פורסם 2002 בינואר 2423 שנים היום ראיתי אצל חבר שלי מסך lcd והאיכות שלו מאוד מסריחה ורואים רק אם מסתכלים קדימה אם מסתכלים מהצד רואים מסריח מטושטשוהקצב ריענון על הפנים בקיצור אמרתי לו לא לקנות אותו היה קונה מסך 19 אינטש
פורסם 2002 בינואר 2423 שנים מחבר ידעתי את זה מקודם אבל אחרי שראיתי איך ניראה בו משחק ושימוש ממושך אני רוצה להגיד לכם לא להתקרב למסכים האלה
פורסם 2002 בינואר 2523 שנים שטויות לגבי קצב רענון... ב LCD עם DVI התמונה יציבה בהרבה (למעשה יציבה לחלוטין - אין "קצב רענון" - הטרנזיבטורים הרלוונטים משתנים). בקרוב צריכים להיכנס כמה טכנולוגיות מבטיחות ביותר בתכום (בעיקר האורגניק לד המדהים למי שראה ועוד כמה). LCD היום זו קניה לא טובה במיוחד אלה אם אתה קונה אחד יקר ומחבר אותו עם DVI וכרטיס מסך עם יציאה מתאימה - ואז הוא סופר איכותי (כמובן) אך עדין לא שווה את מחירו - אני הייתי מחכה עם התכום הזה עוד זמן מה.
פורסם 2002 בינואר 2823 שנים בקשר לאיכות כמו שנאמר רק מסך LCD עם חיבור DVI ייתן תמונה איכותית (אפילו יותר) כמו מסך CRT. הבעיה היא שהמסכים שמגיעים עם יציאה כזאת הם דיי יקרים. בטח החבר שלך קנה איזה פרוויו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.