עבור לתוכן

מקרה מאוד מאוד מכער שקרה לי אתמול בבקשה לה&#14

Featured Replies

פורסם

אוקי חברים, בוא נתחיל

ההארדיסק הזה קניתי מלפני חודשיים WDXMS800TEו מאייבורי מחשבים.

עכשיו גיביתי הכל עד עכשיו הכל היה בסדר... קניתי את המחשב החדש התקנתי וויסטה הכל טוב.

עכשיו אני מחבר את ההארדיסק החיצוני אני כותב USERNAME וסיסמא להיכנס .. נכנס ופתאום מה? הוא עשה scynchroniraztion משהו כזה עושה REMOVED לכל הקבצים ... ולא הייתי ליד המחשב ראיתי את זה בסוף.. פשוט הלב שלי באותו רגע ירד למטה כמעט קיבלתי התקף פה ואני רציני לא לצחוק זה מידע עם סיסמאות סרטונים תוכנות כל מה שעבדתי איתו 5 שנים של העבודה הכל הכל הלך ! הלך לי וסמכתי על ההארדיסק הקטן והמזורגג הזה ! פשוט אני לא יודע מה אני עושה עכשיו מאיפה להתחיל אין לי כלום בעבודה יפטרו אותי בגלל זה אני חושב... עוד לא אמרתי להם וכל החומר של המחשב הווינדוס .. ועל זה אני לא הולך לשתוק לאייבורי... כי ההארדיסק הזה הם אמרו שלא יהיה איתו שום בעיה גיביתי הכל עם תוכנה שהם אמרו לי ואמרו יעבוד לך מצויין.. תנו פה דעות שלכם!

תודה ושלום

פורסם

אתה בטוח שהוא לא העביר את הכל למחשב? תריץ חיפוש אולי הוא העביר את זה לתיקיה כלשהי....

במידה ולא, תנסה לשחזר את הקבצים עם התוכנה get dada back או recover my files

פורסם

תריץ חיפוש על המילה undelete בגוגל ותמצא מספיק תוכנות חינמיות לשחזור מידע שנמחק. מומלץ לעשות את זה כמה שיותר מהר אחרת כל העתקה/מחיקה מהדיסק מורידה את כמות המידע שניתן לשחזר באמצעות התוכנה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עם RASIO STUDIO והוא מצא לי את הקבצים הנמחקים אך העביר אותם ריקים !

וRECOVER MY FILES וגם GET DATA BACK לא הצליחא

פורסם

ניסיתי עם RASIO STUDIO והוא מצא לי את הקבצים הנמחקים אך העביר אותם ריקים !

וRECOVER MY FILES וגם GET DATA BACK לא הצליחא

נראה לי שלא עבדת נכון עם ה RSTUDIO תנסה שוב אבל תעביר את החומר שאתה רוצה לשחזר לפרטישן או עדיף אפילו HDD אחר

ואם זה משהו גורלי עד כאיבוד מקום עבודה,אני מציע לפנות למעבדה לשחזור.

אני אוכל לחפש לך אני מכיר מישהו שפנה אליהם והם עשו עבודה מעולה.

בברכה

פורסם
  • מחבר

אם תוכל להסביר לי איך עובדים עם הR - STUDIO באיסיקיו / מסננגר אני אשמח מאוד ! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים