פורסם 2002 בינואר 2423 שנים אז זהו שזה כןיש דיסקים RW של 700 מגה שנתמכים כפול 4 , ועם FIREBURNER אתה יכול לצרוב עליהם כפול 8 .למה לבזבז על ISO'S דיסקים סתם ?
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים אז זהו שזה כן יש דיסקים RW של 700 מגה שנתמכים כפול 4 , ועם FIREBURNER אתה יכול לצרוב עליהם כפול 8 . למה לבזבז על ISO'S דיסקים סתם ? גם לצריבת דיסקים אתה עושה OC ? ? ? :lol:
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים בטעות גילינו את זהכמעט כל הדיסקים של כפול 4 , אפשר לצרוב עליהם כפול 8 , ואני מדבר רק על RW .
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים מה תודה ? תתפשט ! אממ.. אני לא בטוח, אבל לפי הפרטים של ZABADAK היא בחורה ולא בחור ולכן יש לך פה טעות קטנה
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים אופסי אף פעם לא הסתכלתי לשם במקרה כזה , קבלי את התנצלותי . זה היה בצחוק , כפי שכנראה הבנת את זה .
פורסם 2002 בינואר 2723 שנים fireburner FIREBURNER עושה גם IMAGES??? אני חושב שהוא רק צורב את ה CUE ן BIN! לא משנה אפשר עם ISO-BUSTER! תוכנה טובה או עם NERO כן גם עם הנירו אפשר ובעצם כמעט כל תוכנה אפשר
פורסם 2002 בינואר 2923 שנים הנה דיון בנושא מפורום PcPro.co.il.בשורה התחתונה, ההעדפות שלי הן (לפי הסדר):1. CDmage2. IsoBuster3. WinISOשתי הראשונות חינמיות ומשוכללות ביותר, לעומת זאת האחרונה עולה כסף ופחות מגוונת, אבל מעולה לעריכת אימג'ים קיימים.כולן שוות בדיקה :smoke:Prog.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.