עבור לתוכן

מחפש מבצעים בחברות וספקיות אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אז ככה התקשרו אלי אתמול מבזק אמרו לי שאני יקבל 5 מגה באותו מחיר שאני משלם אם אני יתחייב לשנתיים אמרתי תחזרו אלי ואני יענה לכם לא חזרו אלי ובנוסף גיליתי שנגמר לי המבצע באינטרנט שילמתי 115 לבזק+בזק בילאומי ועכשיו אני משלם 180 !!!!!! בגלל זה זה אותו מחיר 100 שקל לבזק על תשתית אבל כולל ספק זה 200 ואני לא משלם 200 שקל אפילו לא על 10 מגה !!

התקשרתי לשני החברות והציאו לי 100 לבזק(מחיר רגיל) ו 55 לבזק בילאומי עם התחייבות לשנה שזה עדיין יותר ממה שהייתי משלם לאותו מהיוות 2.5 מגה ..

גיליתי שדפקו אותי מכל הכיוונים ואין לי מה לעשות אבל אני ידוע שבזק ובזק בינלאומי הכי טובות ואני לא ממש רוצה לעזוב אבל אם אין ברירה אין ברירה

עכשיו למישהו הציעו מבצע טוב יותר באותן חברות והוא לא חדש שם ??

אתם מכירים מישהו כמו סוכן מכירות או משהו כזה שיכול לסדר מבצעים ??

אני ממש רוצה להשאר בבזק ובזק בילאומי אבל אפילו 155 זה הרבה כסף לעומת 115 שהייתי משלם חשבתי שבדרך כלל מורידים מחירים לאחר שנה :pissed:

אני ממש על סף להתקשר ולצעוק עליהם שיתנו לי מבצע או שאני מבטל הכל עם בזק בינלאומי ויש לי שם שיחות לחול והכל ...

אולי באמת כדאי לי לאיים עליהם עם עניין העזיבה ??? וזה יגרום להם לתת לי מבצע טוב סוף סוף

פורסם

תבקש לדבר עם נציג שימור לקוחות ותראה איזה מבצעים הוא יכול לתת לך!

פורסם

בקשר לתשתית אם אתה נימצא ביס אז יש מבצעים זולים לתשתית שאתה מבצע את העיסקה עם יס אבל בעצם יש לך תשתית של בזק

ובקשר לבזק בילאומי אתה צריך לבקש שיעבירו אותך לשימור לקוחות ותאיים בעזיבה וככה תקבל מבצע טוב בכול מקרה 55 לספק הרבה אני ב2.5 ואני משלם 45 ותשתית 36 שקלים(דרך יס)

אז הענייין אם תשתית דרך יס הוא טוב תנסה אם אתה נימצא אצלהם

פורסם

שלא תעז לעשות את הטעות הזאת ולעזוב את בזק בינלאומי, עד שהגעתי אליהם לא ידעתי מה זה "פס רחב" (תריץ חיפוש בכל מקום באינטרנט ותבין שהם, נכון להיום, החברה עם הכי מעט בעיות )

אם תרצה מחיר טוב פנה אלי בפרטי.

פורסם

urdead, תשנה בבקשה את הכותרת שלך לאחת מתאימה (למשל, מחפש מבצע חדש לחבילת אינטרנט).

אם לא תשנה, הדיון ינעל ותקבל אזהרה.

פורסם
  • מחבר

שיניתי

אז אתם אומרים לדבר עם שימור לקוחות ולאיים ואני יקבל משהו טוב ??

פורסם

אף אחד לא ייתן לך לדבר עם שימור לקוחות, אלא אם תגיד שאתה רוצה להתנתק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים