עבור לתוכן

קרייסס + 8800GT +226BW

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי את המסך סמסונג 22 אינץ (מסך מדהים ) אבל כשנכנסתי למשחק קרייסס להתחיל לשחק בו....שינתיי את הרזלוציה ל1800X1050 (הרזלוציה הטבעית של המסך) , ולפתע כל המשחק התחיל להתקע והמשחק זרם בצורה איטית מהרגיל !!!

כאשר הורדתי את כל ההגדות למדיום המשחק חזר להיתו בקצב נורמלי אך נפגמה האיכות הגרפית המצוינת .

יש לציין שיש לי 88GT אסטס , Q6600 ו2GB RAM !!!

אפשר בבקשה עזרה ???

פורסם

צר לי לאכזב אותך (גם אני התאכזבתי באותה מידה),

אבל גם עם המפרט הכי טוב שתנסה לבנות היום קרייסיס כמעט בלתי שחיק בהגדרות כאלו.

פורסם

יש לי מחשב בערך באותה רמה רק אם יותר זכרון

וב1680\1050 צריך להוריד הגדרות כי המנוע של המשחק די דפוק

אבל גם בהורדת הגדרות המשחק ניראה מצוין לדעתי

פורסם

שמע אחי, זה המשחק... מנוע כבדדדד ודפוק...

(לדעתי פשוט תוכנן להיות כבד... בטח NV אמרה להם לעשות את זה כדי שיקנו את הכרטיסים שלה

כי לה ש את הכרטיסים הכי חזקים- שמריצים בצורה הכי טובה -יחסית לשוק את המשחק..)

הנה מבחני ביצועים של הכרטיס עם המשחק

http://www.tomshardware.com/2007/10/29/geforce_8800_gt/page13.html

אין מצב אתה מריץ אותו חלק על 1800X1050למרות שיש לך מחשב פצצההההה

פורסם

ככה זה עם crysis

או שהמנוע הוא מה"דור הבא " או שהוא מנוע דפוק עם יעילות ששווה לתחת

בכל מקרה , זה לא חריג

פורסם

לא היתי קורה לזה הדור הבא

האיכות הגרפית מאוד קרובה לCOD4 וCOD4 רץ מהר יותר

אולי אם כבר זה בגלל הסביבות הפתוחות ושאפשר לפוצץ עצים וכו

פורסם

חחחחח פותח הת'רד אתה מזכיר לי אותי שנפעמתי לגלות שאני מקבל 5-1FPS במקסימום גרפיקה... חחחח זה משעשע אותי למעשה כי סה"כ המשחק מדהים גם בלי מקסימום גרפיקה, אני משחק על MEDIUM ורץ לי מעולה בלי AA... רז' 1280X768 על 40+ FPS תענוג!

פורסם

בחיי אתם ממש כבר עוברים כל גבול

זה מזכיר לי את הסיפור של האנריל הראשון לפני 10 שנים.היה כבד כל כך והכרטיס הגרפי של אז היה TNT או גיפורס 1.

אפילו המחשבים הכי חזקים של אז לא הצליחו להריץ אותו (פנטיום 2 3 ואתלונים מקבילים) ואז בא הפנטיום 4 וגיפורס 4 הראשון ועשה ממנו צחוק.

אני לא בטוח בקשר לחומרה..אבל זה אותו סיפור

קרייסיס - אנריל

מאיצים גרפיים של היום - מול מאיצים גרפים של אז

הקבלה - משחק כבד שלא מתאים למאיצים הגרפים של ה"חצי שנה הנוכחית"

כמו שציינו פה ה"מנוע" שלו פגום ואולי בכוונה תחילה....

אני בטוח שזה משחק מעולה אבל תעשו חושבים..אולי הוא תוכנן לסדרה 9 ולא 8.אבל כדי לגרום לכם לקנות את ה GT אנוידיה שלמה קצת כסף

למפיקת הכותר שתוציא אותו עכשיו ולא בעוד שנה או חצי שנה שכדי שאתם תרוצו לקנות את ה 8800 החדשים.

