עבור לתוכן

דיון - המשחק המאכזב של השנה

Featured Replies

פורסם

kane and lynch, ללא ספק (מבחינתי לפחות). הטריילרים וההייפ שהיה מסביב, ובעיקר העובדה שהמשחק בא מהמפתחים של היטמן המצויין וfreedom fighters המעולה.

בסופו של דבר המשחק עצמו סובל מהרבה בעיות, הגרפיקה לפעמים ממש נוראית ומשעממת, המשחקיות מעצבנת. במיוחד עצבן אותי כל העניין של תפיסת מחסה, שפועל כל כך טוב במשחקים רבים כמו למשל רינבו סיקס ווגאס, אבל כאן ממש נורא ואיום (לא פועל כשאתה רוצה שזה יפעל, אבל כן פועל דווקא כשאתה לא רוצה). בתכל'ס משחק מאוד בינוני שהיה יכול להיות מצויין אם היו משקיעים בו טיפה יותר.

כל מה שהיה מסביב בגיימספוט גם לא ממש תרם.

soldier of fortune היה בהחלט חרא של משחק, אבל משום מה לא היו לי הרבה ציפיות ממנו (למרות שדי אהבתי את הקודמים בסדרה)

• תגובות 83
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי רק בדמו של CRYSIS אבל לא ציפיתי למשחק גדול ולא קיבלתי משחק גדול

הגרפיקה טובה כמו שהגרפיקה בCOD4 טובה

אבל היתר זה FARCRY +ציפוי גרפי חדש

אני חושב שלקריסיס היה הרבה פוטנציל

לדוגמה הרעיון של היכולות המיוחדות

שאם היו משנים את זה אם הוספה של אלמנטים מי JRPG ופאזלים כמו מטרואיד לדוגמה

זה היה יכול להיות משחק השנה

מבחינה טכנית הכלים כבר שם

אבל לא ניצלו את זה

היכולות מוגבלות בזמן והשחקן לא חיב אותם

בנוגע לAI-הרבה מזלזלים בAI של משחקי נינטנדו שהוא בעיקרו על מסילה

אבל ברמה בינונית הAI בקריסיס שכאילו מתוחכם גרוע ברמות

ישבתי בסירה יפיזרתי אותם כמו מקקים כי הם ניסו לתקוף אותי שאני בסירה

אחד אחרי השני

שעליתי למבצר כבר היו קצת חילים והיה קל ליקצור אותם

אולי ברמות גבוהות יש AI מתוחכם

ברגיל כמו הרבה FPS יש הרבה אויבים נגד אחד

ואני מעדיף אויבים על מסילה אבל מאתגרים לאומת אויבים אם AI לא מאתגרים בכלל ונזקקים לכמות גדולה להיות אתגר

פורסם

kane and lynch

הרבה פוטנציאל לא ממומש.

פורסם

אפשר להפסיק עם הודעות ה CRYSIS, זה ממש מפריע שבכל נושא בפורום מזכירים אותו גם אם הוא לא קשור (למרות שבכל מה שקשור לבניה של המשחק הוא באמת אכזבה קשה אבל אי אפשר לצפות למשהו שעובד טוב מ EA GAMES).

פורסם

אנחנו לקראת סוף שנת 2007 ולבטח יפורסמו סיכומים כאלה או אחרים

בנוגע למשחקים מאכזבים,אני חושב שגודל הציפייה ממשחק מסויים משפיע במישרין על האכזבה/סיפוק ממנו.

בעידן הפרטני של היום עם כל אתרי הביקורות,טריילרים ,תמונות,טוקבקים וכו' קשה שלא לצפות למשחק שמדבר אלינו.

אם לדוגמא היו לי ציפיות גבוהות מאוד ממשחק מסויים ובסופו של דבר המשחק היה "רק" טוב ,אמצא לבטח אכזבה מסויימת .

לעומתי,הרבה אחרים שבכלל לא חיכו למשחק ולא פישפשו יותר מדי יטענו שהמשחק מעולה.

השנה היתה שנה מבורכת של המון משחקים וכן תירבנה שנים כאלו.

למזלי,רוב המשחקים שקניתי עמדו בציפיות היחסית גבוהות כדוגמת ביושוק COD4

קשה לחשוב על משחק שממש איכזב.

Stranglehold לדעתי היה מאכזב מעצם ההשוואה החוזרת ונשנית למקס פיין האגדי.

פורסם

מקס פיין לא היה כזה טוב כמו שעושים מימנו

הוא פשוט היה מצוין לתקופתו

וגם חידש וגם נתן גרפיקה מעולה

היום שה"בולט טיים" נימצא בהרבה משחקים וגרפיקה כמו של מקס מיושנת

מקס לא ניראה כזה טוב

פורסם
מקס פיין לא היה כזה טוב כמו שעושים מימנו

הוא פשוט היה מצוין לתקופתו

וגם חידש וגם נתן גרפיקה מעולה

ממ.. גם מצוין לתקופתו, גם חידש וגם גרפיקה מעולה - כאילו, מה עוד צריך בשביל שמשחק יהיה מצוין, שהוא גם יכין לך קפה על הבוקר? ???

פורסם

max payne 1+2 משחקים מעולים גם בקנה מידה של היום - השילוב של הקומיקס ואווירת ההרס העצמי מעולה. הפרק (הראשון)

בפארק השעשועים הוא עדיין אחד הקטעים האהובים עלי במשחקי מחשב - למרות שלא היה בו ולו אויב אחד. חבל רק ש2 היה קצר

כ"כ.

