עבור לתוכן

מעבר שביצעתי מאינטרנט זהב (012) לבזק בנ"ל

Featured Replies

פורסם

חשבתי שאשתף אתכם בסיפור החלפת הספקית שהתחיל בשבוע שעבר ובעזרת אינטרנט זהב יגמר מחר.

אני מחובר לחבילה של 1.5 / 512 בתשתית של הכבלים וכבר כמה חודשים שאני ממורמר בעיקר מהקצב של צפייה בסרטים דרך אתרי הסטרימינג כמו יוטיוב גוגל וידאו וגם אחרים שמאחסנים סדרות .

החלטתי לעשות מעשה ולעבור לבזק בנ"ל למרות המחיר הגבוה של 70 ש"ח שהם רצו עבור מהירות החיבור שלי (יקר יותר ממהירות של 2.5 מב"ש אצל בזק בנ"ל).

בכבלים כמו בכבלים שום דבר לא הולך חלק ולמרות שהייתי מחובר בחייגן לאינטרנט זהב בהגדרה סטנדרטית לגמרי, החייגן לא הצליח להתחבר לשרת של בזק בנ"ל ובכבלים טענו שהם לא תומכים בחיבור לשתי ספקיות בו זמנית ואם זה במקרה עובד - אז הרווחת.

לא עזרו הצעקות והסכמתי להתנתק מאינטרנט זהב ורק אז לחזור לענייני הטראבלשוטינג. בינתיים גם בזק בנ"ל אמרו שהם יחברו אותי בDHCP אבל זה קח 3 ימים.

באינטרנט זהב במחלקת "קשרי לקוחות" ענה חבוב אסרטיבי ששכנע אותי לתת להם עוד צ'אנס. בגלל הצ'ופרים ובגלל שבכ"ז יש לי פינה חמה בלב לאינטרנט זהב שאני מחובר דרכם עוד מימי ה33.6 הסכמתי שיתקשרו אלי ה"תומכים המשופרים" וינסו לעזור.

לא היו לי אשליות לגבי הניסים שהתומכים האלה יכולים לעשות, וכמובן ידעתי שהבעיה לא אצלי במחשב ולא בעומס על השרתים של יוטיוב כי אני צפיתי באותם סרטים בעבודה והקבצים ירדו מהר יותר פי 10. קיויתי שיעבירו אותי לקלאס אוף סרוויס אחר שיכול להינות מרוחב פס גבוה יותר לאתרי סטרימינג או משהו בסגנון.

היום בערב התקשר התומך מאינטרנט זהב ואמר לי להתנתק מהיוזר שלי ולהתחבר על יוזר שלהם, האיטיות לא נפתרה. אמר לי לנתק את הראוטר ולהתחבר ישירות ושאני אמור להיות מופתע מהתוצאות - כמובן שהבעיה לא נפתרה. בגלל שראיתי שגם כשהחייגן מנותק אני מחובר לאינטרנט הבנתי שבזק בנ"ל סידרו את הDHCP ועכשיו אני יכול להשוות את שתי הספקיות ראש בראש.

ובכן כדי לקצר סיפור ארוך - סרטון ביוטיוב באורך של 4 דקות שנקטע כל כמה שניות בחיבור של אינטרנט זהב (קצב הורדה של 7-8 דקות בהערכה גסה) ירד תוך דקה בחיבור של בזק בנ"ל. וכל זאת בזמן שהתומך של אינטרנט זהב איתי על הקו.

שאלתי אותו אם יש לו פתרון והוא הרים ידיים והעביר אותי למחלקת ניתוקים (שסיימה את העבודה שלה לאותו יום)

אני מקווה שהמהירות הגבוהה שחוויתי היא לא עניין חד פעמי ואם זה ימשיך כך אני בהחלט חושב שכדאי לשלם, אפילו פי 2-3 במחיר ולקבל אינטרנט טוב.

