עבור לתוכן

צריך המלצה לספק כוח תקציב עד 550 ש"ח אם אפשרות לחריגה קטנה

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון אני לא כותב תקציב כי אני ממש לא רוצה להתקמצן על ספק... בעיקר בגלל שאם קונים ספק לא משהו הוא יכול לדפוק את כל המחשב... :-\

המפרט שהולך להיות לי בקצרה הוא:

כרטיס מסך: GeForce 8800 GT 512 MB (לא יודע עדיין מאיזה יצרן אבל לא נראה לי שזה באמת משנה לגבי הספק)

מעבד: INTEL E6750

2 ג'יגה ראם

לא זוכר איזה לוח אם אבל זה משהו עם P35.

ועכשיו לעיקר:

מצד אחד אני רוצה ספק שיהיה טוב למפרט הזה ולא ידפוק את המחשב ולכן אנלא מתקמצן... מצד שני אל תציעו לי ספקים ב1500 שקל כי לפי מחקר קטנטן (מאוד קטנטן) אני יודע שאני לא צריך ספק בכל כך הרבה כסף אם יש בכלל ספקים במחירים האלה.

אז אם אפשר הצעה על ספק שיחזיק את המחשב על הרגליים ולא איזה ספק ג'נרי מחורבן.

תודה מראש :)

פורסם

מהמינימלי למקסימלי :

1. Enermax Librety 400w

2. Corsair VX 450w

3. Corsair HX 520w

המחירים בהתאמה 400 , 455 , 550

הראשון והאחרון מודולריים , כל הספקים טובים ויחזיקו את המחשב ללא בעיות , אם אתה רוצה ספק במחיר נמוך מ 400 תשאל עוד אנשים חלק ממליצים על איזה דגם של FSP אבל לפי דעתי צריך להשקיע לפחות 400 ש"ח בספק טוב , אני חושב שהיתי בוחר ב VX 450 איזון יחסית טוב בין תמורה ומחיר...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה... ידעתי שאלה כנראה הולכים להיות המחירים לספק כוח טוב אז אנלא ממש מופתע...

תודה בכל מקרה... ;D

פורסם

רוצח סדרתי,

שנה בבקשה את הכותרת כך שתכיל את התקציב שלך לספק ועל הדרך תוריד את המילה "דחוף" כי חוץ מלגרום לאנטי זה לא עושה כלום

פורסם
  • מחבר

סליחה... שיניתי ואגב ידעתי שצריך לעשות את זה פשוט ידעתי רק בערך את המחירים ולא רציתי לקבל המלצות לא רלוונטיות

סליחה עוד פעם...

פורסם

אין צורך בסליחה,אבל דע לך לפעם הבאה בנושא הזה שגם אם התקציב שלך הוא בגדר הערכה בלבד ואתה יכול לחרוג ולשנות מעט,עדיין יש צורך בתקציב לכותרת גם אם הוא "יטעה".

בכל אופן אין לך ממש צורך ליותר מ-VX450

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים