פורסם 2007 בדצמבר 917 שנים שלום, לא ממזמן עברתי את COD4 ואני מחפש משחקים אחרים כדי לשחק בהם, והעיקר שהם יהיו מעניינים כי חבל לי לבזבז כסף סתם. המחשב שלי: Q6600, 2GB, X1950PRO, והארד דיסק די גדול של 250GB המשחקים שכבר עברתי או שיחקתי ולא אהבתי: COD 4, CRYSIS, TIMESHIFT, ORANGE BOX, NWN2, BIOSHOCK, GEARS OF WAR כמו שאתם יכולים לראות אני אוהב FPS, אבל שתהיה לו עלילה בינונית+ לפחות, וגם משחקי RPG, מה שלא אהבתי זה CRYSIS שהוא מצועצע מדי עם הגרפיקה הנוצצת בלי שום עלילה ו\או הגיון. תודה ! נ.ב- קראתי את הטרד של המשחקים המומלצים, הבעיה שהוא ממש לא מעודכן
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים הוא לא אהב את כל משחקי הFPS בלי עלילה שהוא נתן אז אתה נותן לו עוד שתי משחקים בלי עלילה? the witcher אתה לא תצטער
פורסם 2007 בדצמבר 1017 שנים מחבר תנסה את assassin's Creedזה לא FPS אבל עדיין נחמדהתחלתי אותו על ה X360, אבל הוא חוזר על עצמו יותר מדי...
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים הוא לא אהב את כל משחקי הFPS בלי עלילה שהוא נתן אז אתה נותן לו עוד שתי משחקים בלי עלילה? the witcher אתה לא תצטער בCOD4 גם אין כל כך עלילה והוא שיחק בו אז רשמתי לו משחקים מעולים לפי דעתי שאפשר להגיד שהם דומים לCOD4 בערך ...
פורסם 2007 בדצמבר 1117 שנים RPGThe Witcher כמו שכבר אמרו.RTS:Company of HeroesWarhammer 40000: Dawn of War - Dark Crusade
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר תודה לכל העונים בסוף מצאתי את ייעודי ב UT3, למרות שלא לקחתי באליפות אתמול, אבל עדיין D:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.