פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים יש לי מעבד של אינטל CORE 2 אם 1.86 GHZ דיסק קשיח של 160GB כונן פשוט כזה DVD1 GB של RAMכרטיס GEFORCE 7300 GT 256MBואני לא יודע איזה עוד פרטים יש לציין , אבל אני רוצה למכור את המחשב , ולקנות אחד חדש ויותר טוברציתי שתגידו לי מה עוד יש לציין , ואיך לבדוק מה יש לי , וכמה אני יוכל למכור את זה .תודה רבהוגם רציתי שתרכיבו לי מעבד שהוא +- 2000-3000 שקל ממה שאני יקבל על מה שאני ימכור
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים לדעתי המחשב שלך שווה 1400 שקל בערך.. אבל לא אמרת את כל המפרט..יש תוכנה בשם EVEREST.. שם היא מפרטת את כל רכיבי המחשב..
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים אם יש לך עוד אחריות של מעל לשנה ואם הכל במצב טוב כמובן ובמידה ויש לך מארז וספק נורמאליים+- היתי אומר שאפילו 1800 ואולי מעט יותר..
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים מחבר המחשב בן פחות משנה , הכל במצב מצוין לא היו שום בעיות!אפשר את התוכנה הזו שמראה את כל הפרטים?
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים תריץ חיפוש בגוגל EVEREST DOWNLOAD או משו כזה ותמצא.אני לא יודע אם מותר לפרסם פה דברים כאלה.ואם אתה רוצה אני ישלח לך את ההתקנה שלה(לא החינמית אלא המלאה) באיי סיי קיו
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים אסור לדבר פה בפורום על דברים כאלה..והתוכנה everest עד כמה שאני יודע היא לא חינמית.
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים ראשית - היזהר לא להפוך את הת'רד לפרסום למכירה! זה אסור לפי חוקי הפורום - בשביל זה יש TRADEZONE באתר.שנית - עשה סדר בפוסט כדי שנבין מה אתה רוצה בדיוק, לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0אני נועל את הת'רד הזה כדי שתוכל לפתוח שני ת'רדים נפרדים - אחד להערכת שווי המחשב הישן והשני לבניית מפרט לפי הפרטים שתשלים בהתאם לנדרש בלינק לעיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.