פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים Seagate,אך ורק הם בכל הנוגע לדיסקים קשיחים.יש לי נסיון רב עם מחשבים שהם שרתי מערכות הקלטה,מחשבים שכל יום וכל היום רק כותבים ומןחקים מידע ללא הפסקה,לאחר המון בדיקות ונסיון,הדיסקים המהירים והאמינים ביותר הם של SEAGTE,חד משמעית,לא סתם הם מעניקים אחריות של 5 שנים,ביחד לWD שיחס ההחלפות שהייתי מבצע עמדו על 3 מ10 לאחר שנתיים שלוש,לעומת SEAGATE שעמד על 1 מ10 לאחר 3-4 שנים.HITACHI,אין על מה לדבר,הדיסקים היו מתים לאחר שנתיים של עבודה.לא לשכוח שמדובר על דיסקים שעבדו עם מחשבים שבכל רגע היו כותבים,מוחקים,מעבירים חומר ללא הפסקה או מנוחה.אם אתה רוצה דגם מאוד מומלץ:Seagate Barracuda 400GB ST3400620AS SATA-300 שאמור לעלות משהו בסביבות ה500ש"חממש לא מסכים איתך,אומנם הם החברה הכי גדולה לHD והם קנו גם את MAXTOR שנחשבו ליותר טובים,זה ממש לא נכון,זה תלוי על איזה HD תיפולהיה לי HD של מקסטור שאחרי 3 שנים וחצי החליט להתקלקל ובקושי הצלחתי לשחזר תמידע.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים Seagate,אך ורק הם בכל הנוגע לדיסקים קשיחים.יש לי נסיון רב עם מחשבים שהם שרתי מערכות הקלטה,מחשבים שכל יום וכל היום רק כותבים ומןחקים מידע ללא הפסקה,לאחר המון בדיקות ונסיון,הדיסקים המהירים והאמינים ביותר הם של SEAGTE,חד משמעית,לא סתם הם מעניקים אחריות של 5 שנים,ביחד לWD שיחס ההחלפות שהייתי מבצע עמדו על 3 מ10 לאחר שנתיים שלוש,לעומת SEAGATE שעמד על 1 מ10 לאחר 3-4 שנים.HITACHI,אין על מה לדבר,הדיסקים היו מתים לאחר שנתיים של עבודה.לא לשכוח שמדובר על דיסקים שעבדו עם מחשבים שבכל רגע היו כותבים,מוחקים,מעבירים חומר ללא הפסקה או מנוחה.אם אתה רוצה דגם מאוד מומלץ:Seagate Barracuda 400GB ST3400620AS SATA-300 שאמור לעלות משהו בסביבות ה500ש"חלסיגייט יש הרבה דגמים וסוגים של כוננים קשיחים. אתה יכול לפרט באלו השתמשת? אם אפשר בצורה ספציפית. זאת אומרת איזה ליין ואיזה דגם. לדוגמה: ליין - Home and Home Office. דגם - Barracuda Hard Drive Family 7200.11 ST3500320ASועוד דבר.. מהי ספינת הדגל של סיגייט ומה הכי חדש? האם זו סדרת ה- ?Barracuda 7200.11יש להם אתר פשוט רע...
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים אני מעוניין בHD לעריכת וידאו.האם הדיסק הבא הוא טוב בביצועים כמו הHD הפנימיים החדשים? לדוגמא ה500AAKS שיש לי.http://reviews.digitaltrends.com/review4854.htmlתודה.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים אין סיבה מיוחדת כי אני עורך בבית אבל נחמד שאתה יכול לקחת איתך את זה לכל מקום למרות שמה שחשוב לי זה הביצועים.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים הכי זול זה 560 שח.... וזה עובר את התקציב שלי ...אני קונה אותם ישירות דרך ספקים ולי הוא עולה כולל מע"מ בסביבות ה460ש"חלצרכן הסופי זה מה שמצאתי:http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ST3400620AS〈=heb&cart=1187075456672654ממש לא מסכים איתך,אומנם הם החברה הכי גדולה לHD והם קנו גם את MAXTOR שנחשבו ליותר טובים,זה ממש לא נכון,זה תלוי על איזה HD תיפולהיה לי HD של מקסטור שאחרי 3 שנים וחצי החליט להתקלקל ובקושי הצלחתי לשחזר תמידע.אמרת בעצמך: היה לי HD של מקסטור שאחרי 3 שנים וחצי החליט להתקלקל ובקושי הצלחתי לשחזר תמידע.w123 ספינת הדגל למשתמש הממוצע לדעתי זה כל הברקודות..כמובן שיש טובים יותר ופחות,אבל כפי שציינתי, ה-Seagate Barracuda 400GB ST3400620AS SATA-300tintin מה התקציב שלך לדיסק שאתה רוצה לקנות ואתה סגור כל כך על חיצוני?
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים הדיסקים של סיגייט הם ממש לא הכי מהירים,כל בנצ'מארק ברשת יגיד לך את זה.הם גם לא יותר אמינים מהדיסקים של היצרניות האחרונות,פשוט יש להם גימיק של אחריות רחבה יותר.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים שום בנצ'מרק לא ישנה לי את הדעה,אני רואה את זה כל יום....פשוט כל יום. מקבל מערכות בחזרה לבדיקה... 90%+ מהמערכות שחוזרות עם תקלה בדיסק הן מערכות עם דיסקים של WD,SAMSUNG,HITACHI...גם מתוך נסיון של עבודה עם הדיסקים,מהירות איתור קטעים של חומר על הדיסק,דחיסה וקידוד. עם הSEAGATE,אני א יודע איך להסביר את זה,אבל פשוט יותר זריז בטוח ונוח.
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים לך תתווכח עם אדם שנעול על חברה מסויימת...כל הבנצ'מארקים בעולם שמראים שה7200.11 איטי משאר הדיסקים משקרים,מזכיר לי דיונים עם פאנבויס של AMD בפורום מעבדים.אתה נהנה לחיות בשקר? שיבושם לך,אל תפיץ את השטויות שלך בפורום.אגב, הקטע עם האחוזים הוא לא בדיוק מדעי,רובם המוחלט של הדיסקים שנמכרים בארץ הוא לא של סיגייט,לדעתי WD שולטת במכירות בארץ ביד רמה (ובזרוע נטויה).
פורסם 2007 בדצמבר 1417 שנים תקציב 600-700 עדיפות לביצועים.החיצוני לא משנה לי אני פשוט רוצה לדעת אם הוא זהה בביצועים לפנימיים.איפה אפשר למצוא 500AAKS או 500 7200.11 בזול?תודה
פורסם 2007 בדצמבר 1517 שנים תוכיח.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=12420.0מניסיון, כל מי שאני מכיר שעובד בחברה גדולה עם שרתים עמוסים עובד עם SEAGATE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.