פורסם

וואו.... את זה הייתי רוצה לראות! את המחשב שייעשה צחוק מCRYSIS, אותו מחשב ייתן ביצועים כפולים פי 10-15 מHD3850 256MB ו-2GB וE2140@2.9... זה באמת יהיה מדהים לראות כי אני מקבל 5-1 FPS על מקסימום גרפיקה אז המחשב צריך לתת 50-100FPS זה לא הגיוני ולא מתקבל על הדעת מחשב כזה יהיה רק עוד מספר שנים מהיום, לדעתי אתה טועה - המנוע באמת טיפשי ועלוב יותר מדי על כלום, אז נכון המשחק מדהים ומרהיב ללא ספק בכלל אבל בלי FPS יציב אי אפשר לשחק בו.... מצטער לומר לך AVIDAN אבל לדעתי אתה טועה... המנוע באמת מטומטם ואין פה שום הקבלה כאשר פנטיום 4 הינו מעבד שפעל בתדרים של עד פי 4-5 ממעבדי פנטיום 2 כלומר שיפור טכנולוגי עצום בתקופה כה קצרה. כיום לא יהיה שיפור טכנולוגי כזה עצום בתקופה כה קצרה...

פורסם

קודם כל קריסיס שחיק לגמרי אם מתפשרים על הגדרות

אבל הוא כניראה לא יהיה מנוע נפוץ כי המפתחים לא רוצים לעבד כל כך הרבה שוק פוטנצילי שיש מנוע יעיל כמו

המנוע של אנריל 3 שנותן +- אותה איכות גרפית

פורסם

1800x1050?

בן אדם.......................... :screwy:

תן לשחק 800x600 בחוואה =]

לקרייסיס, לא שיחקתי בו...אבל כנראה שבאמת המנוע דפוק.

cod4 הוא הצלחה =]

פורסם

בחיי אתם ממש כבר עוברים כל גבול

זה מזכיר לי את הסיפור של האנריל הראשון לפני 10 שנים.היה כבד כל כך והכרטיס הגרפי של אז היה TNT או גיפורס 1.

אפילו המחשבים הכי חזקים של אז לא הצליחו להריץ אותו (פנטיום 2 3 ואתלונים מקבילים) ואז בא הפנטיום 4 וגיפורס 4 הראשון ועשה ממנו צחוק.

אני לא בטוח בקשר לחומרה..אבל זה אותו סיפור

קרייסיס - אנריל

מאיצים גרפיים של היום - מול מאיצים גרפים של אז

הקבלה - משחק כבד שלא מתאים למאיצים הגרפים של ה"חצי שנה הנוכחית"

כמו שציינו פה ה"מנוע" שלו פגום ואולי בכוונה תחילה....

אני בטוח שזה משחק מעולה אבל תעשו חושבים..אולי הוא תוכנן לסדרה 9 ולא 8.אבל כדי לגרום לכם לקנות את ה GT אנוידיה שלמה קצת כסף

למפיקת הכותר שתוציא אותו עכשיו ולא בעוד שנה או חצי שנה שכדי שאתם תרוצו לקנות את ה 8800 החדשים.

:goodposting:

מסכים עם כל מילה !.

עוד דוגמה? לא יודע מי היה פה מבוגר מספיק, אבל כשיצא DOOM III הייתה בו אפשרות נעולה רק לכרטיסי מסך של 512MB RAM כאשר אז, כל הכרטיסים בשוק היו רק עם 384 RAM מקסימום וברור שהמשחק לא רק שקירטע על רוב המערכות, אלא שגם בכלל אי אפשר היה להפעיל אותו על הגדרות VERY HIGH כי הן היו נעולות.

בהשוואה, זה כמו שב CRYSIS נעלות ה VERY HIGH אופציות הגרפיקה, ו רק למי שיש VISTA יוכל לשחק בהן עם DX10 שנראה מדהים.

פורסם

עוד דיון קרייסיס....

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים