פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים טוב תראו... אז המפרט שלי:AMD 3800X21G 6671950Pזה פחות או יותר... עכשיו בזמן האחרון החלו תקיעות במחשב... אני לא יכול להגדיר שינוי מיוחד שקרה, רק אני יכול להגיד בתקופה הזאת היו הפסקות חשמל רבות (ספק ג'נרי)... אז ככה, התקיעות קורות באינטרנט, בקטעי וידאו (אני משער גם במשחקים)... כאשר זה בקטעי וידאו יש מין צליל כזה של טרררררר, ואז כלום לא מתפקד. כאשר זה באינטרנט העכבר לא זז... מה בדרך כלל גורם לכאלה מצבים? שאדע לאיפה להתחיל לפנות...תודה רבה
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים יכול ליהיות בגלל שהספק ג'נרי, והיו הפסקות חשמל, אז משו השתבש בו ויש לו קפיצות מתח שהמחשב טיפה במאמץ
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר כן אבל לפי מה שהבנתי הספק גורם להפעלות מחדש, ופה זה לא המקרה... אצלי המחשב פשוט נתקע...
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים יכול להיות הרבה דברים שונים ולא רק ספק כח.... אבל ספק כח ג'נרי בלי אל פסק עם הרבה הפסקות חשמל זה בהחלט לא בריא לכל המערכת זה מה שבטוח : תבדוק אם הקבלים בלוח אם וכרטיס המסך לא נפוחים. לפני הרבה שנים היה לי לוח אם וכרטיס מסך שהלכו בגלל מקרה דומה.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים תקרא את הסטיקי של פתרון בעיות חומרה, תתחיל להריץ בדיקות וסריקות.גם אני ממליץ כמו אלו שהגיבו מעלי, קודם כל להחליף את הספק כוח לאחד נורמלי ורק אז להתחיל לטפל בבעיות, בלי שום קשר לתקיעות שיש לך, שימוש בספק ג'נרי ממש לא החלטה נבונה.
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר אני מנסה להריץ סריקות אבל המחשב נתקע לפני שאני מספיק לפעול... מה הכוונה כרטיס מסך וכבלים נפוחים?בנוסף, כאשר אני מפעיל את המחשב, יש ציפצוף אחד ארוך... לפי מה שהבנתי זאת בעיית זיכרון... הגיוני? לפעמים אני שומע את הצפצוף האחרון, עם צפצוף קצר באמצע, וארוך אחר כך (אני לא בטוח בפענוח הצפצוף כי ההפסקות היו נשמעות לא מבוקרות כל כך...).. מזה אומר?תודה
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים תיכנס לסטיקי ושם תמצא על הצפצופים , כי כל חברה שמיצרת ביוס יש לה את הסטנדרטים שלהאם המחשב נתקע גם יש אפשרות שיהיה הHD יש בו משהו , אולי תוריד תוכנת דיאגנוסטיקה מהאתר של היצרן של הHD ותבדוק אותו
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים מחבר עשיתי בדיקה לHD בHDTUNE, אבל לא עלתה איזושהי שגיאה... הסתכלתי בסטיקי, ועדין לא הבנתי מה הכוונה בקבלים נפוחים... בדקתי והקבלים לא נראים פגומים... הבעיה לדעתי יכולה להיות בספק\בכרטיס מסך\בכרטיס זיכרון...בנוסף לכך, כאשר אני מכבה את המחשב, ומנסה להדליקו, המחשב נדלק, אך לא עולה ואין תצוגה... לאחר מספר נסיונות ומשחק עם ההדלקה המחשב נדלק... כמו כן התקיעות קורות גם כאשר המחשב עולה...
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים הייתי אצל חבר שהיתה הבעיה כמו שלך והחלפתי לו ספק והסתדר..תנסה להביא ספק אחר .. תרכיב ותנסה וזה נכון זה בשלושת הדברים האלה ספק / כרטיס מסך / זיכרון
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים אל תשללו כל כך מהר בעיית תוכנהבמידה ויש לך מערכת הפעלה נוספת על הדיסק הקשיח נסה אותה. יכול להיות שיש משהו במערכת ההפעלה שתוקע את המחשב.דבר נוסף - מעבדים של AMD בעלי ליבה כפולה חייבים דרייבר מתאים. במידה ואין המחשב יכול להתקע כמו שאתה מתאר.
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים קבלים לא כבלים http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%91%D7%9C תבדוק אם הם שטוחים או שיש להם "בטן" ותחליף ספק כח למשהו סביר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.