עבור לתוכן

מחשב חדש תקציב +- 4.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? -+ 4500 ש"ח

2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שהכרטיס יהיה GEFORCE ולא RADEON

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט לא ממש משנה עד כמה , הצבעים של המארז ממש לא משנים אבל שיהיה קירור במידת הצורך

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא לא צריך ווינדוס מקורי

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? בא נגיד שיוכל להריץ CRYSIS על HIGH בFPS מכובד

9. האם חשוב שקט? בא נגיד שיהיה מספיק שקט כדי לישון (3 מטר ממני)

10. האם מתוכנן OC? לא הבנתי מזה

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.

CRYSIS על HIGH בFPS מכובד וברזולציה 1280X1024

כמובן שגם אם יהיה אפשר לשחק בVERY HIGH אם DIRECTX10 אני אשמח אבל חשוב שהFPS ישאר מכובד

פורסם

לדעתי לא תשמע את המחשב מ3 מטר, בבקשה :

מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1042 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1

מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1

ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 393 1

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1

כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1525 1

צורבים Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 S203B ¤ 159 1

מחיר המפרט - 4541 ש"ח.

לידע הכללי שלך :

מהו אוברקלוק?

קודם כל, אני אתייחס למונחים :

Overclock = OC = אוברקלוק = המהרה = האצה

מטעמי נוחות, מעתה והלאה אני אתייחס לאוברקלוק במונח "OC".

OC הוא תהליך שבו ניתן לגרום לרכיב מחשב כלשהו, או מספר רכיבים בו זמנית, לעבוד במהירות גדולה יותר מאשר המהירות שבה הוא הוגדר לעבוד על ידי היצרן.

לדוגמא, ניתן ברוב המקרים לגרום למעבד 2.4GHz לפעול במהירות 2.8GHz או כרטיס מסך במהירות 430MHZ לעבוד ב470MHZ.

כל רכיב ורמת הOC שלו.

על אילו רכיבים ניתן לעשות OC?

הרכיבים הנפוצים ביותר שעוברים OC הם המעבד, לוח האם, הזכרונות וכרטיס המסך (אם כי עשו OC לXBOX360).

אז מה זה בעצם נותן לי?

ביצוע OC לרכיב כלשהו יתרום בדרך כלל לשיפור בביצועי המחשב. OC למעבד/לוח אם/זכרונות יתרום לביצועי המחשב .

OC לכרטיס המסך יתרום רבות לשיפור הביצועים במשחקי מחשב תלת-מימדיים ובחלונות VISTA.

מה הסיכונים?

לפני שמתחילים בתהליך ה-OC לרכיב מחשב כלשהו, יש לדעת מה עלולות להיות התוצאות של המעשים שלכם.

נתחיל מכך, שברוב המקרים OC לרכיב כלשהו מבטל את האחריות שיש עליו, ולכן אם חלק כלשהו נשרף לכם כתוצאה מ-OC ולא מוכנים להחליף לכם אותו בחנות, זאת זכותם. עם זאת, ברוב המקרים קשה לדעת האם רכיב כלשהו עבר OC ולכן יהיה קשה לחנות להוכיח שעשיתם OC. בכל אופן, אסור לכם להסתמך על זה ומומלץ לדעת היטב מה אתם עושים.

סיכון נוסף הוא שריפת/קלקול רכיב מחשב כלשהו, אפילו אם הוא לא עבר OC ישירות. לדוגמא, OC לא זהיר/לא נכון למעבד, עלול לגרום לשריפת לוח האם או הספק או כל רכיב אחר שנמצא במחשב.

פורסם
  • מחבר

בא תגיד לי ככה אחי , יש לי כרגע 1.86 מעבד כפול , 7300 GT , אני יכול לעשות להם OC?

אם כן , אני לא אצטרך לקנות ממש מחשב חדש , זה יסיפיק לי בנתיים , אשמח אם תגיד לי איך לעשות.

פורסם

תמיד אפשר לעשות OC.

תיפנה אלי בפרטי, ואסביר לך איך מבצעים זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים