עבור לתוכן

מתלבט אם לקנות 8800GT ואם כן אז איזה

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות תמחשב החדש שלי מTMS, אם צריך מפרט תבקשו.

בתקציב שלי נכנס גם 8800GTS החדש אבל אני אקנה 8800GT ואבצע בו אוברקלוק.

לפי דעתכם יותר כדאי לחסוך 400 500 שקל ולקנות 8800GT ולבצע בו אוברקלוק בשביל לעבור תכמות MHZ שיש ב8800GTS? יש בו 650 לעומת ה600 בGT.

איזה חברה הכי כדאי לקחת? אני מתלבט בין ספרקל לאסוס לג'יגהבייט הכסף לא מהווה מכשול כי גם ככה יש לי קצת יותר מ500 הפרש בין המחיר עכשיו לתקציב הסופי וההפרש הוא 15 שקל בין הספרקל לאסוס ו10 שקל בין הספרקל לג'יגהבייט.

תודה לעוזרים ובבקשה תעזרו ואל תזנחו.

פורסם

קח את ה8800GT ותבצע בו OC.

ההבדל בינו לבין ה8800GTS החדש הוא לא רק מהירויות השעון...

לך על אסוס,מגיע עם אחלה באנדל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מה הבאנדל שלו?

פורסם

קח את הגיגבייט.אחרי שכל כך קראתי עליו ברשת הייתי ממליץ לך ללכת עליו.

הבנדל שלו דיי גדול (כבלים מתאמים) ויש איזה משחק משעמם.

אם אתה רוצה משחק טוב קח את האסוס.

פורסם

ה ASUS מגיע עם COMPANY OF HEROES ,ה GIGABYTE מגיע עם NEVER WINTER NIGHTS ,לדעתי,הספרקל מגיע בלי כלום .

שלושתם עם קירור מקורי של נוידה ,תבדוק רק שהכרטיס החדש יגיע עם מאוור גדול יותר ,של 75 ממ ולא 60 .

פורסם

איך מוודאים שמקבלים 75 ולא 60.

אני גם לפני קניה של 88GT של גיגבייט.אתה לא יכול לבדוק את זה עד שאתה פותח ומודד את המאוורר...ואם כן מה אחרי שפתחת תגיד למוכר "לא מתאים

לי מאוורר קטן"..

קצת הזוי..

עריכה :

הקירור של ה 88GT שונה ומוקטן בהשוואה ל 88GTS הישן על מה אתה מדבר בדיוק בגדלי ה 65 וה 70

http://www.behardware.com/news/9270/geforce-8800-gt-a-revised-cooling-system.html

הנה מצאתי..איך בודקים את הנושא לפני קניה.אני בטוח שאף חנות לא תדע על מה אני מדבר שאני אשאל על זה.

פורסם

השאלה האם הבאנדל משנה לקונה, משום שלפי מה שבדקתי בכמה חנויות, האסוס עולה כמאה שקלים יותר מהגיגהבייט

משהו כמו 1500שח כנגד 1600שח אבל יכול להיות שזול יותר בחנויות אחרות

פורסם

לי לא משנה הבנדל.לי משנה דווקא הצבע...(כהה שחור) המשחק לא חשוב.

עניין המאוורר המוגדל יעכב לי את הרכישה כי אף חנות לדעתי לא מוכרת כרגע.אני מעריך שאת ה 75 ניראה על גרסה שניה של 8800GT כרגע הרגיל חסר ברוב

המקרים אז ה"חדש" עם ה 75 עוד לא הגיע לארץ לדעתי.

פורסם

נדמה לי שהגיגהבייט מגיע ללא מדבקה והקירור שחור לפי התמונות, וגם זול יחסית לאסוס evga ואחרות.

האם החלטת על חברה כבר? לפי המחיר נראה שגיגהבייט הכי משתלם

פורסם

אבל האם הוא מגיע עם המאוורר 75 או 60?

זה הבדל משמעותי מאד.אני לא יודע איך לוודא את זה ויש אותו זמין לקניה.תכננתי לקנות אותו היום (!) עד שראיתי את עניין הבדלי המאווררים.

פורסם
  • מחבר

חברה או ג'יגהבייט או אסוס.

ג'יגהבייט : 1535

אסוס : 1540

תאמת המשחק לא מעניין אז איזה באנדל חוץ מעצמך יותר עדיף לקחת אותו?

פורסם

המחירים מאילו חנויות?

פורסם

קניתי לפני שבוע מחשב חדש עם ה88GT של אסוס - ממליץ עליו בחום מגיע עם משחק נחמד (קומפני אוף הירוס ) ...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה האחרונה על אסוס, אבל איזה באנדל יותר עשיר חוץ מהמשחק?

המחירים הם מTMS שמהם אני מתכוון להזמין את המחשב.

מה ההבדל בין GTS לGT החדשים חוץ ממהירויות שעון? תודה לעונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים