פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים רק לי ניראה KDE כל כך מכוער ו"זול"? הוא מזכיר לי צעצועים סיניים גנריים או איזה תוכנות בשקל לווינדוס.לדעתי עם הולכים על לינוקס, אז רק GNOME.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אוי יש לי כל כך הרבה דברים בקנה להגיד על זה, אבל בוא נשאיר את זה בצד, פה זה רק תמונות
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים רק לי ניראה KDE כל כך מכוער ו"זול"? הוא מזכיר לי צעצועים סיניים גנריים או איזה תוכנות בשקל לווינדוס.לדעתי עם הולכים על לינוקס, אז רק GNOME.אתה אחד המשתמשים הכי מעצבנים בפורום.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים האמת, גם לדעתי GNOME הרבה יותר נוחה, טובה ויפה.זה לא אומר ש KDE גרועה, זה עניין של העדפה אישית לגמרי.אבל ל KDE יש תוכנות הרבה יותר טובות (אמנם אפשר להפעיל אותן על GNOME, אבל לפעמים זה עושה בעיות)
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים התחדשתי בDream או איך שלא יקראו לזה של ויסטה אולטימייט, אז עכשיו יש לי רקעים קצת יותר חיים D: סידרתי את כל הדסקטופ בהתאם:
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אתה אחד המשתמשים הכי מעצבנים בפורום.מה קרה, נעלבתה בגלל מה שאמרתי על הטקסט בספארי?Black Rain, זה שזה ניראה מטושטש זה לא נורא, כי זה לא רקע סטטי.משהו אולי מכיר שיטה שGADGETS של ויסטה, יהיו על שלוחן העבודה ללא הסיידבר כמו בWIN7, ואני לא מעוניין להשתמש בתוכנה צד שלישי כמו הווידגטים של יאהוו, אני יודע איך שאפשר להוציא את הגאדגטים מהסיידבר, אבל אני לא יודע איך אפשר לסגור את הסיידבר ושהגאדגטים ישארו.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר, הרבה רקעים של DREAMSCENE מפוקסלים מאוד על המסך שלי..לגבי הסיידבר: פשוט תגרור החוצה ממנו את הגאדג'טים שאתה צריך ואז תלחץ עליו קליק ימני> CLOSE SIDEBAR.הגאדג'טים ישארו..
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים אני אלך עכשיו כמה עמודים אחורה בתרד' כדי למצוא איזה רקע טוב לגאדגטים המעופפים. בקשר לDREAMSCENE , כן אפילו אצלי, במסך 17" זה מפורסל לפעמים, אבל זה תלוי בסרטון.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים הסרטונים שמגיעים עם ויסטה ברז' נחמדה.מה שמורידים מאתרים אחרים בד"כ ברז' מאוד נמוכה, זאת הבעיה.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מה זה הנגן מוזיקה והתוכנת מזג אוויר ?אצלי תוכנת מזג האוויר של ה SIDEBAR לא עובדת וגם אצל חברים שלי. זה משהו צד שלישי ?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים נגן מוזיקה זה גאדגט שמציג נתונים מהאיטונס.חוץ ממנו כל הגאדגטים הם של ויסטה (משום מה הCurrency הפסיק לעבוד), כניראה אצלי הכל עובד בגלל שאני אף פעם לא מגדיר את ישראל כמדינת מגורים.
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים נגן מוזיקה זה גאדגט שמציג נתונים מהאיטונס.חוץ ממנו כל הגאדגטים הם של ויסטה (משום מה הCurrency הפסיק לעבוד), כניראה אצלי הכל עובד בגלל שאני אף פעם לא מגדיר את ישראל כמדינת מגורים.הא גם אצלי לא עובד הCurrency וזה ממש חשוב לי :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.