פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים שלום לכולם רציתי לדעת למה הבדל המחירים כל כך עצום בDOKs הזהים בנפח ושנים בחברה ? חיפשתי לקנות DOK בנפח של 8G וטווח המחירים נע בין 350 ל 1800(!!) שקל מה ההסבר לזה ? ומהו מחיר נורמלי לדיסק און קי בנפח 8G ? ועל איזה נתונים צריך להסתכל ? תודה רבה מראש
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים צריך להסתכל על מהירות כתיבה וקריאה בקבצים בגדלים שונים (בביקורות).לדעתי המחיר הסביר הוא עד 550 שקל.המלצה שלי סן דיסק קונטור.VOYAGER GT עוד יותר טוב אך יקר בארץ.
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים מחבר אוקיי תודה על ההמלצהאבל כשאתה אומר מהירות קריאה וכתיבה, אז מאיזה מהירות זה נחשב מהיר יחסית ? ואם אני אקנה מאיזהשהי חנות(לא באינטרנט) אז הנתונים האלה יהיו כתובים על המוצר ?תודה רבה :]
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים ברוב הDOK לא.צריך קודם לחפש את המידע ברשת.אני הזמנתי את הקונטור כרגע אז אוכל לתת לך חוות דעת עליו בעוד שבוע (כשיגיעה) אם עוד תרצה.
פורסם 2007 בדצמבר 1318 שנים מחבר תודב רבה, אבל הקונטור כבר אצלי בכיס, לפי ההמלצה שלך :] על הקופסא כתוב מהירות 25\18 MB בקריאה\כתיבה, ולפי מה שהבנתי זאת מהירות חביבה ביותר תודה רבה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.