פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים אני סיימתי אותו עם הסוף הרע למה הקשבתי לאטלס ואחריי זה סיימתי עוד פעם אבל עם הטוב ואחשב אני עומד לסיים בפעם השלישית כנראה עם הסוף הטוב אייזה סוף היה לכם?
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אני סיימתי עם הסוף הבינוני (אם אפשר לקרוא לזה.. - הרגתי חלק מהילדות)(זה יותר מתקשר לסוף הרע ...)
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים הסוף ה"בינוני" והרע הם ממש ממש דומים! אותו הסרט, עם מילים שונות. באחד אתה משתלט על העולם ובשני אתה סתם עושה מה שבא לך... ולי היה את הסוף הטוב!
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אני שיחקתי פעם אחת והיה לי את הסוף שאני משתלט על העולם ;D לא הרגתי הרבה ילדות קטנות, לא היה צריך
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים איך יודעים איזה סוף סימתי?אם זה קשור אז הרגתי את כל הילדות הקטנות, ובסוף הרגתי את הפרנק הזה אם אני לא טועה...
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים הסוף קשור לילדות...את פרנק כולם הורגים.סיימתי עם הסוף הטוב,הרבה יותר משתלם מה שמקבלים בתוך הדובים מאשר סתם להרוג אותם..
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים איך זה שיצא לי שבסוף אני רע אם לא הרגתי הרבה ילדות קטנות, עשיתי פעם כן פעם לא
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים איך זה שיצא לי שבסוף אני רע אם לא הרגתי הרבה ילדות קטנות, עשיתי פעם כן פעם לא זה אחד המסרים שיש במשחק, מן "לקח" מספיק שהרגת ילדה אחת זה כמו שהרגת 20 ילדות. אתה כאילו בן אדם רע גם אם הרגת רק ילדה אחת.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים זה אחד המסרים שיש במשחק, מן "לקח"מספיק שהרגת ילדה אחת זה כמו שהרגת 20 ילדות.אתה כאילו בן אדם רע גם אם הרגת רק ילדה אחת.אני רצחתי את הילדה הראשונה ואת השאר הצלתי, והיה לי סוף טוב כניראה,שבילדה הראשונה הם לא מחשיבים כי הם רצו שתחליט לפעמים הבאות...
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אני רצחתי את הילדה הראשונה ואת השאר הצלתי, והיה לי סוף טוב כניראה,שבילדה הראשונה הם לא מחשיבים כי הם רצו שתחליט לפעמים הבאות...מוזר זה אמור להכליל את כל הילדות...נו טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.