פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים חדש שלי צלם נהדר! http://interfacelift.com/wallpaper_beta/details/1758/edgewood_farm.html זה המבנה מבחוץ. דרך אגב, מבפנים זה נורא מזכיר לי את המפה של הזומבים בCOD:WaW [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מאז שאני נכנס לInterfaceLIFT אני כל כמה ימים מחליף רקע, את זה כבר עברתי 8) אחלה רקע ואחלה שיר
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים זו סידרת טלויזיה עבור מוזיקה יש לי את פנדורה כפי שאתה רואה, וכן את foobar2000 כפי שאתה לא רואה.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים זה לימי החורף רק שאני לא זוכר איפה הורדתי את התמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אחד חדש מאתמול עריכה.. חח לא שמתי לב שזה צילם לי עם החרטא-תצוגת-ווליום של set point [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים החלטתי לשפצר קצת את המראה של השולחן עבודה. זה מה שיצא [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים רק חבל שה DOCKS שיש ללינוקס כ"כ גרועים... צריך להכין לשם משהו כמו רוקטדוק, עם אפשרות להשתמש בסקינים של אובג'קט דוק.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים מה חסר בDOCKS בלינוקס? (אל תתקע עם AWM, יש עוד דברים. אני אישית אוהב יותר את CAIRO-DOCK)
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים אני דיי אוהב את הAWN (אני משתמש בו אחרי הכל). ועמרי, מה הבעיה עם הדוקים בלינוקס?
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים הבעיה היא לא בלינוקס או משהו כזה, היא שהתוכנות של הדוקים מוגבלות כ"כ...אי אפשר אפילו להשתמש בסקינים של OBJECTDOCK, שהם הכי נפוצים.גם אני הייתי איזה חודש על לינוקס, העדפתי לעבוד בלי הדוק מרוב שהוא חרפן אותי (בווינדוס אני כמעט לא יכול בלעדיו)אבל לכו תדעו, אולי אפשר להפעיל OD דרך WINE...
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים ניסיתי להתקין CAIRO-DOCK ואני לא מבין איך להתקין את זה אין קובץ EXE או משו רק קבצים מישו יודע?
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים ניסיתי להתקין CAIRO-DOCK ואני לא מבין איך להתקין את זה אין קובץ EXE או משו רק קבצים מישו יודע?LMAO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.