פורסם

ממ.. גם מצוין לתקופתו, גם חידש וגם גרפיקה מעולה - כאילו, מה עוד צריך בשביל שמשחק יהיה מצוין, שהוא גם יכין לך קפה על הבוקר? ???

מצוין לתקופתו לא תמיד =מצוין להיום

אני אהבתי את 1-2

אבל אתה רוצה להגיד לי שהיום הם יהיו טובים למי שלא שיחק בהם?

כל דבר שקים בהם העבירו למשחקים יותר חדשים

האווירה כמו בסרט הגרפיקה המוזיקה הבולט טיים העלילה

הכל קיים במשחקים חדשים יותר

פורסם

עדיין לא שיחקתי בPS... אולי מישהו יכול להגיד לי למה הוא כל כך גרוע?!!?

כאילו מה העלילה? כי מהSCREENSHOTS הגרפיקה נראית מהממת!!!

או שאולי אתם בכלל מדברים על השליטה במכונית?

פורסם

לפי הדעתי המשחק המאכזב של השנה זה כמו שהרבה אמרו NFS PS למרות שגם אני לא ציפיתי ממנו להרבה כי לפי איך שהיה נראה בדמו הוא חלש מאוד.

crysis לא יצא לי עדיין לשחק בגלל שהיה לי מחשב לא כזה טוב ולא יכלתי לשחק אבל אני ישחק בו בעתיד בדמו שיחקתי אצל חבר היה נחמד!

משחק שמאוד הפתיע אותי זה Juiced 2 הוא מאוד יפה ולפי דעתי לקח השנה את NFS בהרבה.

COD4 משחק השנה לפי דעתי למרות שהוא קצר טיפה אבל פשוט פצצה שאי אפשר לתאר העלילה יפה והכל יפה מתוך 10 הוא קיבל 9.5 אצלי פשוט אין מילים

בקשר לStranglehold לא יצא לי לשחק במקס פיין אז אני חושב שזה גם משחק מאוד יפה ועלילה נחמדה מאוד ! אז שני המשחקים המאכזבים NFS ו SOF

שלושה המשחקים של השנה זה COD4 Stranglehold ו - Juiced 2

דרך אגב Juiced 2 מומלץ !

פורסם

bioshock

crysis

פורסם

מה ?! מיילא קרייסיס אבל ביושוק ? המשחק הכי טוב ששיחקתי אחרי האלף לייף 2...

לפי הדעתי המשחק המאכזב של השנה זה כמו שהרבה אמרו NFS PS למרות שגם אני לא ציפיתי ממנו להרבה כי לפי איך שהיה נראה בדמו הוא חלש מאוד.

crysis לא יצא לי עדיין לשחק בגלל שהיה לי מחשב לא כזה טוב ולא יכלתי לשחק אבל אני ישחק בו בעתיד בדמו שיחקתי אצל חבר היה נחמד!

משחק שמאוד הפתיע אותי זה Juiced 2 הוא מאוד יפה ולפי דעתי לקח השנה את NFS בהרבה.

COD4 משחק השנה לפי דעתי למרות שהוא קצר טיפה אבל פשוט פצצה שאי אפשר לתאר העלילה יפה והכל יפה מתוך 10 הוא קיבל 9.5 אצלי פשוט אין מילים

בקשר לStranglehold לא יצא לי לשחק במקס פיין אז אני חושב שזה גם משחק מאוד יפה ועלילה נחמדה מאוד ! אז שני המשחקים המאכזבים NFS ו SOF

שלושה המשחקים של השנה זה COD4 Stranglehold ו - Juiced 2

דרך אגב Juiced 2 מומלץ !

אה ? אתה צוחק ? JUICED2 פשוט גרוע, שליטה גרועה גרפיקה כבדה יחסית הסאונד בין העלובים ששמעתי, פשוט עלוב, וזהו.

ולא חוכמה להשוות אותו ל PS ::)

פורסם

מישהו מוכן להגיד לי למה אנשים חושבים ש PS כל כך גרוע!?!?! שאלתי כבר אבל עדיין לא ענו לי

עדיין לא שיחקתי בPS... אולי מישהו יכול להגיד לי למה הוא כל כך גרוע?!!?

כאילו מה העלילה? כי מהSCREENSHOTS הגרפיקה נראית מהממת!!!

או שאולי אתם בכלל מדברים על השליטה במכונית?

בבקשה תענו לי

פורסם

אני חושב שבכללי התאכזבתי מהשוטרים של היום. אולי כי כבר שיחקתי בHL2EP1 ובסטוקר לפני חצי שנה, אז עכשיו נמאס לי משוטרים, אולי. התחלתי עם ביושוק, עברתי לקרייסיס ולטיימשיפט והם משעממים מהר, ועוד לא נגעתי בCOD4. אז אין משחק אחד אלא ז'אנר שלם. אפילו שאני אוהב לפוצץ דברים ואנשים, אולי נמאס לי. דווקא UT3 מהנה יותר מכולם (הוא הכי קליל)

לגבי מקס פיין - שיחקתי בו שוב השנה. אני חושב שהוא משחק מעולה גם להיום. העלילה, גאד העלילה. זה סיפור שאני אשכרה לא מדלג עליו, לא כמו בקרייסיס או ביושוק שאני לא מבין שם כלום.

דרך אגב איזה משחקים אתם מכירים עם בולט טיים/הילוך איטי? אני אוהב כאלה משחקים (מקס פיין :hat:) ואני רוצה עוד (לא טיימשיפט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים