פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים שלום חבר,ה אני לא מצליח להתקין את ה pvr-150 go על vista x64... אני משתגע, זה מתקין אותו אוטומטית מה windows update. ב Device Manager זה מראה את זה כמותקן: אבל בדרייברים של PVR זה מראה שגיאה: ואחר כך: מה עושים?
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים אם אלה דרייברים מהדיסק..זו בעיה ידועהתסיר את הדרייברים ותלך לאתר של האאופג ותוריד דרייברים עדכנים לויסטה ואת הישום (התוכנת לכידה\צפייה) לויסטה.אחר כך אם הדרייבר הוא קובץ EXE פשוט תפתח אותו ותתקין אותו מחדש.אם הוא קובץ שצריך זיהוי ידני פשוט תלך למנהל התקנים ותעשה עידכון דרייבר ותלך לספריה שבה שמרת את הדרייבר החדש.אחרי שהמערכת מזהה את הכרטיס תתקין (רק אם צריך אם לא צריך אל תסיר את התוכנת לכידה) את התוכנת לכידה שמתאימה לויסטה.תרשום פה אם הסתדר לך.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים מחבר תודה על התגובה.אלו לא הדרייברים מהדיסק, הורדתי את זה מהאתר שלהם.אני משתגע פה, לא יודע איך לתקן את זה..
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים אני חושב שעליתי על הבעיה שים לב למה שההודעה אומרת לך !!! - Compatible hardware not foundחומרה תומכת לא נמצאה.כלומר הכרטיס אינו מזוהה על ידי המחשב חומרתית.פיתרון מהיר ולאיתור תקלה הוא להעביר את הכרטיס לחריץ PCI אחר.האם בהעלה ראשונית עם הכרטיס היה לך קפיצה של חלון "זוהתה חומרה חדשה".תבדוק את זה ותכתוב פה.
פורסם 2007 בדצמבר 1018 שנים מחבר כן קופץ ותוך מספר שניות אחדות vista מתקין את הדרייבר לבד.לא משנה באיזה חריץ.
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים אז פיזית הכרטיס מזוהה לך.ויסטה עושה התקנה של הדריבר המובנה במערכת הפעלה ולא את מה שהורדת.תעשה עדכון דריבר ותתקין את מה שהורדת מהאינטרנט.יכול להיות שיש פיצר שויסטה לא מתקינה ופה הבעיה.ברוב במיקרים זיהוי של חלונות הוא זיהוי בסיסי מאד ולא כולל את כל הרכיבים של הכרטיסים.הדרייבר מהאתר של היצרן אמור לסדר את זה.
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים מחבר תודה. ניסיתי להעדכן, עשיתי Browse לתיקייה עם הדרייבירים הכי מעודכנים מהאתר שלהם וזה רושם לי:
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים לפי ההודעה הכרטיס שלך זוהה סופית בדרייברים שלו לויסטה.עכשיו תתקין את התוכנת לכידה\צפיה ותיראה אם הבעיה נפתרה.
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים מחבר לדוגמא WinTV רושם לי: וNERO לדוגמא, זו התוכנה שאני כל הזמן השתמשתי ב XP: תודה.
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים לדעתי יש פה בעיה יותר מעמיקה אתה צריך לגשת לגוגל ולחפש את הקובץ עם הסיומת DLL.יכול להיות שהוא חסר לך באחת ההתקנות ופה אולי זה יותר בעיה של תוכנה ולא חומרה.שים לב שאתה עובד עם ויסטה 64 !!!.המערכת ידועה במערכת דיי בעיתית.הייתי ממליץ לעשות בדיקה ולבדוק את הכרטיס עם XP רגיל (לא 64) אם יש לך דיסק קשיח נפרד או מחיצה נפרדת תעשה התקנה מלאה של XP 32 ותיראה אם הבעיה חוזרת גם שם.אם לא אז הויסטה 64 לא תומכת בכרטיס הזה.אני מציע לך לשאול גם בפורום של חלונות או תוכנה כדי להיות בטוח.
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים מחבר תודה לך. בXP זה עובד : :-X אבל בvista x64 זה מזהה את הדריבר - אבל זה לא עובד איך זה יכול להיות שבdevice manager זה מזוהה טוטלית אבל זה לא עובד ?
פורסם 2007 בדצמבר 1118 שנים בויסטה הוא מזוהה בדריבר הבסיסי שמובנה בויסטה ככרטיס TV בסיסי של ההאופג.הבעיה מתחילה בהבדל דגמים וכאן הויסטה לא הצליחה לזהות אותו ספציפית כמו שצריך (מה ש XP עשתה מעולה).XP - זיהתה זיהוי ראשוני - אחר כך התקנת דריבר - הכרטיס עובדויסטה - זיהתה זיהוי ראשוני -- לא התקינה את הדריבר -- כרטיס לא עובד - 64 ביט תמיד היו מערכות בעיתיות אני מציע לך לעבור לויסטה 32.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.