עבור לתוכן

בעיה עם דיסקים של DL

Featured Replies

פורסם

כבר העלתי פה פעם הודעה על דיסקים כפולים אך הפעם הבעיה שונה.

קניתי חבילה של 10 דיסקים של סילבר לייין. פתחתי שניים והצורב לא זיהה אותם, פתחתי את השלישי והוא זיהה אותו. החלטתי ללכת לחנות ולהתלונן. ומה גיליתי? שהבעיה בכלל בצורב שלי. אמרו לי לנקות את הצורב, עם דיסק ניקוי, ואם זה לא יעבוד אז כנראה שהצורב שלי מזוייף או משוחזר. קניתי מTMS לפני חודש.

מה אפשר לעשות? והאם יש בכלל מצב שזה מזוייף?

פורסם

מה הדגם המדויק?אמרו לך שהוא מזויף בTMS ?קשה לי להאמין.המחיר של הצורבים הצורבים היום לא מספיק גבוהה לדעתי כדי לזייף.אני דווקה מתילספק באיכות הדיסקים.

פורסם
  • מחבר

הדגם: LITE-ON DVDRW LH-20A1P

Firmware: KL0A

אתה לא יכול להטיל ספק באיכות הדיסקים כי בחנות הוא הראה לי שהם עובדים...

הורדתי עידכון לFirmware, לנסות להתקין ואולי הבעיה תיפתר? יכול להיות שזה ידפוק את הצורב לחלוטין?

פורסם

יש לי את אותו צורב בדיוק.וגם לי הייתה בעיה עם דיסקים של סילברליין DVD-R רגילים וגם DL.

הבעיה נפתרה ברגע שהורדתי עדכון קושחה,אם אני לא טועה זה מעדכן לKL0N.

ואם היית קונה דיסקים קצת יותר איכותיים כמו ורבטים,לא היית נתקל בבעיה כזו.

פורסם
  • מחבר

זה לא עזר...

יש עוד רעיונות? כי בחנות זה עבד...

פורסם

עדכנת לקושחה האחרונה מהאתר?

בדקת באברסט איזה דגם קושחה מופיע לך כרגע?

אפשרות אחרונה זה משהו עם LOW FILTER...

http://support.microsoft.com/kb/314060/EN-US/

פורסם
  • מחבר

כן ובדקתי דרך nero יש לי את הקשוחה האחרונה: KL0N

אני לא מבין איך מחיקה של דברים ברג'סטרי תגרום לDVD לקלוט את הדיסק? בכל זאת זה הרג'סטרי אני לא רוצה לדפוק את המחשב...

פורסם

האם בבחנות זה עבד על הצורב שלך?אם זה עבד על הצורב של המוכר אז זה לא אומר שהדיסקים יעבדו אצלך.בזבל הזה אי אפשר לדעת.

פורסם
  • מחבר

לא, אני לא יודע איזה צורב היה לו אבל הוא טען שהוא מלפני שנה וחצי ומאז לא עידכנו אותו ולא נגעו בו. זה למה הוא טען שהצורב שלי משוחזר או מזוייף.

אני חייב להודות שזה מוזר ביותר למה הצורב שלי הצליח לזהות 3 דיסקים מתוך 10!... כאילו האחרים חצי פגומים כך שהצורב שלי לא מוכן לקבל אותם אבל הצורב בחנות כן... ובקטע של שריטות או משהוא כזה, אז אין כי זה חדש ודאגתי שלא יגע בזה שום דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים