פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים תפתח דיון בפורום לינוקס "מעוניין להכנס לעולם הלינוקס וצריך המלצה להפצה" וציין את הדרישות שלך מהפצה
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים kt לא מבין את ההבדלים בין כל גרסאות הלינוקס האלה.GNOMEMANDRAKERED HATSUSEUBUNTUתפתח דיון בפורום לינוקס ותפסיק להספים כאן.תחזרו בבקשה לנושא, זה אשכול תמונות של שולחן העבודה להזכירכם.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים תחזרו בבקשה לנושא, זה אשכול תמונות של שולחן העבודה להזכירכם. תכלס'! איך שכחנו! : ;D הנה שלי:
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים mine 1. זה לא OBJECT DOCK למעלה נכון ? לא ראיתי את אפשרות התיקיות ב OD. מה זה, לינק ? 2.שתף רקע ואם יש עוד חיות תביא לינק, אהבתי
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים יש אפשרות בobject dock...ומה שיש לו שם זה נקרא stacks docklet. קיים גם לod וגם ל rocketdock
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים תוריד: http://www.aqua-soft.org/board/showthread.php?t=46859תחלץ ל- C:\Program Files\Stardock\ObjectDock\Docklets
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים שלי, נוח לעיניים, לא מופצץ בדיוק כמו שאני אוהב... UXTheme Patch ו- Icon Packager Winamp עם הסקין החדש Bento ו- Safari בשביל הפוזה חחח סתם, פשוט אני לא יכול להפסיק להשתמש בו בגלל ה- Font Smoothing, ואנא אל תשוו לי את ה-Cleartype. [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.