פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים http://thebestisaac.deviantart.com/art/Watercolor-Emico-Wallpaper-97156964פקצי? זה בסה"כ רקע שנועד להרגיע את העיניים טיפה..
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים אני חוזר בי, הצבע הירוק פשוט מדהים אבל עדיין, הטעם שלי טיפה שונה... אחרי שאסדר את המחשב, תקבלו סקרין...
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים לעומו כל מה שאני רואה פה, ה-DSKTP שלי הוא זועה אבל ככה אני אוהב אותו, יעיל וזמין. צנזרתי טיפה דברים שהיו חושפניים מדיי, אבל לא היה לי כוח להכל |: [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים עכיקרון האיכות גרועה בגלל ששמרתי את זה דרך צייר ;D אין לי כח להתקין פוטושופ הרקע שולתתתת!!!11 8) [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים עכיקרון האיכות גרועה בגלל ששמרתי את זה דרך צייר ;D אין לי כח להתקין פוטושופ הרקע שולתתתת!!!11 8) פרסמו את זה כבר פה
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים צנזרתי טיפה דברים שהיו חושפניים מדיי, אבל לא היה לי כוח להכל |:איזה מצחיק. מספיק לעשות SHARPEN ורואים את רוב הצנזור.TOP TIP:פעם הבאה תעשה כפתור ימני>VIEW>SHOW DESKTOP ICONS ואז תצלם
פורסם 2008 בספטמבר 2017 שנים לא ציפיתי שיהיה מישהו משועמם מספיק בשביל לעשות את זה. אבל בבקשה |: זה לא ששמרתי את החשבון בנק שלי כשם של תיקייה . . . סתם שמות כאלה, זה לא למטרות שלא אומרים משהו למישהו אבל בשביל הפרוטוקול ואני יודע שאם היית מורח את זה טיפה זה היה מסתדר אבל אין לי כוח. בכל אופן, ציפיתי לתגובה על השולחן עבודה, לא על ה"צנזור" TOP TIP: פעם הבאה תעשה כפתור ימני>VIEW>SHOW DESKTOP ICONS ואז תצלם אבל זה בעצם המהות של השולחן עבודה, בלי זה הייתי פשוט שם פה את התמונה וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.