מקווה שעזרתי לכמה מתלבטים וכמובן אם לאנשים יש סיפורים הפוכים שיפרסמו אותם.

חגי

פורסם

קראתי את הכל (:

שמח שהכל הסתדר ומקווה בשבילך שזה לא ישתנה כמו אצלי ... אם בא לך לקרוא מה שכתבתי כנס לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308063.0

אני מחובר במהירות 5 מגה עם 512 KB העלאה דרך בב"ל עם תשתית של Hot ...

פורסם

שמע אחי איך אני מקנא בך.

אני 015/012 וסובל מאותה בעיה, יש לי כמה חברים בנב"ל שאצלהם המצב מעולה והם מקבלים תמורה לכסף.

נקווה שעוד כחצי שנה שתיגמר ההתחייבות אני יעבור לספק טוב בהמלצות חברים בעיקר לסרטים ברשת ושיתוף קבצים, והפעם שום מחיר לא יקנה אותי.

פורסם

קראתי את הכל (:

שמח שהכל הסתדר ומקווה בשבילך שזה לא ישתנה כמו אצלי ... אם בא לך לקרוא מה שכתבתי כנס לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308063.0

אני מחובר במהירות 5 מגה עם 512 KB העלאה דרך בב"ל עם תשתית של Hot ...

אתה עם הטורנטים, תמתין עד אחד וחצי-שתיים בלילה, אז תראה איך המהירות קופצת. תחפש פה בפורום את ההודעות האחרונות שלי, עשיתי בדיקה בבב''ל וצירפתי לינקים.

אני מבין שבבב''ל יש כרגע עומס איום ונורא של כל המורידים הכבדים פליטי ספקיות בלאי אחרות, וזה שבב''ל לא רוכשת רוחב פס נוסף, או לחילופין לא פותחת מסלולים יקרים יותר למורידים הכבדים, לא מעמיד אותה במקום טוב מבין שאר הפסבדו-ספקיות.

פורסם

אני עברתי עכשיו מ-012 (קווי זהב) ל-014 (בזק בינ"ל) ובהחלט יש שיפור משמעותי ב-Youtube.

פורסם

אתה עם הטורנטים, תמתין עד אחד וחצי-שתיים בלילה, אז תראה איך המהירות קופצת. תחפש פה בפורום את ההודעות האחרונות שלי, עשיתי בדיקה בבב''ל וצירפתי לינקים.

אני מבין שבבב''ל יש כרגע עומס איום ונורא של כל המורידים הכבדים פליטי ספקיות בלאי אחרות, וזה שבב''ל לא רוכשת רוחב פס נוסף, או לחילופין לא פותחת מסלולים יקרים יותר למורידים הכבדים, לא מעמיד אותה במקום טוב מבין שאר הפסבדו-ספקיות.

לפני ארבעה - חמישה ימים לפני שזה עוד התחיל, לא משנה באיזה שעה הייתי שם משהו להורדה (שיש בו הרבה משתפים) וזה הוריד לי על מהירות האינטרט שלי . בלילה המהירויות קופצות זה נכון, וגם בבוקר (בין 7 בבוקר ל - 10 בבוקר), מ - 11 בבוקר עד 12 בלילה אי אפשר להוריד במהירות גבוהה . נציג בכיר אמר לי שהם רכשו עכשיו עוד שרת לחו"ל, שאמור לפתור את בעיית העומס ואני מקווה שהוא צודק .

פורסם

כולי תקווה שעכשיו הכל בסדר ואתה מרוצה שוב

פורסם

כולי תקווה שעכשיו הכל בסדר ואתה מרוצה שוב

די מרוצה, כן ... אגב יש לך מחשב אחד הסוסים שראיתי אי פעם (:

אני לא אשאל אם אתה נהנה ממנו :lol:

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן: היום בבוקר התקשרתי לשירות לקוחות כדי להתנתק. הסממית מקשרי לקוחות בדקה את השתלשלות הארועים כפי שהם מפורטים במחשב וקבעה שלא דיברתי עם תומך מומחה (מחלקת הרד בנד או משהו שנשמע דומה) אלא עם תומך רגיל.

