עבור לתוכן

דיון - המשחק המאכזב של השנה

Featured Replies

פורסם

BIOSHOCK

???

במה הוא איכזב אותך?

• תגובות 83
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכל בחינה אפשרית. שיעמם אותי למוות, פחות מידיי תחמושת/פלסמידים, פשוט הפסיק לעניין אותי אחרי שעה-שעתיים של משחק.

פורסם

HELLGATE LONDON ו TIMESHIFT

TIMESHIFT זה כמו גרסה גרועה של HL2 EP2 והם גם יצאו בהפרש של חודש אחד מהשני

HELLGATE משעמם... אחרי שעוברים את ה HQ הראשון והשני (שזה בערך שעתיים - שלוש של משחק) זה כבר נמאס וממצים את הרעיון של להרוג זומבים ועטלפים מעופפים

פורסם

מכל בחינה אפשרית. שיעמם אותי למוות, פחות מידיי תחמושת/פלסמידים, פשוט הפסיק לעניין אותי אחרי שעה-שעתיים של משחק.

איך אפשר להגיד שביושוק הוא אכזבה??

זה יצירת אומנות!

הוא משחק השנה כמעט בטוח,אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שאין תחמושת או פלאסמידים,כנראה לא הבנת איך משחקים... :s07:

אבל האכזבה זה ללא ספק הלגייט לונדון,המפתחים של דיאבלו הביאו את הזבל הזה וזאת אכזבה ענקית.... :bash:

פורסם

גם אני לא מבין איך Bioshock יכול לאכזב....

פשוט משחק מצויין!...

בכול מקרה אני לא יודע איזה משחק הכי איכזב...

כי אני לא אוהב גם ככה משחקי מרוצי ומשחקים מסוג GTA...

בכול מקרה, לדעתי הייתה שנה טובה של משחקים.

פורסם

תומך בתומך :cool2:

תומך בזה שתומך בתומך

עריכה: זה רק אני או אחריי שאתה חוזר על אותה מילה כמה פעמים אתה מרגיש כאילו אין באמת מילה כזאת ומחפש שגיאת כתיב? :P

פורסם

אני מבין מה אתה אומר שאתה אומר שאין הרבה תחמושת זה בגלל שאתה צריך לקנות מהמכונות כל הזמן ואותי זה קצת עיצבן

תנסה אותו שוב הוא משחק מעולה

פורסם

Sof:pay back

Hellgate London

NFS:PS לא שציפית למשהו טוב אבל המשחק הזה ממש גרוע !!!

זהו... :|

פורסם
  • מחבר

משחק טוב זה משחק שחשבת שהוא יהיה טוב והוא יצא לא טוב, באמת חשבת ש PS יהיה משחק טוב ? :kopfpatsch:

K&L משחק תותח, ויש לו גרפיקה מעולה, אולי אתה לא ממשחק על ההגדרות הנכונות.

מג'ריקו לא צפיתי כלום, גם לא היה לו הייפ בכלל..

טיים שיפט אכן משחק אחד גרועים והמאכזבים, אחרי הדמו המעולה מגיע כזה משחק, בושה.

מבחינתי זה NBA 08, כל הזמן קראתי שהפעם הם מבטיחים שהם יעשו אותו טוב, ושיהיה מנוע חדש ובלה בלה בלה, משחק עלוב.

שמע הגדרות שיחקתי עם 1440X900

עם אינזוטאופי X8

אלייזינג X4

וכל ההגדרות על גבוהה

ואני לא מחרטט סתכל במפרט

פשוט משחק גרוע,.

פורסם

COD4.. חרא משחק..

חחחח סתם... המשחק בין הטובים..

המשחק הכי גרוע שיצא לדעתי הוא NFS:PS... כל כך גרוע שזה לא יאומן...

MW היה הרבה הרבה יותר טוב..

פורסם

COD4:MP לPC, אחרי גרסאת הבוקס אני באמת לא מאמין שבזבתי על זה 180 שקל, פשוט עלובה יחסית למה שהLIVE מספק.

פורסם

לא שיחקתי הרבה משחקים שיצאו השנה

בעיקר שיחקתי משחקי גימקיוב ישנים ולפני זה משחקי PS2

מהמשחקים שכן שיחקתי ויצאו השנה

סוניק והטבעת המסטורית הכי איכזב ולא מבין למה נתנו לא ציונים טובים יחסית

סגה פשוט לקחה את סוניק דחפה לו שליטה גימיקית ולא יעילה להחריד (לא לחשוב לרגע שהשליטה במשחקי WII הטובים לא טובה)

סגה בעצם לא ישתמשה בנונצקו בכלל -סוניק רץ אוטומטית ומחזיקים תידית על הצד

והתנועות רובם לפי הזיהוי תנועה אבל במשחק המסוים הזה זה לא פועל טוב והמשחק ממש מתחנן לשליטה אם הנונצקו

בנוסף אפכו תמשחק למשחק שמתאים לילדים בני 5

בקיצור ליתרחק

אני מקווה שלילות יחפה על הגועל הזה

פורסם

HELLGATE LONDON

שיחקתי רק בדמו, אבל הוא מספיק גרוע.

פורסם

אני התאכזבתי נורא מקרייסיס רק מהסיבה שצויינה כבר, אמנם שיחקתי בו וסיימתי אותו אבל ציפיתי למשחק הרבה יותר מסתם פאר קריי על סטרואידים.

CRYSIS אמת המשחק הזה לא אכזב אותי ולא הפליא אותי, הייתי מהאנשים שהמשחק הזה לא אמר כלום, מעולם לא ציפיתי לו ואף פעם לא התלהבתי ממנו ועכשיו ידעתי שצדקתי כל הזמן הזה, למרות שזה לא אכזבה בשבילי עדיין הוא משאיר טעם של אכזוב רב, זה היה ברור כמה שתחכה למשחק תעשה ממנו אלוהים, ככה השטן יצא ממנו כשהוא יצא לשוק, אין משחק מושלם מעולם לא היה ומעולם לא יהיה ובעיקר כשזה CRYSIS.

פורסם

Crysis .. הגרפיקה במדיום הייתה טובה - ... זה כל מה שהכרטיס מסך שלי היה יכול להריץ ב80 FPS בערך ... אבל ככל שמתקדמים במשחק המשימות נעשות יותר משעממות \ בלתי מובנות .. יש משימות שאני נתקע בהן יותר משעה רק כדי להבין מה עושים, והמשימה הכי מעצבנת וקשה להבנה הייתה המשימה של לצאת מתוך מערה כשכולה עם מים ולשחות ולהבין לאן צריך ללכת כדי לצאת מהמערה ..

אחרי שעברתי את זה המשימות היו קשות להבנה וממש משעממות..

ציפיתי מCRYSIS להרבה יותר, לדעתי מי שהתכוון לשדרג את המחשב רק בשביל CRYSIS עושה טעות גדולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים