פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים יש לי לוחאם p5kse של אסוסיש לו כרטיס קול מובנה של realtekאחרי התקנה מלאה של חלונות נשאר לי pci device אחד עם הערה צהובה שלא נמצא לה דרייבר בדיסקים שקיבלתיאני לא יודע אם זה קשור אבל גם אחרי התקנה ידנית של הדרייברים של הסאונד (בדיסק המצורף) מבחינת המערכת עדיין אין לי audio device במחשבהאם אני מפספס משהו?תודה
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מסתבר שהpci device הנ"ל הוא הכרטיס קול. מה רע בלהתקין את הדריוור דרך האשף שבא בדיסק?ואיך בדיוק התקנת ידנית?נסה לעדכן את הpci device במנהל ההתקנים, לבחור "Install from a list" ולהפנות אותו אל התיקייה של דריוור כרטיס הקול בדיסק של הלוח אם.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר יכול להיות שהוא הסאונד ויכול להיות שלא יש קובץ EXE שדרכו התקנתי את הדרייברים הוא עשה קולות של התקנה ואפילו ביקשר ריסטרט אבל זה לא ממש עזר עשיתי את מה שאמרת על ה pci device אבל הוא לא זיהה את הדרייברים בתור משהו מתאים ד"א כרטיס הקול הוא onboard ולא כרטיס נפרד כך שהביטוי pci device לא כל כך מתאים פה, אלא אם כן אני מפספס משהו כמובן
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים הוא אמור לעשות 2 ריסטרת בהתקנה ועוד התקנה בלי ריסטרת זה לוקח קצת זמן ומעצבן אבל תחכה עד שהכל יהיה מותקן
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר אני לא בטוח שהבנתי אותךהפעלתי את ההתקנהעשיתי נקסט כמה פעמים, הוא התקין וביקשה ריסטרטעשיתי ריסטרט וזהו
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים בהתקנה מהדסק שמגיע אם הלוח הוא מתקין כמה דברים ול2 מהם הוא צריך ריסטרט ואז חוזר להתקנה הבעיה שהוא צריך 2 ריסטרט 1 ריסטרט לכל דריבר אם עשיתה את זה והוא לא פועל אז אין לי מושג מה הבעיה
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר אחרי ההתקנה הלכתי ל device managerועל כל ההערות הצהובות עשיתי update driver והכל עבר תקין חוץ מאחד שלגביו הוא טען שהוא לא מוצא שום דבר מתאיםואז גם שמתי לב שאין לי סאונד והבנתי שהוא הבעיההתקנתי ידנית עם קובץ ההתקנה שיש בדיסקהוא עשה קולות של מתקין אבל אחרי ריסטרט לא קרה כלום
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אני זוכר שאחרי ריסטרט לקח לו כמה דקות להשלים תהתקנה אין לי מושג למה לך זה לא פועל
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר כן גם אצלי היה זמן עם שולחן עבודה בלי אייקונים והיה נראה שהוא עושה משהו ברקע אבל בסוף לא קרה כלום תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.