אמרתי לה שלא אני התקשרתי לתמיכה אלא התומך התקשר אלי לפי בקשת המחלקה שלה ולכן זו אשמתם בלבד.

היא רצתה להעביר אותי שוב לאיש תמיכה ואני הבהרתי לה שהבעיה אינה במחשב שלי ואני לא מוכן לשחק את הגולם שלהם וללחוץ על כפתורים בזמן שתומך כלשהו מבצע פרוצדרה ריקה מתוכן ומבזבז את הזמן שלו ושלי.

הדגשתי שאני מוכן לתת להם עוד צ'אנס לפתור את הבעיה ללא עזרה שלי וכשהם חושבים שהתקלה נפתרה שיתקשרו אלי ואני אתחבר שוב לחייגן שלהם ואבדוק אם יש שיפור והמהירות לשביעות רצוני. הסממית הסכימה ובינתיים עברו איזה 4 שעות ולא שמעתי מהם כלום... :)

לפי הנסיון שלכם, יש סיכוי לשיפור במצב או שחבל על הזמן?

פורסם

חבל על הזמן, לא יחזרו אליך אפילו ... תעבור לבזק, יש להם אחלה שירות לקוחות ואינטרנט לא פחות רק אם אתה משתמש באימיול אל תצפה להגיע למהירויות גבוהות כי הנציג שלהם הסביר לי שיש להם בעיה מורכבת עם האימיול ... ב - P2P מוריד על מקסימום המהירות שלך ...

פורסם

למה רק אתם נתקלים בכל הבעיות האלה?? אני מחובר בתשתית של בזק וספק בב"ל ואין לי שום בעיה לא באימיול ולא בטורנטים, אני מוריד על 250 רוב הזמן (באימיול לא תמיד יש מקורות לדברים שאני רוצה)

פורסם

אני גם ב012 והסטרימינג ממש גרוע! אני נכנס ליוטיוב ואני לא יכול לראות סרט חלק כל כמה שניות יש תקיעה אבל לפחות בP2P הם טובים אני מוריד ממש טוב יש לי 2.5מגה ואני מוריד ביוטורנט על 300-315 ככה בגלל זה אני לא עובר כי חשוב לי יותר זה..

לי בינואר נגמר ההתחיבות של שנה אתה ממליץ לי לעבור לבזק? איך הP2P שם?

פורסם

אבל לפחות בP2P הם טובים אני מוריד ממש טוב יש לי 2.5מגה ואני מוריד ביוטורנט על 300-315 ככה בגלל זה אני לא עובר כי חשוב לי יותר זה..

תגיד, ה-300 קיי שאתה מקבל ביוטורנט, מאיזה מדינות זה? נסה לסדר את הפירים על פי מהירות ההורדה בסדר יורד. היו איזה כמה עדויות שהמהירות הגבוהה היא בעצם משרתי 012.

פורסם

חבל על הזמן, לא יחזרו אליך אפילו ... תעבור לבזק, יש להם אחלה שירות לקוחות ואינטרנט לא פחות רק אם אתה משתמש באימיול אל תצפה להגיע למהירויות גבוהות כי הנציג שלהם הסביר לי שיש להם בעיה מורכבת עם האימיול ... ב - P2P מוריד על מקסימום המהירות שלך ...

הוא הסביר מהי ה"בעיה המורכבת" הזאת?

כי התחברתי אליהם החודש ואימיול נורא איטי ורוב הזמן אני מקבל LowID. נציג שלהם הכחיש כל בעיה מהצד שלהם.

פורסם

כשהנציג אומר בעיה מורכבת, סימן שאין לו שמץ של מושג מהי הבעיה, ואם ישנה כזאת בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים