עבור לתוכן

דיון - המשחק המאכזב של השנה

Featured Replies

פורסם

כן גם לי אמרו בפורום שהדמו לא משקף

ניראה שיהיה לי זמן ננסה תמלא

• תגובות 83
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכל בחינה אפשרית. שיעמם אותי למוות, פחות מידיי תחמושת/פלסמידים, פשוט הפסיק לעניין אותי אחרי שעה-שעתיים של משחק.

מסכים, שיעמם אותי למוות אחרי שעתיים של משחק...

כל פעם אני מת ממחסור בתחמושת או בפלסמידים =\

PS חמוד... אבל הרסו את הרעיון של המשחק עם המרוצים חוקיים האלה והתפריט המעפן פלוס.

מה איכזב אותי? שלא יצאו עוד משחקים כמו COD4 בתקופה הזו (:

פורסם

שמתי לב למשהו ממש מוזר בביושוק, או שחושבים שהוא אחד משלושת המשחקים הטובים איי פעם או שאפילו אין כוח לגמור תשלב ה 4.

קרייסיס מעולה, ודיי סתם להגיד שהוא כבד ובלה בלה, אין לכם מחשב חזק, אל תשחקו ! לי אין מחשב כזה כזה תותח ואני ממש נהנה ממנו,

רק מה המולטי חנוק מבאגים, אם אני אתחיל לספור אני משער שבמשחקון אחד אני ימלא את שתי היידים לפחות...

פורסם

שמתי לב למשהו ממש מוזר בביושוק, או שחושבים שהוא אחד משלושת המשחקים הטובים איי פעם או שאפילו אין כוח לגמור תשלב ה 4.

קרייסיס מעולה, ודיי סתם להגיד שהוא כבד ובלה בלה, אין לכם מחשב חזק, אל תשחקו ! לי אין מחשב כזה כזה תותח ואני ממש נהנה ממנו,

רק מה המולטי חנוק מבאגים, אם אני אתחיל לספור אני משער שבמשחקון אחד אני ימלא את שתי היידים לפחות...

ההייפ המוגזם של CRYSIS זה אחד הדברים שמפילים אותו, אני מהרגע הראשון ועד האחרון לא הייתי מושפע מהמשחק בכלל, ידעתי שתהיה לו TOP GRAPHIC אבל ממש ממש לא TOP GAMEPLAY, הAI ממוצע והמשחק די משעמם בהתחלה ואפילו חוזר על עצמו מהר רק 2 השלבים הסופיים היו נהדרים, משחק חביב אבל לא מתקרב למשחק השנה.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל ברמה הכללי התאכזבתי מכולם , המיסחור מה שהוציא למשחקים את הנשמה , המשחקים נהפכו לקצרים מידי ופחות מקוריים בכלל השימוש המסיבי של מנוע 3 unreal כבר יצא מכל החורים .

פורסם

Unreal Tournament III - הוא לא משחק רע כשלעצמו, אך בהשוואה לקודמיו הוא לא מציע שום דבר חדש והקונספט וכל האלמנטים בו די משעמים. הוא די מזכיר את UT2K4 עם גראפיקה יפה. Jericho, MoH:A - שיחקתי בדמואים והם על הפנים. עוד משחקים שאכזבו ביקורתית ולכן לא התקרבתי אליהם (ולא אתקרב) הם: Kane & Lynch, TimeShift ו- Stranglehold. למרות שהדמו של טיימשיפט דווקא היה נחמד.

פורסם

על סמך ביקורות אתה לא מתקרב למשחק? סלח לי אבל זו פשוט טיפשות.

למרות שסטרנגלהולד וטיים שיפט קיבלו ציונים נמוכים מאוד נהניתי לשחק בשניהם וסיימתי את שניהם. עובדה גם שאהבת את הדמו של טיים שיפט..

אולי שמעת פעם על הקטע המוזר הזה שלשני אנשים שונים יכולים להיות טעמים שונים ויכול להיות שמשהו שמישהו אחר לא אהב אתה דווקא תאהב.. לך תדע...

פורסם

NFS: PS

המשחק הזה כ"כ גרוע שזה מדהים. במיוחד אם משווים אותו למשחקים הקודמים בסדרה (CARBON וMW)

תומך!

וגם קרייסיס לא היה משהו...

פורסם

בהחלט ביושוק. סיימתי אותו אבל הייתה מאין הרגשה של חוסר. ה AI היה מאכזב בטירוף.

THE WTICHER משחק השנה, אף על פי ה LOADING האינסופיים ולמרותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים