פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים היי יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ1024 ראם6800 גי טי.עד עכשיו שיחקתי בהגדרות גבוהות-בינונית המשחק טס ופעל מעולה.פתאום עכשיו אני לא מצליח לשחק כמו שצריך המשחק ממש איטי בטירוף.עשיתי ניסוי ושמתי הכל על הכי נמוך עדייון אותה בעייה.מה יכולה להיות הסיבה?יש לי דרייברים אחרוניםחשוב לציין שמשחקים אחרים פועלים מעולה כמו קול אוף דיוטי 4 הכל על הכי גבוה ואין בעיות.וגם בניד פור ספיד לא היו ופתאום יש.אפילו עשיתי איחוי להרדיסק.מה הבעייה?אולי מישהו יודע?
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר התקנתי שוב ועדיין אותה בעייה,מישהו יודע למה זה ככה?אף פעם לא קרה לי דבר כזה מוזר במשחק...........
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים זה קורה גם למחשיבם הרבה יותר חזקים משלך... אין מה לעשות כל כך... רוצה משחק מרוים? יש DIRT ועוד כמה
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר העניין שהוא פעל חלק עד לפניי זמן מה.........וגם בהגדרות הכי הכי נמוכות הוא לא זז בכלל.זו בעייה מעבר לכרטיס מסך ולמערכת המחשב.למישהו יש רעיונות?
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים פשוט תיכנסו למשחק ותמזערו אותו ותנסו לשחק עם ה-AA בדרייבר או לאפס את ההגדרות דרך הסמל איפה שהשעון יש הגדרות בררת מחדל.זה בדרך כלל מעלה בחזרה את ה-FPS, ואפילו נותן עוד כמה FPS פלוס.
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר ניסיתי לעשות את זה............אבל הוא תמיד היה מאופס לא הגיוני שפתאום הוא ישתולל לבד(( אוף אני ממש מבואס כי דוורא אהבתי תמשחק למרות כל הביקורות השליליות
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים לא הבנת, תנסה נגיד לעשות AAx2 ואחרי זה לאפס דרך האפשרות איפה שהשעון, ואז אמור לעלות לך ה-FPS ולעבוד חלק המשחק.תנסה אוליי זה יפתור לך את הבעיה.
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים מחבר לא הבנת, תנסה נגיד לעשות AAx2 ואחרי זה לאפס דרך האפשרות איפה שהשעון, ואז אמור לעלות לך ה-FPS ולעבוד חלק המשחק. תנסה אוליי זה יפתור לך את הבעיה. [br]פורסם בתאריך: 13.12.2007 בשעה 08:58:33עשיתי את זה אחי וזה עדיין אותה בעייה אני נואש:(:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.