עבור לתוכן

לוחות אם של ASUS בארץ

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם.

היום דיברתי עם מוכר בחנות מחשבים והוא אמר שלוחות אם של ASUS המסופקים בארץ עושים בעיות.

האם זה נכון?

תודה

פורסם

איזה לוחות? איזה בעיות? (יותר כללי מזה אתה לא יכול להיות...) ::)

פורסם

לי יש לוח של אסוס שלא עשה אף בעיות -טוב חדש

אבל לאחי גם יש כבר שנים ולא עשה אף בעיות

למעשה לא נתקלתי במוצר שלהם שעשה לי בעיות

אומנם לא קניתי מהם הרבה אבל מהמוצרים שקניתי אני מאוד מרוצה

ולא גרמו לאף בעיות

אני משווה אותם ללוגיטק ונינטנדו מבחינת אמינות ומקווה שהמחשב החדש לא יעשה בעיות

ויש לו כרטיס ולוח אם שלהם

בעניין החנות זה חנות שממליצה לך על MSI במקרה ?

אם כן אני מאוד לא ממליץ לך לקנות מהם גם לא אסוס או אף דבר אחר...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל המשיבים.

מדובר על שני דגמים של אסוס שרציתי P5K או P5KC. ובחנות הציעו לי לוח אם של GIGABYTE . לוח אם זול יותר עם כרטיס מסך משולב GIGABYTE GA G33 DS3R FSB 1333 MHz RAID

לגבי סוג הבעיות הוא לא פירט. רק אמר שבזמן אחרון יש בעיות איתן.

תודה

פורסם

נשמע כאילו ניסו לדחוף לך ג'יגהבייט.

לא שמעתי על בעיות בלוחות אסוס.

לי יש P5K ואני מאד מרוצה.

לחבר שלי יש P5K-SE וגם אצלו הכל בסדר.

פורסם

גם לא יש אסוס בלא שמעתי על שום בעיות, גם לא ברשת לא קריטיות לפחות.

פורסם

תודה רבה לכל המשיבים.

מדובר על שני דגמים של אסוס שרציתי P5K או P5KC. ובחנות הציעו לי לוח אם של GIGABYTE . לוח אם זול יותר עם כרטיס מסך משולב GIGABYTE GA G33 DS3R FSB 1333 MHz RAID

לגבי סוג הבעיות הוא לא פירט. רק אמר שבזמן אחרון יש בעיות איתן.

תודה

לי יש אסוס P5K-SE

אני לא מהמתלהבי OC אז לא ניסיתי

אבל כמו שאמרו ניסו בטח לדחוף לך גיגביט

גיגביט הרבה יותר זמינים בארץ ככה שיותר קל למוכר להשיג לוח כזה

פורסם

לי יש Asus P4S800D כבר למעלה מ- 3 שנים, ולפני כחודש יציאות האודיו (גם מאחורה וגם על הלוח) הפסיקו להוציא אות.

גם זה אחרי כמה ימים שהרמקול השמאלי רשרש. זה התחיל בשבת שהייתי אצל ההורים, והאשמתי את השותף המסכן שלי שפוצץ בווליום את הרמקולים.

לאחי הגדול היה את אותו לוח יותר משנתיים, ולפני כמה חודשים הוא שבק חיים. כבר לא היתה אחריות (באג מולטיסיסטם...) אז הוא קנה אחר.

היה לי כרטיס מסך של ג'יגבייט שהלך לעולמו אחרי חודשים של התחממויות ספונטניות וארטיפקטים חולפים (לא עשיתי אוברקלוק). למזלי זה קרה בתוך תקופת האחריות.

חבר שלי קנה מחשב שהיה קופא ומאתחל מעצמו פה ושם בלי סיבה. אחרי אנליזה מייגעת מצאו את האשם בלוח האם - מתוצרת ג'יגבייט. שוב, למזלו, האחריות כסתה את זה. הוא קיבל לוח זהה שמשרת אותו נאמנה עד היום.

אין מה לעשות, כולם מועדים לפעמים. ככה זה בחיים.

פורסם

גם אני רכשתי P5KR , רק תבקש עידכון ביוס , כי לי זה פשוט לא עבד עם זכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium .

רק אחרי שהבאתי זכרון אחר התקנתי ויסטה עדכנתי ביוס והמחשב עלה. אבל אני בדרך להחליף זכרנות כי זה עושה לי מסכים כחולים ללא הפסקה עד שסמתי זיכרון אחר . לא ניראה לי ששני ה OCZ 2GB DDR2-800 Platinium לא תקנים פשוט חוסר התאמה ללוח . לוח אם מפונק .

פורסם

גם אני רכשתי P5KR , רק תבקש עידכון ביוס , כי לי זה פשוט לא עבד עם זכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium .

רק אחרי שהבאתי זכרון אחר התקנתי ויסטה עדכנתי ביוס והמחשב עלה. אבל אני בדרך להחליף זכרנות כי זה עושה לי מסכים כחולים ללא הפסקה עד שסמתי זיכרון אחר . לא ניראה לי ששני ה OCZ 2GB DDR2-800 Platinium לא תקנים פשוט חוסר התאמה ללוח . לוח אם מפונק .

ל OCZ יש הרבה חוסרי תאימות עם לוחות בעיקר לוחות של ASUS ו ABIT פשוט צריך להעלות מתחים טיפה לזכרונות ולעדכן ביוס

פורסם

ל OCZ יש הרבה חוסרי תאימות עם לוחות בעיקר לוחות של ASUS ו ABIT פשוט צריך להעלות מתחים טיפה לזכרונות ולעדכן ביוס

זה שהזיכרון צריך יותר מתח לא אומר שהוא לא תואם או לא יעבוד כמו שצריך..

פורסם

שלום רב לכולם.

היום דיברתי עם מוכר בחנות מחשבים והוא אמר שלוחות אם של ASUS המסופקים בארץ עושים בעיות.

האם זה נכון?

תודה

הלוחות אם של אסוס לא עשו לי בעיות אף פעם ואם כבר מדברים על תאימות ללוחות של אסוס אני ממליץ על הזכרונות של corsair .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים