פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים קודם כל.. באתר הרשמי של nVIDIA הוא חזר לתצוגה: http://www.nvidia.com/page/geforce8.html חברות המייצרות את הכרטיס: חברת Asus בגירסת OC (בינתיים ה-OC הכי חזק) http://www.asus.com/news_show.aspx?id=9233 חברת BFG בגירסת OC http://www.bfgtech.com/bfgr88512gtse.aspx חברת EVGA בגירסה הרגילה http://www.evga.com/articles/382.asp חברת Leadtek בגירסה הרגילה http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=396 רק משהו תמוהה.. למה דרישות הספק של החברות שונות? אצל אחת צריך מינימום 400W, השנייה מינימום 420W.. למרות שכולם מיוצרים לפי אותו מפרט של nVIDIA.
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים כל חברה והדרישות שלה..בכל אופן זה יותר כיסוי תחת מאשר דרישות בשטח..מה גם שיש כרטיסים עם OC אז הם צורכים טיפה יותר חשמל..
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים נו מה יהיה.אני כבר לא יודע מה לקחת.בהתחלה הייתי סגור על הגיגבייט ואז ראיתי את עניין המאוורר המוגדל (75 ממ) ועכשיו באים ה GTS החדשים. אני כבר משתגע
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים מחבר נו מה יהיה.אני כבר לא יודע מה לקחת.בהתחלה הייתי סגור על הגיגבייט ואז ראיתי את עניין המאוורר המוגדל (75 ממ) ועכשיו באים ה GTS החדשים. אני כבר משתגע אל תשתגע! הקנייה תלויה בכמה דברים.. 1) התקציב שלך. 2) שנות האחריות שמעניקים למוצר (עדיף 3 שנים) 3) קירור. 4) באנדל (לטעמי הכי פחות חשוב) אם אתה יכול להרשות לעצמך תיקח GTS חדש, אם לא אז תקח GT. זה הכל. ודבר שני, אם כבר GT אז קח אחד עם מאוורר מוגדל שהוא עדיף. לא צריך להסתבך יותר מידי. ולפי ציטוט שלך מלא מזמן: אוקי אז תמיד יהיה את הדגם להמונים ואת הדגמי עילית וככה זה ממותג פה.אבל ההפרש במחיר לעומת ההפרש בביצועים הוא לא שווה. במילים אחרות היחס עלות\תועלת לא משתלם ב GTS החדש. ואם נחדד GT להמונים GTS ל"זונות גרפיקה" כמו שאמר פה אחד מחברי הפורום GTX לכאלה שממש לא יודעים מה יש בחוץ.... רק אל תקנה GTS אחרת תצא... והצחוקים לצד, אני אישית הזמנתי GTS לא בגלל הביצועים אלא יותר בגלל הקירור (ומסדרים לי עליו מחיר טוב שמתקרב ל-GT, אז הוא יותר משתלם לי)
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים גם אני חושב על ה GTS במקום ה GT יותר בגלל הקירור, אבל המחיר... 2000שח ל GTS או 1500 לGT... בכל זאת אני חושב על ה GTS, אני משער שהוא 'ישרוד' יותר מה GTיש גם אפשרויות קירור ל GT... כ 200שקלים והטמפרטורות יורדות פלאים.
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים SEMI תודה על הציטוט אני מודה שעניין הקירור אכן מהווה התלבטות בין הכרטיסים.וכרגע ה GT עם המאוורר המוגדל אינו נמצא בחנויות - לפחות למיטב ידיעתי. אני מעדיף לחכות ולראות - אגב איפה אתה משיג את ה GTS במחיר קרוב ל GT ? .אני אשמח לשלם מחיר דומה ולקחת גם אחד.....תלוי כמה ההפרש. נו באמת כרטיס ממוצע עולה 1500 + קירור 200 = 1700 לא עדיף ה GTS?
פורסם 2007 בדצמבר 1218 שנים מחבר המחיר יוצא לי טוב כי אני מוכר לו את הכרטיס הישן שלי, ככה שהוא "מזכה" אותי עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.