פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים אז ככה התקשרו אלי אתמול מבזק אמרו לי שאני יקבל 5 מגה באותו מחיר שאני משלם אם אני יתחייב לשנתיים אמרתי תחזרו אלי ואני יענה לכם לא חזרו אלי ובנוסף גיליתי שנגמר לי המבצע באינטרנט שילמתי 115 לבזק+בזק בילאומי ועכשיו אני משלם 180 !!!!!! בגלל זה זה אותו מחיר 100 שקל לבזק על תשתית אבל כולל ספק זה 200 ואני לא משלם 200 שקל אפילו לא על 10 מגה !! התקשרתי לשני החברות והציאו לי 100 לבזק(מחיר רגיל) ו 55 לבזק בילאומי עם התחייבות לשנה שזה עדיין יותר ממה שהייתי משלם לאותו מהיוות 2.5 מגה .. גיליתי שדפקו אותי מכל הכיוונים ואין לי מה לעשות אבל אני ידוע שבזק ובזק בינלאומי הכי טובות ואני לא ממש רוצה לעזוב אבל אם אין ברירה אין ברירה עכשיו למישהו הציעו מבצע טוב יותר באותן חברות והוא לא חדש שם ?? אתם מכירים מישהו כמו סוכן מכירות או משהו כזה שיכול לסדר מבצעים ?? אני ממש רוצה להשאר בבזק ובזק בילאומי אבל אפילו 155 זה הרבה כסף לעומת 115 שהייתי משלם חשבתי שבדרך כלל מורידים מחירים לאחר שנה אני ממש על סף להתקשר ולצעוק עליהם שיתנו לי מבצע או שאני מבטל הכל עם בזק בינלאומי ויש לי שם שיחות לחול והכל ... אולי באמת כדאי לי לאיים עליהם עם עניין העזיבה ??? וזה יגרום להם לתת לי מבצע טוב סוף סוף
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים בקשר לתשתית אם אתה נימצא ביס אז יש מבצעים זולים לתשתית שאתה מבצע את העיסקה עם יס אבל בעצם יש לך תשתית של בזקובקשר לבזק בילאומי אתה צריך לבקש שיעבירו אותך לשימור לקוחות ותאיים בעזיבה וככה תקבל מבצע טוב בכול מקרה 55 לספק הרבה אני ב2.5 ואני משלם 45 ותשתית 36 שקלים(דרך יס)אז הענייין אם תשתית דרך יס הוא טוב תנסה אם אתה נימצא אצלהם
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים שלא תעז לעשות את הטעות הזאת ולעזוב את בזק בינלאומי, עד שהגעתי אליהם לא ידעתי מה זה "פס רחב" (תריץ חיפוש בכל מקום באינטרנט ותבין שהם, נכון להיום, החברה עם הכי מעט בעיות )אם תרצה מחיר טוב פנה אלי בפרטי.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים urdead, תשנה בבקשה את הכותרת שלך לאחת מתאימה (למשל, מחפש מבצע חדש לחבילת אינטרנט).אם לא תשנה, הדיון ינעל ותקבל אזהרה.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים מחבר שיניתיאז אתם אומרים לדבר עם שימור לקוחות ולאיים ואני יקבל משהו טוב ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.