם רעיונות?

איזהשהוא MMOFPS של Starcraft

או אולי MMO חדיש לחלוטין של lost vikings? ;)

או World of Wacraft 2 או אולי משחק של activision בניסוח של בליזארד או משחק חדש לחלוטין.

יש לכם עוד רעיונות? :xyxthumbs:

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

MMO Call of Duty

=\

פורסם

MMO Call of Duty

=\

תקרא את הFAQ באתר של בליזארד, הם לא קשורים לפיתוח המשחקים של Acti הם עדיין סטודיו עצמאי לחלוטין עד כמה שזה אפשרי תחת VUG.

הMMO הבא יהיה WoW2 מהסיבה היחידה שהם אמרו במפורש שההמשך לWarcraft יהיה רק דרך סדרת WOW והם לא דיברו על משחק יחיד.

הם מגייסים אנשים לnextgen mmo כבר שנתיים(כשנה אחרי יציאת WOW).

פורסם

אני מתגעגע לwarcraft :'(

פורסם

אני היחידי כאן שקופץ לו דיאבלו 3 כשהוא שומע בליזארד?

אולי שיפסיקו לחלוב את פרת הכסף שקוראים לה WOW, ויתחילו לבנות את עגל הזהב שיהיה משהו שאפשר להשתחוות לו?

ויכול להיות שזה מוד מולטיפליאר לדיאבלו לא?

פורסם

עוד MMO.

בליז מאכזבים אותי.

פורסם

הMMO הבא יהיה WoW2

אני חושב שלא. יותר מידי אנשים השקיעו אלפי שעות/דולרים בפיתוח הדמויות שלהם. עכשיו להתחיל הכל מהתחלה זה יהיה אסון בשבילם.

לדעתי זה יהיה IP חדש לחלוטין או משהו בעולם של דיאבלו (סבירות נמוכה)

מעניין לציין הם גייסו גם אנשים בעלי נסיון בפיתוח לפלאפונים לצוות הNEXTGEN MMO.

פורסם

מסכים עם Lazy, למה להוציא WOW2 כשעוד אפשר להוציא כסף מWOW ?

פורסם

אני חושב שלא. יותר מידי אנשים השקיעו אלפי שעות/דולרים בפיתוח הדמויות שלהם. עכשיו להתחיל הכל מהתחלה זה יהיה אסון בשבילם.

לדעתי זה יהיה IP חדש לחלוטין או משהו בעולם של דיאבלו (סבירות נמוכה)

מעניין לציין הם גייסו גם אנשים בעלי נסיון בפיתוח לפלאפונים לצוות הNEXTGEN MMO.

EverQuest2...?

פורסם

אם זה משחק MMO אני כמעט בטוח שזה יהיה דיאבלו 3.

אין להם שום סיבה לעשות WoW 2 כשרק עכשיו הם הוציאו לWOW המשך והם גורפים איתו מליארדים.. אין להם שום סיבה טובה לעשות את זה.

אם אני זוכר נכון גם קראתי פעם איפשהו שזה התיכנון - דיאבלו 3. אני צריך לחפש את זה אולי אני אמצא שוב. אני זוכר שאמרו שזה יהיה יענו בסגנון דיאבלו, עם מפה בערך בגודל WoW או משו בסגנון. לא זוכר זה היה לפני כמה זמן.. אני אחפש

עריכה:

מה שקראתי היה סתם בגדר שמועות. אבל אלה שמועות שאני רואה שרצות דיי חזק עכשיו..

לפי דעתי זה יהיה דיאבלו, כי זה היה משחק מצליח אחושרמוטה, ולהוציא עוד אחד כמוהו חדש יהיה מהפכה חוץ מWOW..

פורסם

הMMO הבא יהיה WoW2 מהסיבה היחידה שהם אמרו במפורש שההמשך לWarcraft יהיה רק דרך סדרת WOW והם לא דיברו על משחק יחיד.

הם מגייסים אנשים לnextgen mmo כבר שנתיים(כשנה אחרי יציאת WOW).

Blizzard confirms new MMOG

Community representative says recent job listings are for massively multiplayer online game unrelated to megahit World of Warcraft.

http://www.gamespot.com/news/6183916.html?om_act=convert&om_clk=newsfeatured&tag=featurednews;title;1

::)

פורסם

אוף =(

עוד משחק אונליין שירצו עליו כסף..

גנבים..

ציפיתי הפעם למשהו שלא יגבו עליו תשלום חודשי מחורבן :'( :'(

פורסם

EverQuest2...?

כמה שנים עברו בין יציאת אברקוואסט ליציאת אברקוואסט 2? ובנוסף, השוק היה במצב שונה לגמרי. זה מקרה שונה לחלוטין ממה שקורה עכשיו עם וואו.

פורסם

חוץ מזה, (עד כמה אני זוכר) גם בשיא הפריחה שלו, EQ לא התקרב לקרסוליים של WOW מבחינת מספר השחקנים.

פורסם

ככל שאני חושב על זה, ככה דיאבלו לא יתאים למשחק MMORPG כי זה פשוט לא ילך ... כי כבר כל הרשעים מתו בסידרה :P

אם זה יהיה משהו שקשור לדיאבלו (ואני מקווה מאוד) אני אקפוץ מהגג, בתנאי שהם לא יהרסו אותו, וזה לא נראה לי כי לא יצא משחק אחד מBLIZZARD שאיכזב אותי =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים