עבור לתוכן

דיון - המשחק המאכזב של השנה

Featured Replies

פורסם

עובדה שכולם נהנהים לשחק בו, לא צריך להסביר יותר מזה

• תגובות 83
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אישית, זה מה שאני אוהב בCOD4.

תראה את NFS- כל פעם הם מנסים להמציא את הגלגל מחדש. יוצא להם משחק אחד טוב, שניים גרועים.

COD1 היה מעולה. COD2 מעולה + גרפיקה יותר טובה.

COD4 מביא עכשיו גרפיקה מעולה, עם תוספות (כלי נשק, ראיית לילה, וכו'), אבל באותה מסגרת שכולם אוהבים. לא רואה בזה שום דבר רע.

אתה לא אני כן

וצודק 1-2 היו מצוינים אבל הם נתנו דברים חדשים

COD4 מצוין בסאונד ובגרפיקה

אבל המשחקיות מיושנת וחרושה כבר ובגלל זה לדעתי הוא בינוני

עובדה שכולם נהנהים לשחק בו, לא צריך להסביר יותר מזה

אתה מתכוון שיחקו

זה משחק של 4-5 שעות לפי הביקורות

רק אלו שמשחקים במולטי ממשיכים לשחק בו ואלו כמוני שלא התחילו עדיין

(שיחקתי בדמו )

פורסם

אני באמת לא מבין את אלה ששופטים את קרייסיס בצורה כלכך חמורה. אז נכון שזה לא משחק של 95 אלא של 90, אבל מדובר ביצירת מופת מעולה.

אלה שאומרים אחרת כנראה מחפשים *רק* גרפיקה והמחשב שלהם לא מסוגל להריץ את המשחק, או שהם פשוט טפשים מכדי לנצל נכון את פונקציות המשחקיות.

פורסם

אני באמת לא מבין את אלה ששופטים את קרייסיס בצורה כלכך חמורה. אז נכון שזה לא משחק של 95 אלא של 90, אבל מדובר ביצירת מופת מעולה.

אלה שאומרים אחרת כנראה מחפשים *רק* גרפיקה והמחשב שלהם לא מסוגל להריץ את המשחק, או שהם פשוט טפשים מכדי לנצל נכון את פונקציות המשחקיות.

תיראה תמפרט שלי ודרך אגב אני לא זונת גרפיקה והגרפיקה במשחק מצוינת

הבעיה מבחינתי זה ש"ראינו את זה כבר עשינו את זה כבר "

פורסם

fifa 2008

crysis

need for speed pro street

fifa 2008 יותר אבל יותר מידי מקשים ויותר מידי קשה לשחק בו הפיפא 2007 היה הרבה הרבה הרבה יותר כיף יש לי את שתיהם ואני פשוט משחק הרבה יותר בפיפא 2007

crysis כל השם הזה וכל ההמולה סביבו ממש אבל ממש ההר הוליד עכבר אומנם הגרפיקה מצוינת אבל לא כמו שחשבתי או כמו שיש בטריילרים ובתמונות

pro street זה פשוט משחק גרוע גרפיקה לא משהו לא כמו ה carbon שזה היה מרוצי רחוב כאלה מגניבים בחושך פה הכל מואר כזה אין תחושת כיף אחת משחק ממש ממש גרוע!!!!!!!!!!!!!! :bash:

פורסם

CRYSIS גרפיקה טובה חרא משימות ושיעמום אוברהייפד

prostreet זבל.. טינף לי את הכונן

פורסם

fifa 2008

crysis

need for speed pro street

fifa 2008 יותר אבל יותר מידי מקשים ויותר מידי קשה לשחק בו הפיפא 2007 היה הרבה הרבה הרבה יותר כיף יש לי את שתיהם ואני פשוט משחק הרבה יותר בפיפא 2007

crysis כל השם הזה וכל ההמולה סביבו ממש אבל ממש ההר הוליד עכבר אומנם הגרפיקה מצוינת אבל לא כמו שחשבתי או כמו שיש בטריילרים ובתמונות

pro street זה פשוט משחק גרוע גרפיקה לא משהו לא כמו ה carbon שזה היה מרוצי רחוב כאלה מגניבים בחושך פה הכל מואר כזה אין תחושת כיף אחת משחק ממש ממש גרוע!!!!!!!!!!!!!! :bash:

אני רואה שלמרות שאני זקן יש שמסכימים איתי

הפיפא ניראה פשוט....... :nixweiss: ליד הפרו אבולושן החדש.הייתרון היחיד שלו הוא בזכויות של השמות והספונסרים (ייתרון קטן) ובגרפיקה של הקהל ושל תמונות התקריב , מכל שאר הבחינות החשובות באמת: משחקיות ,תנועה וכו' הפרו לא רואה אותו ממטר (ומדבר פה בוגר פיפ"א 97)

שמרתי את הדיסק לאחיין שלי.אולי הוא יהנה מזה

גם הNFS כמו הSOF עף אצלי ישר לפח,שום דבר לא אהבתי שם

בSOFהדבר היחיד שאהבתי שם היה הראשים המתפוצצים והאייברים הכרותים.

יש לי הרגשה שהחברה הוציאה את המחשק הזה סתם,הם אפילו לא שמו הגנה של סיריאל

פורסם

קרייסיס משחק לא רע בכלל, אני הייתי נותן לו בערך 85.

