פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים יש את המסכים המעולים והיקרים של EIZO, אבל הם עולים 7500+ וזה יכול להגיע גם ל 11K.על הS2411 יש ביקורת חיובית כאן באתר.
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים קודם כל תודה לכל המגיבים עזרתם לי למקד את המפרט שלי...אני בטח עדיין לא אלך על מחשב ממוצע וקצת על "לשבור שיאים" אבל אני בטוח אחסוך קצת $ רציתי לשאול לגבי ה- DELL 24WFP מדוע כולם פה ממליצים עליו...? מה עושה אותו יותר טוב מאחרים מסוגו... והאם יש יותר טוב ממנו שאתם אולי יכולים להמליץ... אם אתם יודעים גם איך הוא בהשוואה לדגמים של SONY? מי שאני אקנה ממנו את המפרט חושב שאולי ל- SONY יש תחליף יותר טוב...מה אתם אומרים? אני מבטיח לפרסם מפרט סופי ובנצ'ים אם תרצו ...לפני ואחרי OC אהה...ועןד שאלה....מה אתם אומרים על ספקים של HEC?? מומלצים? בקשר למסך, יש עליו ביקורות בפורום של מסכי LCD. בכל מקרה, פשוט מסך טוב מאוד. איכות מדהימה, יציאות רבות, FHD ועוד ועוד. אני חושב שהדל עדיפים על סוני. לא זכור לי שיש לסוני דגם שמתחרה עם הדל באיזשהו אופן. הספקים של HEC ממוצעים ביותר. הם יותר איכותיים מהספקים הג'נריים, אבל לא יהיה ניתן להחזיק את הQ6600 + OC + 8800GT/better VGA עם הספק הזה, והייתי ממליץ או על הCorsair 450W או על ה520W.
פורסם 2007 בדצמבר 1618 שנים מחבר מה שאני מדבר עליו זה 2 דגמים של HEC :Cougar i- Zephyrשניהם מגיעים בתצורות 600,650 או 750 WATTשני הדגמים הינם SLI APPROVED (אני בטוח שזה אומר משהו עליהם)הסיבה שאני שואל זה כי אני יכול להביא אותם במחיר רצפה, אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר או שמע עליהם והאם הם טוביםאני יודע שבד"כ HEC נחשבים גנריים+ אבל אולי הדגמים האלה קצת יותר טובים?מישהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.