פורסם 2009 בינואר 217 שנים זו Charlize Theronוכן:http://img300.imageshack.us/img300/5648/charlizetheron1680x1050kd8.jpg
פורסם 2009 בינואר 317 שנים חדש-ישן אחרי פרמוט, סוף סוף התקנתי ויסטה 64 ביט... [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 317 שנים שלי..:גם אני אשמח לדעת איך עשיתה שהאיקונים יהיו בגודל של שתי שורות בTASKBAR.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 317 שנים איך עשית אייקונים גדולים בTOOLBAR למטה?יש לך שני דרכים,למשוך את הטסק באר למעלה (לדעתי עושה אותו גדול מידי)או להגדיל קצת את ה quick launch ואז קליק ימיני ו view >large icons
פורסם 2009 בינואר 317 שנים או להגדיל קצת את ה quick launch ואז קליק ימיני ו view >large icons תודה לדעתי כשהאיקונים גדולים זה מחליף בקלות את הדוקים למינהם וזה גם יותר נוח
פורסם 2009 בינואר 317 שנים או להגדיל קצת את ה quick launch ואז קליק ימיני ו view >large iconsאבל זה תקף רק לגבי הצלמיות בשולחן העבודה ולא ב TASK BAR.אפשר להגדיל גם את האייקונים ב TASK BAR עצמו ?
פורסם 2009 בינואר 317 שנים פייי .. יא אלה כולם פה עם מסכים רחבים .. חחח .. אפשר בבקשה את התוכנה שנותנת את הפרטים של המעבד ומזג האוויר ? אני יודע שזה בא בילט אין עם הויסטה .. אבל בטוח יש את זה בניפרד .. אשמח אם תביאו והינה שלי .. אחרי סידור קצר חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.