המשחקיות שלו כיפית נקודה, יש לך חליפה שולתת לחלוטין, שהיא לא OverPowered(במזל) ועדיין גורמת לך להרגיש כיפי... אין דבר יותר מגניב מאשר להגיע לבסיס אויב בהרים דרך הצוקים בעזרת ה"Super Jumps" במקום דרך הדרך הראשית... זה פשוט מגניב.

הAI של האויבים מעולה והפייר-פייטס כיפים וקשים בדיוק במידה הנכונה.

רק מה, מהשלב ב"Temple" המשחק מתחיל להדרדר, הקטע בתוך "המקדש" בZero Gravity הוא פשוט לא טוב כמו כל מה שקדם לו, כנ"ל הקטע אחרי המקדש(כאשר האי קפוא והספינה) - הקטע עם הVtol קצת משדרג את העניין.

מה כן עיצבן אותי מאוד - כמו במשחקים רבים, בתחילה(ובקטעים רבים) נותנים לך את האשליה שאתה נלחם עם עוד "אנשים", שזה משחק קבוצתי/זוגי וואט-אבר, ובסוף זורקים אותך לבד לבד וגם שכאילו עוזרים לך, אין לך שום דרך לתקשר(ואני לא מדבר על נתינת הוראות) עם אלו הסובבים אותך, ובוא נודה בזה, הם לא עושים כלום(כמו קטע ב"נמל" שPsycho פשוט יושב לו על הCrane ולא עושה כלום למרות ההצרות "I got you covered noamd!".

הוויס-אקטינג, בעיקר של הדמות הראשית(אתה) די מציק, אבל זה מתאזן עם הוויס אקטינג הנפלא של פרופט והוויס אקטינג המעצבן אך משעשע אך מעצבן של Psycho.

כמו כן, הייתי בטוח שלעניין ה"שריפה" של החליפות יהיה משקל חשוב יותר בעלילה, אולי במשחקים הבאים(שכפי שזה נראה עכשיו, יתרכזו בקרבות נגד החייזרים, אוף).

פורסם

אני אלך בכיוון שונה מכל השוטרים שהביאו כאן. המשחק המאכזב של השנה מבחינתי הוא BROKEN SWORD 4. משעמם,טרחני

עלילה לא מעניינת והכי גרוע - לא מצחיק. המשחק היה כ"כ גרוע שנשברתי לקראת הסוף ולא טרחתי לסיים אותו. עיקר האכזבה

בגלל ששלושת הקודמים בסדרה היו קווסטים מעולים ומצחיקים והמשחק הזה ממש לא.

פורסם

אהבתי את הראשון, השני היה פחות טוב אז הפסקתי עם כל הסידרה

עוד אכזבה, המשחק שיצא אתמול Earth assault של יוצאי C&C, נתתי לו הזדמנות של 2 משימות

ממש לא משהו, גם מפוצץ בלאגן כל יחידה עלובה יש יכולות מיוחדות...

פורסם

Bioshock...

גראפיקה מעולה, רק חבל שהאינטיליגנציה שם שואפת ל-0...

שיעמום אותי אחרי זמן קצר ולא טרחתי להמשיך.. נראה לי הגעתי לשלב ה3 אולי ופרשתי..

פורסם

לדעתי K & L חרא של משחק נקודה. לקחו את המנוע המזדקן של HITMAN עשו לו שיפור קל וזהו.

ה-AI פשוט מחורבן והורס את המשחק.

ביושוק נראה טוב אבל ה-AI שלו גם לא משהו

CRYSIS משחק נחמד, הבעייה שהצפיות ממנו היו יותר גבוהות.

הכי אהבתי את THE WITCHER

במחשבה שנייה המשחק הכי גרוע השנה זאת בריטני ספירס.

גרפיקה מכוערת(היא השמינה נורא)

סאונד של לפני 5 שנים.

ובוא נודה בזה גם ה-AI שלה הוא על הפנים.

פורסם
במחשבה שנייה המשחק הכי גרוע השנה זאת בריטני ספירס.

גרפיקה מכוערת(היא השמינה נורא)

סאונד של לפני 5 שנים.

ובוא נודה בזה גם ה-AI שלה הוא על הפנים.

:lol: :lol: :lol:

כן, שלא לדבר על כל ההייפ שהיה סביב הוצאת האלבום האחרון שלה, ממש אכזבה (טוב ככה זה תמיד עם המשכונים)

פורסם

ללא ספק:

nfs:ps

פורסם

BIOSHOCK

תכלס כמו שאמרו כבר גראפיקה יפה אבל המשחק עצמו לא החזיק אותי הרבה זמן.

עברתי כמה שלבים וכל פעם אותו דבר, לך לחדר הזה, תלחץ על המתג הזה, תלך לחדר הזה, תיקח את החרטא הזאתי, תחזור לדלת שבהתחלה.

בהתחלה הכוחות של הפלאסמידים די מגניבים אבל אחרי כמה שעות נמאס לי...

בכלל ז'אנר הFPS מתחיל לחזור על עצמו בזמן האחרון... חרוש עד לא יתואר.

אני עוד צריך לשחק COD4, התאכזבתי מהדמו אבל אז חברים התחילו להפגיז אותי מכל הכיוונים "משחק כזה פצצה, אתה חייב לשחק!". אז עוד מעט אני יתחיל אותו... אחרי שאני יסיים GOW למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים