פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים שלום אתמול בצוהריים הפסיק לעבוד לי הדפדפנים , לא התוכנה אלא הפסיקו להעלות דפי אינטרנט , מצד שני כל התוכנות P2P עבדו וגם הצלחתי להתחבר לשרתים של cod4 ועכשיו לפני כשעה זה קרה לי שוב. אחרי דיבור עם התמיכה של 014 והרבה זיוני שכל הגענו לnetsh הרצנו שם כמה פקודות , i i r remarks.txt w r f r כל שורה זה פקודה אחרי זה וריסטרט הדפדפנים שבו לעבוד , הידע שלי בתחום הזה די גרוע אז מישהו שמכיר את הבעייה יכול להסביר לי ממה זה נגרם ואיך אני מונע את זה בעתיד אני אשמח
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים תראה בסופו של דבר בס"כ איפסו לך רכיבי רשת, שאחרי זה כמובן עשית ריסטרט למחשב, יש מצב שאפילו בלי האיפוס רכיבי רשת אחרי ריסטרט למחשב הכל היה חוזר לעבוד, אתה מתחבר עם חייגן? או שיש לך ראוטר?קורה שלפעמים צריך לרסטט את החיבור לאינטרנט אולי היית מחובר הרבה זמן והתוכנות P2P נעלו את התעבורה על פורט 80..
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר אני מחובר כמו תמיד , עם utorrent עובדת ואחרי ריסטרס זה לא עבדואיך התוכנות P2P יכולות לנעול לי את התעבורה על פורט 80 שזה מה שנראה לי שקרה כי את כל שאר הפורטים המחשב שלי הצליח לקבל ולשלוח יש לי מודם b-foucs router 312+ עם חייגן , לא הבנתי את הקטע של הראוטר שרשום עליו , לראוטר צריך להיות יותר מיציאה אחת למחשב לא?
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים איזה תוכנה?נתב לא חייב לכלול יותר ממבואת LAN אחת למחשב.אתה יכול להפוף את המודם לנתב > ולחבר מתג.תפקידו של המודם יהיה גם לחייג ואתה תקבל אנטרנט רציף.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר הבנתי.מה עדיף? להפוך את המודם לראוטר ושהיה תמיד מחובר או להישאר עם חייגן ?או שזה רק שאלה של נוחות?ועל איזה תוכנה שאלת?
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים שאלה של נוחות (וגם של כסף - אם מדובר ברשת ביתית, חוסך את הכסף של הנתב).על השיתוף קבצים.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר Utorrent רשמתי בהתחלהואיך תוכנות P2P יכולות לחסום את פורט 80 ?משהו גרם לפורט הזה להיחסם....
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים סביר להניח שמדובר בוירוס או רוגלה, או לחלופין, חומת אש סוררת, אם הבעיה חוזרת על עצמה לאחר התיקון שביצעת עם התמיכה הטכנית, נסה לסרוק וירוסים ורוגלותולהסיר ולהתקין מחדש את חומת האש שלך, במידה ומותקנת אחת כזו.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר לא מותקן שום פיירוואל , עשיתי סריקה עם nod 32 אחרי העדכון האחרון והיא לא מצאה כלוםקרה לי שאחרי שהפעלתי מחדש את המחשב הוא מצא לי איזה תורג'ן ומחק אותו ,העניין שזה חזר על עצמו כמה פעמים ובסריקה הוא לא מצא אותואיזה תוכנה הכי ממולצת להסיר מזיקים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.